Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

FOTO: Trešdien vēlēšanās nobalso vairāk nekā 20 000 pilsoņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Korekts
K
Pats galvenais, lai cilvēki AIZIET uz vēlēšanām NOBALSOT: - 5.jūnijā iecirkņi atvērti no plkst. 10.oo - 16.oo; - 6.jūnijā no 8.oo - 22.oo.
Pensionārs
P
Es pavaicāju saviem draugiem par ko viņi nobalsoja, un gadrīz visi teica, ka balsoja par LPP/LC, jo vēlas lai Rīgā būtu kārtīgs saimnieks, un tāds ir A.Šlesers. Es arī rīt iešu un nobalsošu par A.Šleseru, jo vēlos pārmaiņas Rīgā un tās apkārtē!
ABC
A
Un vēl - zinot, ka mums nav pilnīgi nevienas dzīves jomas, kurā nenotiktu visprastākā krāpšanās, nav nekāda pamata domāt, ka CVK ir vienīgā godīgā valsts institūcija, kura nu nekādi nepieļaus prastu rezutātu viltošanu. Tas ir nonsenss.
ABC
A
Manuprāt, teikt, ka Latvijas ļaunuma sakne ir sīks ideju zaglēns, tomēr būs stipri pārspīlēti. Manā uztverē pie vainas vispirmām kārtām tomēr ir ārkārtīgi zemais Latvijā palikušo iedzīvotāju attīstības līmenis, kas nosaka nespēju saprast, ka visskaļāk tiek reklamētas visdraņķīgākās preces, kuras citādi nav iespējams pārdot.
greshka
g
Šlesers-Ušakavs. Ušakovs-Šlesers.Nav nozīmes kurš no viņiem. Ir jābalso par godīgiem cilvēkiem. Tas ļoti labi kad cilvēki ir aktīvi. Tikai esot aktīviem varam mainīt valsti uz labo pusi.
Kaņeps
K
Riiga daudz aamuru , juus nevariet šleseri par meeri ieveeleet , bet to stulbeņu partiju juus gan sev uz kakla uzkrausiet , par to jau sen briidinaaju
riņķī apkārt
r
Dižķibelē Latviju iegrūda Kalvīša - Šlesera tandēms. ZZS un TB bija tikai tādi līdzbalsotāji. Sesdien vismaz Rīgā acīm redzot tiks sodīti TP, ZZS un TB, bet Šleseram "draud" pat mēra krēsls :))) Tas ir prātam neaptverami. Un veselus četrus gadus pēc tam ne tikai Rīgas, bet daļēji arī Latvijas problēmas tiks risinātas nevis RD deputātu sēžu zālē, bet Šlesera kabinetā, kā viņš neveigsmīgi, bet precīzi paziņoja vienā no pirmsvēlēšanas šoviem TV. Un tas ir pēc šofera dēliem, malu zvejniekiem, astoņkājiem un nemīlamāka politiķa titula! :)) Īstā Latvijas ļaunuma sakne ( bez mūsu stulbuma) ir reklāmists Stendzinieks :))) Citādi es to nespēju izskaidrot
ārprāc
ā
Ja Jūs svītrojat - tad tik un tā balsojat PAR šo partiju!!!! Ja negribiet kādu no kandidātiem redzēt Domē - jābalso arī par CITU partiju!!!
dravegigger
d
neviens neiedomājās uztaisīt exit poll? vai arī tas tagad aizliegts?
Paparde
P
uz manu izveeli arii visi radi palaujas,taa kaa izleemu balsot par "Pilsonisko Savienibu",tad musu balsis tiks sai partijai!
Viesulis
V
Jācer vien, ka cilveki nepieļaus tādu pašu kļūdu, kādu pieļāva iepriekšējās Saeimas vēlēšanās, kas iebalsoja baru ar kretīniem...Ja jau gribas piedod dzīvei kādu asumiņu un izbaudīt sadomazohistisku drātēšanu nākošos 4 gadus Rīgas pilsētā, tad jau var par Atslēdznieku un krieviem balsot - lidz ar to latviešiem Rīga būs zaudēta un to atgūt būs ļoti grūti! Bet, ja ir zaudēta Riga, tad arī gandrīz Latvija! Tādēļ nedariet muļķības - padomajiet par saviem bērniem un neļaujiet, lai jūs noslauc!
Inga
I
Šovakar noskatījuos Domburu un sapratu, ka vienīgais, kurš cienīgs būt Eiroparlamentā, ir Georgs Andrejevs. Par to arī balsošu sestdien!
Kalnkajas kundze
K
Tikai 49.partija"Mazmajnieku partija"!Par 4 un 9!
Paija
P
Lielākā daļa politiķu ir nepelnīti "ievēlēti", jo nepelnīti svītroti tika labākie kandidāti, kuriem nepelnīto svītrojumu dēļ nebija iespējams strādāt Latvijas labā.
Neps
N
nepelniiti nevis nepeliiti :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas