Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

FOTO: Jūrmalas mēram būs trīs vietnieki - Loskutova, Ančāns un Ražuks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
maksim
m
tikai trīs vietnieki, kur tik maz?
šausmās
š
Tas jau pēc farsa sāk izskatīties, tā trijotne, kura stutē mēru - piramīdas virsotnē Raimonds Zeltzobis, a la "jāpasteidz vēl kādu ļimoniņu sasaimniekot, jo kas zin, kas būs rīt". Un trīs pīlāri, uz kuriem piramīda balstās - Tautas Frontes tribūns Ražuks, KNAB Ļošas radagabals Ludmila, un "neuzpērkamais" Ančāns. Quo vadis, Latvija?
Tontone
T
Kāpēc tikai 3? Vajadzēja vismaz kādus 9!
Karamba
K
Blēdis, saskaņotāja, un vēl divi 'Jūrmalas patrioti, viens ekstautfrontietis otrs- patriots savā nodabā,arī jau eks.Kafkas cienīgs komplektiņš, kā jau daudz kas mūsu zemē.
Человек
Ч
Ну, кажется, жизнь налаживается. В Юрмале сегодня мэр Мункевиц - патриотичный юрмальчанин, не пропускающий ни одного конкурса Новая волна, а завтра в Латвии премьер Шлесерс, тоже патриот. Вообще, на самом деле латышей, которые не националисты, очень много, и они все - за дружбу с Россией,а по ночам, тайком, когда их не слышат их коллеги-националисты, они достают бутылку русской водки, зовут жену с пивом, делают ёрш и включают погромче Радио России. Ура. Время наше. Оно изменилось. Хотя еще и не вступило в полную силу. Через полтора года выберем новый сейм (если только этот сейм не распустится быстрее из-за волны народного гнева), и начнется у нас одна большая счастливая жизнь.
nickname
n
Kāpēc Shlesers atļāva lietuviešu veikalu celtniecību? Kāpēc manējie bērni ir spiesti braukt prom no Latvijas? Vai tad mēs cīnījāmies par neatkarību, lai aizbrauktu no Latvijas? Kāpēc Ushakov kļuva ar jaunu mēru? Kāpēc Latvija pieder lietuviešiem? Mūsēji politiķi pārdeva mūsēju Latviju. Rīgu atdeva Krievijai, tas ir Stalina režīms.
knislis
k
kauns,ka kriizes apstaakljos veel speciaali Anchaanam izveidots treshais vietnieka amats,kaa tad godiigais Anchaans tautas kalps tam piekriit..kur tad taupiiba?
Jūrmalniex
J
Kā tad, Kauguru čigāni un čangaļi.
Andrew
A
es jau tik smalki taas aizkulises protams nezinu..bet no malas izskataas peec ritiiga friikshowa...bet auklinjas jau projaam dancinaas marionetes..reaals risinaajums buutu Juurmalaa ieviest tiesho Ministru kabineta paarvaldi ar noziimeet vietvaldi
Jezuīts
J
Kā jūs domājat, vai ir iespējams tāds scenārijs, piemēram, iedomājieties, ka Ančāns ir godīgs. Tagad iedomājieties, ka viņam ir reāla iespēja, vai nu atkal 4 gadus nosēdēt opozīcijā, nespēt ko ietekmēt, vai notēlot, ka ieiet BANDĀ, pagaidīt, kamēr "biedri" pierod, sagaidīt, kad kāds viņa kabatā atkal ko ieslidina un re (!!) atkal jau jūrmalgeita. Tīri teorētiski - tas nebūtu iespējams?
gudrais
g
Tad beidzot "neuzpērkamo" Ančānu ar visām raga brillēm nopirkuši...
kauguru guru
k
nemaz tik ļoti aptaurēti tie jūrmalnieki nav, nevajag, lūdzu. par munka partiju vēlēšanās nobalsoja 3600 personas (varat viņus dēvēt kā vien labpatīkas). no 55 000 iedzīvotāju. t.i., 1/15 daļa no pilsētas iedzīvotājiem demokrātija
zb
z
āksti.
Zoss
Z
un ANČĀNS lielais kritizētājs un bļauris arī ielīdis šajā BANDĀ, - tad jau kabatiņā LIELS caumurs iemeties, ja kažoks jāgriež uz otru pusi ..... te nu mēs škuras lettiņi nonākam, cik maz vajag lai dvēseli pārdotu .
vietējā
v
Ančānam vismaz tik daudz prāta tomēr ir, lai saprastu, ka, ja uzmetīs munku, tad formālie knaba apsargi viņa dzīvību nepaglābs no munkas rokaspuišiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas