Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

FOTO: Protests pret Nacionālā kino centra pārveidošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
teetis
t
Jaunie censoni sākuma var sevi pierādit reklāmas industrijā, muzikas video utt Sfērās kuras nefinansē valsts.
AD
A
Nedomāju, ka mēs esam tik bagāti (it sevišķi tagad, krīzes laikā), lai par budžetu, kuram nevaram savilkt galus kopā, runājot taviem vārdiem "varētu ļaut jaunajiem censoņiem parādīt sevi un realizēt interesantas idejas". Tas, cik "labi" ir "Rīgas sargi", lai paliek tavas gaumes ziņā.
PR
P
Pajautājiet kino centram cik milzīgas finanses tas tērē savai uzturēšanai? Pērnajā gadā daudzi desmiti tūkstošu latu tērēti sabiedriskajām attiecībām? Arprāts...
AD
A
Lai runātu par to, cik ļoti mums ir nepieciešams t.s. Nacionālais kino centrs, der paraudzīties, ko tas īsti dara. Paša centra definētās izpildāmās funkcijas (koncentrētā izteiksmē) ir šādas - NKC: veicina... veicina... koordinē... reģistrē... veido. .. pārvalda un attīsta... veic ..zinātnisko pētniecību... veic izglītojošo darbu... Šķiet, ka šim Kino centram NAV saiknes ne vien ar Rīgas sargiem", bet arī ar reālo pasauli. Piemēram, veicinot, attīstot un koordinējot, tas nav pamanījis, ka mums šobrīd trūkst naudas daudz svarīgākām lietām - medicīnai un skolām, nemaz nerunājot par pensijām un algām.
...
.
"Rīgas sargiem "jau nu nekādas saiknes nav ar Kino centru . Nejaukt sviestu ar biezpienu !
...> AD
.
"Rīgas sargiem "jau nu nekāda saikne ar Kino centru.. Nejauc dažādas lietas .
e.s.
e
Nu mīlīši "Rīgas Sargi" tieši ar ir tas sevi atpelnošais Holivudas tipa kino par ko daudzi te bļaustās un rezultās arī likumsakarīgs. Lai gan no tehniskā izpildījuma tiešām labi padarīts darbiņš. Un nav jau tā, ka labu filmu mums nav - "Baiga vasar" un Poškus "Monotonija" ir ļoti labi, skatāmi piemēri. Kino centrs kā reiz ir tas, kas varētu ļaut jaunajiem censoņiem parādīt sevi un realizēt interesantas idejas. Bet Kultūras ministrijas paspārnē nav šaubu, ka tikai savus vēsturiskos, "valstiski svarīgos" lielo vaļu darbus arī sagaidīt.
čelovek
č
Ak, kungs! Kas ir visi šie liekē... šie ļaudis ar `māksliniecisku` seju un uzvedību?! Un ko viņi grib no manis? Man tas viss izsauc asociācijas ar vārdu `bohēma` sliktākajās izpausmēs. Tas zvērgabals Laimai būs kaut kas vidējs starp sabuli, sermuli, zebieksti, caunu, skunksu un sesku... Ļoooti smalki.
tas
t
gan būtu bijis jauki, ka kinušņiki tikpat aktīvi būtu protestējuši pret Rīgas kinostudijas izvazāšanu...
AD
A
Kad dzird vārdu salikumu "Latvijas kino", nāk prātā pēdējā izgāšanās ar "Rīgas sargiem". Un, lasot par šīs filmas "nomināciju" Akadēmijas balvai, jāsarkst mums visiem. Varbūt pareizāk būtu vispirms radīt kaut vai vienu skatāmu filmu un tad domāt par Kino centru?
Džon
D
Lieliskas bildes. Cilvēki kā cilvēki ar visām emocijām un tie bārdainie lordi -fantastiski ! Laima, kas tas par dzīvnieciņu tev blakus ? (ne šajā sērijā, bet Dienas variantā)
devnull
d
Vispār jau nu tik traki ar tiem "liekēžiem" nav - es domāju, ka dusmas/naidu par slikto latvijas vidi nav obligāti jāizgāž uz tiem, kas cenšas radoši darboties un veidot viskautko foršu :) Neviens jau neapgalvo, ka visi "vecie" tur ir izcili un viss uztaisītais ir šedevri. Bet nav jau gluži arī tā, ka šie cilvēki strādātu kā, piemēram, 200'000 valsts ierēdņu un bankas "speciālisti" - reālie nejēgas un slinķi. Kino cilvēki, atškirībā no tiem pārējiem liekēžiem, arī kaut ko reāli māk izveidot, padarīt un panākt.
vitālā sieviete
v
cik daudz jaunu seju un labu profesionāļu kino dažādajās specialitātēs! prieks!
mamma
m
vecās revolucionāres anita, laila, andris un kā viņus tur un jā, Dienas reportiere!
Zigurds
Z
Kino ir jānopeln naudu,. lai to tērētu. Kur ir latviešu kases filmas a la Mūzikas skaņa vai Saules ielejas serenāde. Mums taču ir tik skaistas vietas un pasaulslaveni skaisti māklsinieki no pašām mūzikas māklas virsotnēm. Bet letiņi taisa filmas , kuras paši nesaprot, un prasa naudu. Liekēžus atlaist!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas