Laika ziņas
Šodien
Migla

FOTO: Tūkstošiem studentu iziet ielās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr Manfred
M
Hi, Vai jūs meklējat aizdevējs vai privātpersonu kreditēšanas uzņēmums, kas var piedāvāt kredītu bez stresa, tad jums ir īstajā vietā īstajā laikā, mēs piedāvājam personas aizdevumu un biznesa aizdevums utt, ja jums ir nepieciešams kredīts, tad jūs varat sazināties ar mums pa e-pasta adrese: [email protected]
Ja
J
Ja no 165 000 bezdarbnieku 20 000 ir ar AUGSTĀKO izglītību, tad kaut kas NAV kārtībā ar AUGSTSKOLU līmeni Latvijā ! Par nodokļu maksātāju naudu AUGSTSKOLĀS tiek ražoti ...BEZDARBNIEKI ... Skaisti!
jumors
j
Re nu, visiem labs nebūsi nekad. JL visvairāk kritizēti par tukšu bļaustīšanos. Arī tagad - kāpēc viņi nedara šo, kāpēc nedara to, dara jau, dara, nebūtu tik visu laiku jākaujas ar puļķiem riteņos, un vai man jāprasa, kas tos met? Neviens nav JL piešķīris prokuroru pilnvaras, notiesāt un atņemt tikai tāpēc, ka kāds ir politiskais pretinieks- tā nav pieņemts
Aiks
A
Latvijā ir 35 augstskolas! 24 augstskolās ir ieguldīta nodokļu maksātāju naudu. Tagad saprotu, ka Latvijā augstskolas ir domātas, lai ražotu bezdarbniekus ar dikti svarīgu papīru par pakaļas deldēšanu augstskolā, bet, diemžēl, cāļa smadzenēm ...ja 20 000 pēc tam kļuvuši par bezdarbniekiem!...
mja
m
studentiem tā pamazāk smadzeņu - protestēt vajadzēja pirms 3 gadiem, kad Kalvītis saimniekoja, ko tad tagad vairs???!!!
ciniķis
c
Diezgan bezjēdzīga akcija, nu patusēs, pabļaustīsies parādīs plakātus, figas, pasvilps un dosies mājās. Bet nekas nemainīsies viss paliks tāpat kā līdz šim un vēl sliktāk. Akcijai būtu jēga tikai tad, ja šiem studentiem piepulcētos 165 000 bezdarbnieki, 10 000 skolotāji, 8 000 policisti, 10 000 medicīnas darbinieki - 500 000 pensionāri, zemnieki ar smago tehniku, auovadītāji ar smagajām mašīnām, motociklisti, un vienkārši sociāli atbildīgi cilvēki. Tad akcijai būtu jēga!
O-ho!
O
Studentiem tusiņš!
Jencis un Āvuls
J
Kamēr pliks nenoģērbsies, masu mēdiji vērību nepievērsīs. Dīvaina redaktoru gaume. Tam zēnam ir trulas acis. Pēc studenta neizskatās.
klusais
k
Nu tad uzraksti, nesēdi !
nnn2
n
iesaku ieiet portālā kasjauns un palasīt,kā mūsu prezidents atkal murgus sarunājis poļu presei
nnn2
n
tāda doma ir,bet viņš tak ar ietekmējams no politiķiem..jāapsver iespēja uzreiz griezties Eiropas tiesā
man patika!
m
Skaidrs , ka slepus, jo arī presei šī tikšanās netika izziņota! Premjers ir publiska persona un man ir tiesības zināt ar ko un kāpēc viņš tiekas, jo mēs tacū viņu uzturam nevis viņš mūs.
klusais
k
Uzraksti iesniegumu Maizītim.
Revolucionars
R
Katram ir jaatbild par saviem darbiem un organizetas grupas dalībnieku vainas pārbīdīšana no viena uz otru nemazina nodarījuma smagumu. Jakanam ir jaatbild par VID,Veselības ministrijai par slimnīcu slegšanu bet jaapzinās ka galvenais sarunvedis ar SVF un sindicētā kredīta atmaksātājs ir Dombrovskis ar JL.Ne jau tapēc bija jamaina valdība lai izpildītu visas kreditoru prasības.Cilveki cereja ka daudzmiljonu naudas izmaksas beigsies un tiks aptureta nepratīgā aizņemšanās.
nja
n
Drukas kļūda virsrakstā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas