Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

FOTO: Nodibina Bordāna Jauno konservatīvo partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JK
J
Atbalstu Bordānu! Ja ir pārliecība, ka iespējams ko mainīt ,un iepriekšējie darbi apliecina, ka ir raksturs, lai to paveiktu, tas ir tikai atbalstāmi. Aprējēju bars tikai apstiprina ka rīcība ir pareiza.
Jautājums
J
Vai tad Bordānam ir kāds mērķis jel ko mainīt? Un kādā virzienā mainīt? Kur par to var palasīt, uzzināt?
  • 0
  • 0
lauķis
l
Stulbumam nav robežu!
Pēteris
P
Nezinu..lai veicas, galvenais- lai partijai būtu stingrs pašattīrīšanās process (citādi sanāks ZZS ar savu lembergu)
?
?
nu par repši spilgtāks galīgi ne , pat par Ag diez vai ... un jēga ?šajā situācijā izmest miskastē ? % balsu vai kopā ar diviem pirmajiem ?? % ?
vēl viens grauzējs
v
-- žurkulēns Bordāns.
yaa
y
http://www.apollo.lv/zinas/asv -izdevusi-latvijai-bernu-seksu ala-izmantosana-apsudzetu-amer ikani/466694 "ASV šonedēļ tiesāšanai Latvijā izdevusi bērnu seksuālā izmantošanā apsūdzētu ASV pilsoni Polu Entoniju Sino Trinidadu, paziņojis Kalifornijas Ziemeļu apgabala Maršalu dienests, kas pilda tiesu izpildītāju funkcijas. Trinidadam, kurš ir bijušais ASV armijas virsnieks, Latvijā 2008.gadā tika izvirzītas apsūdzības bērna seksuālā izmantošanā. Pēc tam Latvijas likumsargi vērsās pie ASV Maršalu dienesta, lūdzot noskaidrot Trinindada atrašanās vietu un izdot viņu tiesāšanai. Trinidads ASV aizturēts 2009.gada septembrī, bet šomēnes zaudēja pēdējā tiesas prāvā pret izdošanu tiesāšanai Latvijā. 2010.gada 8.novembrī Trinidads izdots Latvijai, teikts Kalifornijas Ziemeļu apgabala Maršalu dienesta paziņojum
Sika
S
Atkal sapulcējušies apkakātāji, zaimotāji. Neviens vairs neatceras Bordānu, kā ministru. Kādam(-iem) viņš dikti traucēja. Tagad muld un gvelž gan nihilisti, gan kaitnieki. Vienotība un citas partijas izauga no konkurences cīņas. Šīs partijas izrādījās kaitnieciskas Latvijai, jo valsts ir izzagta un korumpēta. Bordāns ir parādījis savu krampi. Dzintaram būtu vajadzējs būt kopā ar Bordānu, nevis tam Gaidim Berziņam būt par partneri.
Zuze
Z
Ja katrs, kurš saniķojies, veidos jaunu partiju, tad sūdos arī sēdēsim! Domāju, ka Bordāns drusciņ gudrāks.
  • 1
  • 1
Dr.xy
D
Karlis Ulmanis kadreiz izpildija vienigo pareizo atrisinajumu,parnemot varu Latvijas Valsti,un likvidejot dazadas sikpartijas,kuru domstarpibu del nebija iespejams pienemt kadu lemumu,vai likumu.Latvijas Valstij ir nepieciesama speciga vienota valdiba,kura padara Latviju par Tiesisku Valsti,kura tiek ieveroti,un izpilditi visi Latvijas,ES.un Starptautiskie likumi.Ari par okupacijas seku likvidesanu.
Kārklu vācietis
K
Un kā kungs to iedomājas izpildīt?Es ierosinu masveidā balsot par SC.Lai veido valdību un parāda sevi darbos.Bet latviskās partijas opozīcijas krēslos apvienosies bez diktatūras palīdzības.
  • 0
  • 3
Voina
V
Domāju, ka tagad tiešām NA vēlētāju skaits kusīs kā pavasara sniegs. Kas vēl nezināja - tagad ļoti labi redz, ko tad apvienība aizstāv un kas tai traucē. Sakārtots tiesiskums valstī tai izskatās, ka neinteresē. Bordāns gan ar mugurkaulu! Apsveicami ;)
Dr.xy
D
Ko paveica bijusais Tieslietu ministrs,budams ministrs.Vai vins izpildija savus tiesos Tieslietu ministra piekumus ,lai Latvija klutu par Tiesisku Valsti,kura tiktu izpilditi likumi?! Vins dibina konservativu partiju,kura rupesies par Latvijas Valsts Neatkaribu. Kadel budams Tieslietu ministrs,vins dazos jautajumos parspeja pat SC / Vienotas Launuma Imperijas cekistus,izsakot tadu absurdu ka zemes nomas atcelsanu par zemesgabaliem uz kuriem atrodas okupantu daudzstavu briesmoni.vins atbalstija atlauju tirgosanuari kremla cekistu "investoriem",u.t.t.
expert
e
Krievija pēc otra bērna piedzimšanas māmiņai VALSTS dod saucamo "berna kapitalu", ko var izmantot dzīvoklim, berna nakotnes uzkrajumam , izglītībai utt...
Kārklu vācietis
K
Tas ir ļoti slikti... Ļaunuma impērija uzbrūk!
  • 1
  • 2
Kārklu vācietis
K
Jūs neizlasāt visu.Pašmērķis neesot startēšana rudenī Saeimas vēlēšanās... Nu ja spēj nepiedalīties un četrus gadus saglabāt partiju,tā teikt izstrādāt zinātnisko darbu uz 2018.gada vēlēšanām... Tad es ar abām rokām par.Citādi kārtējais banāns.
Es Putina vieta negauneretos.
E
Latvija Jau 4 partijas par Putina naudu ir nodibinatas es nodibinatu vel 10 partijas ja jau likums to atlauj. Rigas domes velesanas latviesi butu uzvarejusi Usakovu bet del sikpartijam zaudeja ap 8% balsu un zaudeja velesanas, Putinam nemaz nevajadzes ,,zalos cilvecinus,, Putina atbalstitajs Usakovs ,,godigi,, uzvares velesanas.
Kārklu vācietis
K
Pravietis teica... Visiem klausīt.
  • 1
  • 8
Jautajums Drosibas Policijai.
J
Un tas ir normali ka par Kremla naudu dibina sikpartijas ar vienigo noluku lai palidzetu Kremla partijai Saskanas Centrs uzvaret velesanas? Cik partijas par Putina naudu vel nodibinas Latvija? Nezinat ka Somija pirms kara Stalina atbalstitie somu komunisti ari dibinaja par Kremla naudu lerumu sikpartijas? TAS KAS SODIEN NOTIEK LATVIJA TAS IR NORMALI?
veido6ana
v
Pa kuru laiku nomainījis georga lentīti uz LV karoga krāsu lentīti

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas