Laika ziņas
Šodien
Migla

FOTO: Protesta akcijā pie valdības arī Jūrmalas mērs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ražuk
R
Jūrmalai daudz smagāka problēma ir nesamērīgi lielais nekustamā īpašuma nodoklis. Kad notiks piketi pret šo nodokli.
Eva Braun
E
Beidzot mums -jūrmalniekiem normāls ,godīgs pilsētas galva ...!!! Pirmo reiz pa visiem šiem gadiem ! ALELUJA !!! Lai slavēts Ecehiēls ,Gabriēls , Allahs ,Višnu ,Šiva,Krišna !!!!! Mūžu mūžos ĀMEN !!!!
Krievijas kolonija
K
Jūrmala būtu pievienojama Babītes pagastam, tad varbūt mazināsies korupcija, kāds sāks runāt valsts valodā.
vinnijs
v
Neskatoties uz to, ka aprindās runā, ka VZD ģen. direktora amata prasības ir uzrakstītas konkrētai personai, man tomēr liekas, ka tas VZD direktora konkurss beigsies bez rezultāta... Atvainojos, ka ne par tēmu.
Jūrmalnieks
J
Jūrmalai daudz smagāka problēma ir nesamērīgi lielais nekustamā īpašuma nodoklis.
lats
l
jūrmalā dzīvo taādas pat ģimenes kā citviet, bet biezajiem ir savi privātie ārsti un klīnikas, tiem neko no nabagmājas, kas saucas valsts, neko nevajag.kāds vēlas mazliet nopelnīt, bet tādēļ jau nevajag postīt to, kas labi strādā.
juris
j
kāda starpība vai ar vecu vai jaunu mašīnu brauc? galvenais, ka ir mašīnas! nav brīnums, ka valsts ir pakaļā, ja bez jaunākās Mercedes ātrās palīdzības mašīnas neiztikt!
JOZUPS
J
ja saeima atbalsta,tad taa ir tikai korupcijai atstaataa dal,a,viens likums visai valstij nevis ar izn,eemumiem. taa saakas valsts sas'k,els'ana.un kas gan dziivo juurmalaa,paarsvaraa biezie un valstij nelojaalie.
Lelle
L
Valdība otrdien arī nolēma, ka premjeram līdz 1. septembrim jāizsludina atklāts konkurss Valsts kancelejas direktora amatam. _______________ Atkal silts krēsls kādai Vienotības jaunpupa draudzenenītei. Tāpat kā uz VZD gendira vietu, stāsta, startējot jaunpupa ilgadējā draudzene baklanočka no Latvijas valsts mērnieka.
Vienotības triumfs
V
Vienotības mēris sēž akcijā pret Vienotības valdības stulbumu! Apsmējos!
zb
z
Jūrmalas ātro vadībā ir tikai viens (!) cilvēks. turklāt jūrmalas ātrie ir tie, kuri tiešām brauc uz citiem rajoniem glābt cilvēkus, tā ka nevajag muldēt par kaut ka'diem grāvjiem!
Aldonis
A
beidzot! jācer, ka dombrovskis būs ar smadzenēm un ļaus Jūrmalai slēgt ārpakalpojumu līgumu.
merde
m
izmaksu optimizācija ir tikai priekš tiem, kuri organizēs nu jau lielos iepirkumus - lielāks otkats! un nebūs jādalās ar citiem. tā kā beidz nu muldēt par populismu - visu nosaka nauda, un liela nauda.
lats
l
kāpēc jūrmalai jāpievienojas kopējam katlam un jāzaudē viss, kas iegādāts un jāstrādā ar vecām masš''inām un iekārtām, ja ir iepirktas jaunas? atcerieties, ka kopus cūkas nebarojas
Boldrix
B
Tad lai šie deputāti arī atlīdzina neoptimizētās izmaksas no savas kabatas - ir taču skaidrs, ka vienota sistēma izmaksās lētāk - un pats galvenais, ka vairs cilvēkiem vairs nebūs jāmirst grāvjos jo tur lūk ir cita administratīvā teritorija un tādēļ mēs viņu neglābsim. Jūrmalas PSIA baidās tikai par to, ka likvidēs viņu vadību - nu jā tā jau arī ir viena no vietām kur rodas tas ietaupījums. Populisti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas