Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

FOTO: JKP kā pirmā iesniedz kandidātu sarakstu 13. Saeimas vēlēšanām

Otrdien Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) tika iesniegts pirmais deputātu kandidātu saraksts 13.Saeimas vēlēšanām. To iesniedza Jaunā konservatīvā partija. Saraksts pieteikts visos Saeimas vēlēšanu apgabalos – Rīgā, Vidzemē, Latgalē, Kurzemē un Zemgalē, un tajā iekļauts maksimālais deputātu kandidātu skaits - 115 kandidāti, vēsta CVK.

Ar iesniegto kandidātu sarakstu, priekšvēlēšanu programmu, ziņām par kandidātiem un statistiku ikviens interesents var iepazīties 13.Saeimas vēlēšanu mājaslapā ŠEIT 

Deputātu kandidātu sarakstu iesniegšana 13.Saeimas vēlēšanām turpināsies līdz 7.augustam. Iesniegt kandidātu sarakstus Saeimas vēlēšanām var likumā noteiktā kārtībā reģistrētas partijas un partiju apvienības. Partijām, arī tām, kas ietilpst partiju apvienībā, jābūt  reģistrētām vismaz gadu pirms vēlēšanām, kā arī gan partijā, gan partiju apvienībā kopā jābūt vismaz 500 biedriem​.

Līdz šodienas pēcpusdienai​ iesniegt kandidātu sarakstu CVK pieteikušies vēl divi politiskie spēki - Rīcības partija kandidātu sarakstu plāno iesniegt rīt, 25.jūlijā, plkst.12.30, bet Zaļo un Zemnieku savienība 2.augstā plkst.14.

 

Top komentāri

Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
ATKLĀTI VALDĪBAI ! JA JAU ŠĪ VALDĪBA NAV SPĒJĪGA PAT SARĪKOT IEPIRKUMU TIEM INVALĪDU SKŪTERIEM ....TAD PACEĻAS JAUTĀJUMS > VAI LATVIJAI IR VAJADZĪGA TIK NESPĒJĪGA VALDĪBA ???
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas