Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

FOTO: Šlesers: pēc vēlēšanām TP un LPP/LC jākļūst par vienotu politisko spēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
&&&
&
Cik visi pretīgi TREKNI, spīdīgi !!! Pārrijušies arī...
Ēriks
Ē
Vai būs ar Šļeseru un Šķēli priekšgalā un vai sauksies "Blēžu partija"?
Z
Z
Foto Nr.1:lielāko kretīnu salidojums.
Lelle
L
Paskatījos bildēs...Ak, Dievs, kas par biedējošu šakāļu kompāniju...pat Bojārdēls, kas Rīgu izzaga, ar resno mamzeli Baltiņu...atradušies ālie cilvēki, nez vai pašiem smiekli par sevi nenāk?!
Lelle
L
Alkatīgie šakāļi kubā un visā spožumā...:))) K tur tas jūds Godmens dara? Viņam taču svarīgākas lietas...sieva šķiršanās procesā jāaptīra plika...
Andris
A
Nu nek'di nesapratīšu --tauta ir nodzīta nabadzībā ,valsts izpārdota ,valsts parādi milzīgi ,tautai viss tas būs jāatdod ,jo to šie paši kungi ir izdarījuši 20 neatkarības gadus valdot .Bet tas valdzinošais smaids viņu sejās --tas ir kaut kas briesmīgs latviešu tautai ,tas samazgu spainis nāk no viņu pretīgajiem gīmiem ,ko reti kurš grib redzēt ,un ja vēl paskatās uz viņu pretīgajiem smīniem ,tad vispār gribās aizmirst ,ka uz pasaules ir tāda valsts ko sauc par Latviju un tevi sauc par Latvieti .VAI TIEŠĀM NEKAS NEMAINĪSIES.
Pīrponts
P
nomaksaajat tik sodu, kas tas sarainim ir , 1000 000 ls , sabrauca mentu uzreiz samaksaaja , tagad gruuti???... laikam jau tiešaam viltos , dereetu tos teepistu iecirņus uzraudziit...
Sēlis
S
Žēl,ka hitlers nenodzīvoja līdz šo piedzimšanas dienai.
Sēlis
S
Jūdasu trijnieks,vieta pie karātavām,ja vēlaties adresi,rakstiet prokuratūrai un tiesai.
Noziedznieki
N
Noziedznieki zināmi. Valsts izzagta. Zagļi brīvībā. Labs foto. TP, LPP/LC, ZZS kopā ar TB izsaimniekoja valsti, bet sazagto negrib atgriezt atpakaļ tautai.
armands
a
Tapec,ka vidusmera latvietis ir tads pats mesls...
Prof. - Aigaram
P
Pilniba piekritu!!! Visskumjākais tajā visā ir tas,ka tauta jau sabalsos atkal šos mēslus.
tetris
t
"vai tev ir kas pret baznīcas vīnu.... no tā nāk svētība!" === Svētība nāk no Dieva, nevis no vīna, cilvēka, partijas, solītāja vai sludinātāja.
tetris
t
Tautas partijas līdera Andra Šķēles pārstāvis Romāns Melņiks Dienai atzina, ka TP negribētu steidzināt apvienības dalīborganizāciju apvienošanos vienā partijā.... Sākotnēji partijas apvienībā varētu saglabāt katra savu identitāti līdzīgi kā Latvijas Zemnieku savienība un Latvijas Zaļā partija, kas izveidoja Zaļo un Zemnieku savienību, teica R. Meļņiks. === Vispār jau izskatās, ka pēc apvienības izveidošanas nākotnē gaidāma interesanta notikumu attīstība. Piesauktais ZZS piemērs ir korekts, taču tikai partiju līmenī. Bet līderis tur ir viens. Skaidrs, ka, piemēram, Pētersone vai Krauklis kā bijuši pogu spiedēji, izpildītāji, tā arī paliks un būs mierā ar jebkuru vietiņu, ko viņiem piedāvās. Taču pavisam cita lieta ir partiju līderi. Protams, ka TP "negribētu steidzināt apvienošanos". Jo uz šo brīdi šis process būtu vienkāršs - TP aprīšana. TP to labi apzinās un pašsaglabāšanās instinkts saka priekšā, ka vajadzētu vismaz noturēt un kaut kā pastiprināt savas pozīcijas attiecībā pret LPP/LC jeb "sākotnēji partijas apvienībā varētu saglabāt katra savu identitāti". AŠ2 apvienībai nākamajā Saeimā, ja vien tajā tiks, tiek prognozēta neliela pārstāvniecība, tāpēc pie neliela statistu daudzuma jautājums, kurš kļūs par galveno varoni, kļūs izteiktāks. Šlesers jau vienreiz apstājās pusmetru pirms sava mērķa sasniegšanas, kļūstot tikai par VICEmēru, interesanti, vai viņa ambīcijas ļaus piekāpties vēlreiz un ne tikai Urbanovičam. Šķēles spožums un posts - prāts un alkatība. Viens ļāva kļūt par partijas līderi un autoritāti, otrs - kļūt pārtikušam un ietekmīgam, arī neelastīgam un nepopulāram tagad. Viņam ir liela ietekme savā partijā - ņēma un atsauca visus TP ministrus no valdības. Bet ārkārtīga nepopularitāte vēlētāju vidū, kas rada bažas par nākotni, bez pieejas varai tā nerādās spoža. Reitingi - šis ir iemesls pārmaiņām Tautas partijā, sākot no Šķēles atgriešanās priekšsēdētāja krēslā līdz apvienībai ar Šleseru. Domājams, ka īstie zemūdens akmeņi atklāsies pēc vēlēšanām. Tagad Šķēle varētu justies Šleseram pateicīgs par izvilkšanu virs 5% robežzīmes, aiz kuras sākas aizmirstība un bezietekme. Taču, vai savulaik viens no ietekmīgākajiem cilvēkiem Latvijā spēs noiet un palikt jaunāka, ambiciozāka vadītāja ēnā, vadītāja, kuram ir zemāks IQ (ļoti grūti iedomāties, ka tajā sarunā, kurā Ušakovs bija pieķerts necenzēti lamājoties, Šķēle varētu būt teicis kaut ko līdzīgu kā: "Eiropas mēru harta? Kas tā tāda?" un tamlīdzīgi), bet kurš ir absolūti pašpārliecināts? Un kura vērtība AŠ1 acīs, visticamāk, ir reitings un līdzīgs piegājiens naudai un varai? Ja kādreiz Milušs zvanīja vispirms Šķēlem, bet pēc tam Šleseram, vai Šķēle varēs samierināties ar to, ka tagad viņam vispār var nezvanīt? Kļūt par otru Godmani Šlesera partijā? Gan jau AŠ kaut kā sadalīs krēslus, bet būs interesanti, kā veiksies ar sēdēšanu tajos.
Daumants
D
(AŠ)2 -Mēs darīsim cilvēkus bagātus un laimīgus (cilvēku saraksts pielikumā)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas