Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

FOTO: Vienotības skrējienā piedalās vairāk cilvēku nekā reģistrējušies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viela pārdomām
V
Zini, lasīju vienu komentāru kaimiņu avīzē, man ļoti patika, trāpīts kā naglai uz galvas - dažam dzimtenes mīlestība beidzas reizē ar ar plānāku naudas maku un viņam ir vienalga, kas pie varas,- komunisti, utopisti, fašisti vai kādi citi -isti, ka tik var sēdēt uz naudas čupas. Tādi ir bijuši vienmēr. Varbūt vajadzētu atcerēties par 2 pelēm krējuma ķērnē. 7 gs latvieši bija optimisti neskatoties uz pazemojumiem, bet tagad pēkšņi pāris gados kļuvuši par memļām. Varbūt pārāk trekna un no realitātes tāla dzīve līdz šim ir bijusi, bet nu tas ziepju burbulis ir pārplīsis.
Mans
M
Mēs skrējām visi ģimenes vīrieši - pats un 3 puikas. Man par izbrīnu mans vecākais puika, kam šogad 15 kā man toreiz 89. gadā, izrādija milzīgu interesi un sēdēja pie TV skatoties notikumu tadun tagad. Biju domājis, ka tagadējā jaunatne ir tālu no patriotisma un dziļi patēriņa sabiedrībā. Vakardienas pasākums bija fantastisks atklājums par savu kļūdīšanos. Mazākos nācās nest, jo visu gabalu noskriet viņi nevarēja. Tas bija patiesi brīnišķīgi - izdarīt kaut ko pilnīgi nesavtīgu savai valstij. Cilvēku bija ļoti daudz, daudz vairāk, nekā varētu gaidīt vienkāršā posmā uz šosejas, kur blakus nav milzu pilsētas vai ciema. Domāju, ka tie kas kaut ko tādu nav darījuši to nekad nesapratīs un nekad nezinās, kas ir tīras un nesavtīgas jūtas. Man viņus žel, jo tie ir garā nabagi.
a4f
a
atļaujiet būt mazliet tiešam...un tie ir tie palikušie, kuri vēl tic Latvijai? Es gribu, bet nespēju...
Skrietu kaut vai katru gadu
S
Molotova- Ribentropa, ja precīzāk :)
Skrietu kaut vai katru gadu
S
Es tā saprotu, ka šā pasākuma noliedzēji ir Staļina-Ribentropa pakta slepeno protoklolu atbalstītāji. Baltijas ceļa ideja taču bija pasaulei parādīt, ka mūs CCCP pievienoja ar varu. Gribat atpakaļ CCCP sastāvā - to nav grūti izdarīt- uz austrumiem ceļš taču nav slēgts un saulaina nākotne būs garantēta.
KLM
K
Tas bija LIELISKS PASĀKUMS! Esmu priecīgs,ka tur piedalījos! ............................................... ............................................................ ............... Cienītais - ar visskaistāko vārdu - JĀNIS - citādi tas nevarēja būt !
KLM
K
Vai var arī ''pret Latviju''? ................................................. ................. Var.9. maijā pie pieminekļa Pārdaugavā.
xb2
x
visiem paldies kas ļāvās apmuļķot sevi un aizgāja paskriet
aizspogulija
a
Vai var būt arī "prer Latviju"?
Jānis
J
Tas bija LIELISKS PASĀKUMS! Esmu priecīgs, ka tur piedalījos! Bija prieks redzēt tik daudz jauniešu, kas ir PAR LATVIJU!
Marta
M
Paldies par aspraatiigo pieziimi monsieur "cuukdelfiina" sakaraa! Es butu gribeejusi Jums blakus skriet - skjiet,ka ar humora izjuutu Jums viss kaartiibaa!
aizspogulija
a
P.S. Vai taisnība, ka Veidemane tagad ir homofobe?
aizspogulija
a
Nu ja jau pats stabilitātes garants ir 100% pārliecināts, ka ir pilnīgi nevainīgs Latvijas novešanā līdz bankrotam, ko tur runāt par pārējiem. Es nezinu, kurā skolā, kursos vai kā citādi var apgūt tik elpu aizraujošu nekaunību.
Berta
B
Šovakar "De facto" raidījumā Ojārs Rubenis čīkstēja, ka, lūk, viņu (un citus tamlīdzīgos) tauta lamājot. Un man palika žēl šo cilvēku: viņi pat nesaprot, par ko. Tad nu laikam vienreiz jāpasaka kā ir: Tauta necieš tos, kuri aizmirst par ideāliem un nostājas uz valsts izlaupīšanas un savu vistuvāko, tajā skaitā kādreizējo Latvijas brīvības izcīnītāju apčakarēšanas ceļa. Lai nebrīnas tādi kā Rubenis, Godmanis, Veidemane, Zīle, u.c., ka tautai viņu morāle izraisa nicināšanu un vēlēšanos, lai Latvija pēc iespējas drīzāk atbrīvotos no šādiem atkritumiem. Kā zināms, - medus mucai pietiek arī ar vienu karoti darvas...
aizspogulija
a
Padommju Savienība nav sabrukusi - to veiksmīgi turpina vadīt diktators Putlers Maskavā. Tikai tagad tā saucas SNG - valstu veidojums, kurā ir liegta vārda brīvība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas