Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Fliks gatavs atteikties no airBaltic pirmpirkuma tiesībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jānis1.
j
cik nenormāli viņi čakarē Latvijas biznesu --------------------------------------------------- ---- Šis tiešām ir tipisks Latvijas bizness, kur daži blēži, ļaunprātīgi izmantojot politisko varu un dienesta stāvokli, nekaunīgi kāš valsti, t.i. tautu. Un ļoti nožēlojami ir tas, ka valsts, t.i. attiecīgās iestādes, uz to noskatās vēsā mierā un izliekas, ka neko nevar darīt lietas labā.
kaija
k
Cik nu izsūc pēdējās asinis, viņa ienākumi jau ir tikai 30000 lati mēnesī. 3x lielāki kā ASV prezidenta alga, tas gan, bet atbildība jau ar 3x lielāka. ;)
nazis
n
Fliks vareetu vispaar atteikties no Latvijas paverdzinaashanas. Taads pats kaa Ziigerists, atradis vienu bauru tautu, kam uzseesties uz kakla un izsuukt peedeejaas asinis. Latvija ilgterminjaa tikai ieguutu, ja vinjsh noliktu visas savas pilnvaras, savaaktu savas daljas un pazustu no shiis valsts.
Dārznieks
D
Tāds pašķidrs arguments ar to "atteikšanos no pirmpirkuma tiesībām". Tik vien, lai paspodrinātu savu tēlu un pavilktu laiku līdz vēlēšanām. Ne vairāk vērā ņemams, kā "gatavība" atdot aB zīmolu. Tādus argumentus gatavs pieņemt "par pilniem" un publiskot tikai Gehards.
Labs gājiens
L
Fliks nobijies, ka AB par īpašnieku varētu kļūt ķīnieši... Jautājums - cik dienas pēc privatizācijas nostrādātu Fliks AB? Dombrovskim gājiens ar ķīniešiem ir perfekti izdevies. šlesers ar Flikuci tik tramīgi un nobijušies... :)
patiesiba
p
Fliks atsakas no pirmpirkuma tiesibam, jo vinam nekad nav bijusi nauda. Pat to ar kuru vins nopirka savu dalu, iedeva citi, kuru politiku vins ari isteno.
FLAM
F
Fliks ir gatavs, bet viņš to nedarīs, jo negrib.
ha
h
un es zināmā mērā esmu mantojis SAS līgumu.... CIETI
Ašlārs Aišlārs
A
Izskatas, ka AirBaltic sim kungam nu ir apgrutinajums. Viss ir izzagts un parcelts uz Baltijas Sistemamu un nu šis uz bankrota sliekšņa esošais uzņēmums traucē mierīgi mesties tā teikt jaunā avantūrā. Bet kā tikt vaļā no nabaga BT un uzgrust izzagto firmu uz nodokļu maksātaju pleciem.
krievs
k
Elpa aizraujas, cik nekaunīgu plānu valsts apkrāpšanas plānu ------------------------- Pasaki iemeslu kāpēc Flikam būtu jāuztraucās par šīs valsts labvumu nevis par savu labumu un biznesu? Fliks nav šīs valsts pilsonis un viņš ir brīvs rokas biznesam un pelnai, bet par labumu Stlba Latvijas valdība atbildībā.
Reinis
R
Jā Laba ideja !!! Kotējam biržā. Tad Bertolds ierauj nāsīs 2,9% un pa lēto ir dabūjis kontrolpaketi. Tiešām LABA LATVIJA...
sūnu ciema stulbenīšiem
s
Nauda aug kokos un to audzē Repše ar Dombrovski, bet ļaunais Fliks ar Šleseru to nozog. Bet ja nopietni, tad kādi gan viss šis vienotības bloks ir meļi, kā viņi cenšas runāt to ko cilvēki grib dzirdēt un cik nenormāli viņi čakarē Latvijas biznesu, neko nedarot un tikai taisot tīro PR. Tar ir vienkārši fantastiski, kā var spodrināt spalvas, graujot vienīgo Latvijas pasaules līmenī plaši zināmo un pieprasīto uzņēmumu. Pēc tam pie sagrautās lidostas un sagrautā AB atkal varēs vainot Šleseru un Fliku. Jā un visiem vienotības faniem - birža ir pats ļaunākais, kas var būt un mūciet no tās pa gabalu un ejiet meklēt naudu kopā ar Buratino.
Arturs M
A
Fliks melo katru dienu,tik tālu saputrojies Šlesera draugs ,PLL atbalstītājs ar desmitiem miljoniem kredītu!
Mīms
M
Atkal tikai solījumi bez seguma. Šodien runā tā, rīt pavisam savādāk. Hamaleons, kam nevar uzticēties. Kādēļ viņam jāatmaksā dzīvoklis, ja tik ievērojama alga.
DD1
D
Elpa aizraujas, cik nekaunīgu plānu valsts apkrāpšanas plānu Fliks un Šlesers ir dabūjuši gatavu, tas mērogā neatpaliek no K&K Parex afēras.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas