Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

FOTO: Brāļu kapos godina Otrā pasaules kara upurus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Made.
M
Nesaprotu, kāpēc krievi Latvijā vicina Krievijas karogus un viss notiek svešvalodā ne valsts valodā? Kāpēc Ušakovs pie pieminekļa nerunā latviešu valodā? Kāpēc visi tie krievi, kuri dzīvo Latvijā sevi uzskata par priviliģētu Latvijas iedzīvotāju daļu?Ušakovs' taisās būvēt' daudzdzīvokļu namus.... Kam ?
ērce
ē
Par Latviju cīņā kritušie karavīri ir varoņi.
Mumu
M
Majn jau liekas, ka arii kritusie ir upuri un varbut pat lielaki, ka paarejie. Jo viniem bija janogalina, lai izdzivotu un vienalga jaamirst- bez jebkadas iespejas izveleties- grib vins to vai nee, bez izveels, kuraa pusee nostaaties. Kritusie karaviiri ir upuri, jo neviens tur negaaja peec briiva praata
Metsasisu
M
Brāļu kapos apbēdīti karā kritušie. Upuri ir citur.
Kur skatās ceļu policija?
K
Administratīvo pārkāpumu kodekss 140.pants Ceļu aizsardzības noteikumu pārkāpšana, septītā daļa nosaka, ka „Par autoceļu vai to kompleksā ietilpstošo būvju neuzturēšanu atbilstoši normatīvajos aktos noteiktajām prasībām, ja tiek apdraudēta satiksmes drošība, — uzliek naudas sodu ceļa pārvaldītājam — fiziskajai personai — no piecdesmit līdz divsimt piecdesmit latiem vai ceļa pārvaldītājam — juridiskajai personai — no piecsimt līdz piectūkstoš latiem”. Savukārt astotā daļa nosaka: „Par pasākumu neveikšanu, lai aizliegtu vai ierobežotu transportlīdzekļu satiksmi, ja tiek apdraudēta satiksmes drošība, — uzliek naudas sodu ceļa pārvaldītājam — fiziskajai vai juridiskajai personai — no piecdesmit līdz divsimt piecdesmit latiem”. *Kāpēc ceļu policija nesoda vainīgos? Kur skatās Edmunds Zivtiņš? Kur skatās Linda Mūrniece?
ssd
s
Intresanti,kad tos Brāļu kapus beidzot sakops....kā šiem"valsts vīriem"nav kauns tur vazāties..... runā jau gadus 20,bet laikam nekā neiekļaujas izslavētajās korupcijas shēmās.....vai arī tā shēma tāda ir,pamazām zogam naudiņu,velkam gadu garumā ienākumu avotu.....
Bogdanova, bļ...
B
Ne Obama, ne Sarkozī, ne Berluskoni uz Maskavu 9.maijā nebrauks, tikai Zatlers ar Mielavu.
Valts
V
manam onkulim skolā sastāstīja, ka tieši nacisti nosargās Latvijas neatkarību, un viņš ļoti sajūsminājās par iespēju braukt līdzi studiju biedriem uz Kurzemes katlu. Tādā jautrā studentu kompānijā, vācu uniformās sasēdās bruņumašīnās - visi ļoti priecīgi, pat smējās un nevienam pat prātā neienāca, ka 1945. gada 8. maijs būs viņu nāves diena.
rīdzinieks
r
Vai rekonstrukcija nozīmēs kapu sākotnējās nozīmes athjaunošanu un sarkanarmieši tiks pārvietoti uz viņu kapsētām, likvidējot vēl vienu mūžīgas etniskās spriedzes avotu? Tas mazais pulciņs bildē izskatās nožēlojams. Vēl tālāk prātā nāk dziesmiņa- Pie Kremļa mūriem stāv Kirhenšteins bāls, Maskavai lūdzas pēc maizes un sāls.
A.Drozdovs
A
Jā, es arī neatzīstu 4. maija "neatkarības" kvalitāti, kā pietiekošu latviskuma saglabāšanai..., bet "Visu Latvijai!" iesaistīšanās plašākā tautas atmodā, to var panākt! Gatavosimies vēlēšanām!
Bogdanova, bļ...
B
Latvijai 8. un 9.maijs ir tādi paši "svētki" kā 22.jūnijs. Nav daudz valstu pasaulē, kas svinētu vienas okupācijas nomaiņu ar otru.
Buba
B
Ļoti pareizi, - upuri ir pelnījuši piemiņas dienu. Arī Vācijas kancleri piedalās piemiņas dienā Normandijā Cita lieta - uzvarētāju pulcēšanās rīt Maskavā, - mēs starp uzvarētājiem nebijām
L.Stiprais
L
Liels paldies e-Dienai par brīnišķīgajām fotogrāfijām. Tālumā esošiem viņas ir ļoti vajadzīgas. Dažiem tā ir vienīgā saikne ar Latviju. Ne jau visi svešumā atrodas pēc savas gribas. Priecīgus svētkus.Apsveicu visas Dienas sievietes-mātes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas