Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

FOTO: Atklāj "World Expo"; Latvijas paviljonā vēl cītīgi strādā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Domājošais.
D
Kā arvien vainīgo atkal neatradīs,jo tādu nav!!!!!!!!!!!!!
Briseles Maija
B
Khm...Latvijas paviljoninshs mazliet atgadina Eiropas Parlamentu Strasburaa.
Jānis
J
Ar būvniekiem tā ir parasta lieta, ja arī objektu nodod, vēl mēnesi pa vakariem labo sastrādātos un neizdarītos sūdus.
Te
T
Domāju, ka tur jābrauc Valsts Prezidentam, līdzi ņemot roku dzelžus, lai sašņorētu valsts izzadzējus. Un ko darīja valsts tēla veidotāji - Latvijas institūts? Vai sacerēja skaistas atskaites, lai vairāk naudiņas izspiestu?
Alnis
A
Nepaspēt uz atklāšanu nozīmē visu nokavēt. Prese parasti atbrauc pāris dienas pirms un uz atklāšanu, īpašie viesi brauc tikai uz atklāšanu. Tie ir tie cilvēki, dēļ kuriem viss šis notikums, diemžēl viņi jau ir prom. Atklāt vēlāk nozīmē nokavēt, ja protams mērķa auditorija nav vidējais šķiltavu izgatavotājs. Latvijas pārstāvji ir drusku pārpratuši būtību un sajaukuši nākotnes ekonomisko domu ar disnejlendu. Joprojām paliek neatbildēts jautājums, par cik valsts šo atrakciju pārdos tai lidojošo tirliņu brigādei pēc izstādes?
Magomedov
M
Kak ja mogu vam pomoch?
Lelle
L
Nav jau ko uz Čeloveku te dusmoties! Viņam daļa taisnības gan! Mūsu bāleliņi iznīcināja un turpina iznīcināt savu valsti un tautu. Par mums smejas visa pasaule...es domāju kā jūtas Dombrovskis tiekoties ar pasauleslīderiem. Droši vien ne visai ērti.
Lelle
L
Kas viss būs beidzies, tad arī atvērs Latvija to paviljonu...štrunts par termiņiem, galvenais lai otkati ieripotu pareizajās kabatās... Kauns un negods visas pasules acīs.Muļķu, parazītu, zagļu, kukuļņēmēju un badītu valsts.
Spii
S
Tad brauc uz savu bēdīgi slaveno un superīgo valsti - Krieviju. Liec mūs "neveiksminiekus" mierā. Btw, tu jau noteikti vispāŗ nezini failed state definīciju,ne? Retards tu esi! Padzirdējis pāris vārdus kaut kur pa ausu galam un tagad atkārto, sajuzdamies nesamērīgi gudrs un inteliģents. Vemt no šādiem "pilsoņiem" gribas! Brauc! Matjushka Rossija tevi sauc! Arideverci!
ribalka
r
Daži paviljoni atveras vēlāk. Tā kā nekas. Izstāde jau tikai atvērta pirmo dienu tāpēc par organizēciju nevarētu jau spriest.
Tā VIš I -
T
- tas sūnu pasūtījums NEZ CIK REIZES PĀRSNIEDZIS NORMĀLI APTVERAMĀS IZMAKSAS - labi-vēlēšanu gads-fendere pa pilnu klapi, bet bet TAK tak TAI EXPO jau ta nav lietas kursā par mūsu raķešpartiju vēlēšanu gada īpašajām vajadzībām - ĀZIJA ARĪ MŪŠ NESAPRATĪS ...... ...šitajā te pašā bus galīgā - Jeuropa jau nesaprot, Jeņķija draatee pa abiem galiem .... un pat Āzija nesapratīs - ja vaira kaut ko iz Marokas laikiem neizfīrēs ..... oi oi oi ........
Tā VIš I -
T
abet Tu, VisPasaules VisBrīnum, PA PRODUKTIVITACIJON-g līnion-g of latvians !!! UZRAKSTI SAVU VIETU TAI ĶEDĒ, lai netīšam neiekrīr priekšā nostāties ... tfu tfu tfu !!!
t
t
grandiozas bildes skaistas, graciozas aziātu sievietes gribētos redzēt
Tā VIš I - ja nz cik x vair
T
tad nez cik x ilgāk par normālo jāgaida. Bet - kādi atkati, kādi atkati ! - ? Vai kā ?
interesents
i
...А чего вы хотели? Это же самая неудачливая и глупая страна в ЕС, будем знакомы!... -------------------------- Taisnība, bet kam negadās. Tomēr daudz, daudz nožēlojamāki neveiksminieki ir tie, kas tērē savu laiku nevis produktīvām lietām, bet velta to citu neveiksmju izsmiešanai. Ja nu ir kāds nožēlojamāks par latviešiem, tad jūs, Человек, noteikti tāds esat, ko pats ar savu muļķību visiem lasītājiem skaidri un redzami apliecināt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas