Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

FOTO un VIDEO: Saeimā ielīgo Jāņus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VVZ
V
Dīka bezdarbība ir žūpības cēlonis- tas ir zināms jau sen! Ja es pa savu darba vietu darba laikā staigāšu ar alkoholiskā dzēriena glāzi, tad tikšu nekavējoties no darba padzīts, pie tam pilnīgi pamatoti. Alkoholisko dzērienu lietošana darba vietā ir smags pārkāpums.
gugucis
g
Darba laikā, darba vietā ar glāzi rokā. Tikumiskā audzināšana, visas valsts acu priekšā. Nu tad darīsim visi tā, un pamēģiniet mūs atlaist no darba. Vajadzētu alkohola lietošanu darba laikā un darba vietā legalizēt. Kurš uzņemsies?
Mr.Raitis
M
ko lai saku tev cool dzekam ...4 meitenes ...kas aplaude ne jau ..tapec kaa tikai ..esi skaisrts bet goda virs .... kuru nemesi par .... man vinas ir daudzas ....tev acieries ...viena ..nenem visu ko redzi ... tu zini latviesu kulturu ....cienijamo pusi.... prono un citas lietas atstaj ...cietiem .... tu zini ..ari kas ir ...kas nav ...lai ari tevi neatbalsta rreizem .....jo intreses ...nesaskan .. bet tu zini kaa veica goda vira darbu ... reizem nesaki jaa runa par tevi sliktu .... es ruanju sliktu ....bet savus labos darbu ...kluseju .... tatad tu spreid pec kaaaa ....nevien vienmer .,.... dazas lietas tu zini nav cool tiekt ...jo tas ir labs ..lielisanas ....goda lieta ...un citas lietas ..kas ir svetas ...ik katram kas ir nacis ...un zina par to saprot ... kaa man ....es labak saku ko sliktu daru neeka ko labu .... ar to nelielas par to runa ...stasta .... tas es esmu .... no citam tautam nenem ....slikto macibu bet iepazisti citu kulturu ... un sadarbibu ... ar svetkiem ...Mr.Raitis paldies ...visiem parejiem pamulkiem un neliesiem ... p.s. par bosiem ... runajiem ar stradieku ...boss neak stradat kopa ...vinam jasedzs ...sava vieta ... un pasak brigadierim kapec nav ... bet tu runaji par to kaa vins neka nemak ... stradnieks grib vecos pamatus ...jutas neerti .. es saprotu .... vins nevar patiekti par sievu kaa vina ir pamulke ..majas .... jo tad vina dos plauku ... par bosu ...vienmer apsaukaja ...bet vins nekad nenaca ... un tas viniem patika ...saki ko gribi ..par vinu ....un var izladities un vainot kadu ... to es ari sapratu .... bet reizem tas aikara jutas to vins ari saprata .... palik veca kartiba ..... boss ir boss ...lai ko runatu stradnieks un boss ..ko vins doma es esmu idiots kad neparbaudisu vinu ... labi neierodos kad ...vins strada ...bet velak kad aiziet ... p-askatos ko vins izdarijis ...taa strada ..taa un vins man prasa LIELAKU ALGU ... NEKAD ....NEKAd ... paliek pie vecam lietam ..paldies ar ligo p.s. kas nesaprot un izmato atkal mais teikto ...norausies taa kaa vel un neskaties ka citi netiek soditi ...kapec neuzdod un viss ....vins ir ipass stradnieks un es laizu gar ausi vina teikto bet ne tavejo atlaists ..paldies
4kājas1rags
4
Mūsdienās ‘tikumība’ nāk no Materiālistiski nosliegtas reliģijas. Šīs ‘reliģijas’ nosaukumu neviens ilgi nezināja, jo neviens nespēja ievērot tās sekas. Materiālās reliģijas (vadošā himnu Material Girl dzied Madonna) sekme pamatojas uz tās pārstāvju pieņēmumu, ka vardarbība ir attaisnojama, kaut tās sekas prasa ilgu laiku atklāsmei. Šodien ir zināms, ka Materiālās reliģijas sekas ir Autiska Kultūra, kāda ienāca Latvija ar tā sauktās Rietumu vides ierašanos un izplatīšanos, kuras ietekmi veicināja vācbaltu pilsēta, kuru pirms latvieši no Jersikas sauca par Ligu (augoni), kāpēc bīskaps Alberts to pārkristīja par Rīgu. Šī pati Liga šodien uzsēžas latviešu dvēseles pamatiedzīvotājam Jānim ar autismā aizraujošu pornogrāfisku žestu: Še, Jāņu puķīšu tirgos Jāņos ar puķītēm var nopelnīt lidz pat 1000 eiro, kamēr ar autismu slimojošā prostitūte var par ‘triku’ nopelnīt no 15-40 eiro (un cenas krīt), tātad 1000/40=25 ‘pušķi’ papardes ziedu. . Vai par šo variantu publiku neinformēt ir ‘tikums’ vai varbūt patiešām autisma kultūras dvaša? Tikuma ņēmēji Saeimā saprotams pelna vairāk.
KAS ir JĀŅI?
K
Jāņu īstā jēga ir PAVISAM aizmirsta : šī ir dzīvības uzvarā par nāvi, uz ko cer visas tautas un katrs cilvēks... Tamlīdzīgi kulti bijuši senatnē un tie ir atdzimstošo dievību kulti (Dumuzi, Ozīriss,Tammuzs Dionīss) arī senajiem baltiem tādi ir bijuši - vājas atskaņas par tie samanāmas Jāņos). Cilvēki visos laikos tiekušies pēc Dieva un cerējuši, ka Dievs varētu pie tiem atnākt (kā cilvēks) un solidarizēties visā - arī nāvē. Taču pēc tam (tā kā Viņš ir nemirstīgs) - Dievs, kurš bija tapis par cilvēku - tomēr augšāmceltos. Notiktu Dieva salīdzināšanās, izlīgšana ar cilvēku un arī cilvēkam būtu cerība uz atdzimšanu (jo Dievs pieņemdams cilvēka veidolu tādā veidā pārveidotu, izlabotu cilvēka grēcīgo būtību) Taču Jēzus Kristus misijā tas patiešam arī NOTIEK. Dievs ir atnācis uz šo zemi vienreiz un VISAS cilvēku ilgas IR piepildītas. Par to ir vērts priecāties Jāņu dienā - Jāņa Kristītāja svētkos, kuri saplūduši Latvijā ar senākajiem indoeiropiešu ticējumiem un rituālu tradīcijām... Starp citu - vēlāk jauni kultu par Dieva atnākšanu ar šādu ievirzi nav radušies. Bet vecie kulti pamazām iznīka vai pārvērtās orģijas, auglības rituālos. Pazuda dziļā jēga (par dzīvības uzvaru pār nāvi)! Palika tikai prieks par dabas auglību - vasaras vidū, ko tiecās vēl veicināt ar maģiju - no šejienes dažādas trakulība un seksuālā izlaidība, kas saistās ar šāda tipa svētkiem. Savukārt mūsdienās degradācija jau nonākusi tik tālu, ka latvieši dzer šņabi, dedzina riepas, ēd šašlikus un lopojas - turpinādami uzskatīt, ka apliecina nez kādu nacionālismu :))
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas