Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

FOTO: Zatlere ielīgo Jāņus kopā ar Krievijas latviešiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Diena
D
Emocijas nedaudz sakapinatas :))) , lielaka nepieciesamiba - atrast pareizo joslu un laiku !
Viņa
V
Tās noteikti bija jaukas sajūtas, ko izbaudīja prezidenta kundze. Ļoti labi, ka neaizmirstam Krievijā dzīvojošos tautiešus. Ne visi tur savulaik ieradušies labprātīgi. ... Un galu galā ar ko šie tautieši sliktāki par rietumzemēs dzīvojošiem? Visi man labi bija, kad es pate laba biju.
Ainārs
A
Es laikam šeit esmu vienīgais, kurš personīgi nepazīst prezidenta kundzi:) un nezin, ko Viņa dara, kā dara, kur dara un kāpēc dara!:) Tomēr par šo konkrēto pasākumu teikšu tikai vienu: tas ir apsveicami un pilnīgi noteikti ir liekams labo darbu sarakstā!!!:)
gans
g
Cik tā Lilita resna...
Zinta
Z
Pārdevēja paliek pardevēja, ne inteliģences, ne kādu savu hobiju viņai nav
J
Jā, acīmredzama osteohondroze. Bēdīgi.
chingacguks
c
Malacis Lilita! Agrāk pelnīji uz lietotām protēzēm ierobežotā tirgū. Tagad pensionāri mirs kaudzēm, protēzēm vajag jaunus tirgus!
nv
n
viens maziņš plusiņš pārdevējai, kaut arī neatsver viņas daudzus treknus mīnusus. nu nepatīk man šī iedomīgā tante. Bet es ceru, ka vismaz tiem jaukajiem cilvēkiem Krievijā, kas bildēs, bija patīkami, ka par viņiem atcerējās. Visvairāk gribās, lai viņiem iet labi. Priecīgus jums svētkus, mīļie latvieši Krievijā!
naivajiem
n
Tagad izliksies stradajam, lai to 240 m2 dzivokli dabutu! Un citas extras. "Varu arii izlikties, jo dauzdz laika jau nav palicis , "Lilita.
naivajiem
n
Lilita izliekas, ka vinai tas loti interese! ; )
borcinsh
b
...man butu ari labaak svineet ar viniem - uz aciim nav rakstits "nauda", ka "savejem"....
teika
t
Ja ta eisi Tu kuru es it ka zinu,tad man nav brinums par tavu komentaru,taja nu sprigulo skaudiba un visas nelabas emocijas.Bet ja nu tu butu Lilitas vieta,ka tad nu ta ,?Vai tad neaizbrauktu tos nabaga tautiesue apciemot ,kaut ko labu vaivarbut sliktu pateikt tiem musu braliem un masam svesuma.Labak jau butu pateikusi kaut ko labu.Zini ka skaudiba ir slikta ipasiba .
.
.
nesaprotu, kāpēc jūs visi nespējat saskatīt šajā pasākumā ko pozitīvu. nesvin latvieši ārzemēs jāņus - kretīni, aizmirst tradīcijas, svin - atkal slikti. nu un, ka tur ir zatlere? jā man arī viņa nepatīk, bet šinī gadījumā viņa krievijas latviešos stiprina nacionālo apziņu. pēc latviešu saprašanas laikam tikai putins drīkst klaida krievus uzmundrināt, ko nu mēs, mēs jau maza tauta, mums tik ciest gribas un citiem zābakus bučot.
urbis
u
Pensinariem nonema pensijas ,lilita dot gazi grida
Esīte
E
Nu ja, tie vismaz neķersies uzreiz krūtīs! Tiem tak tagad zelta kalni sasolīti, bet ka nesanāk vilties, jo krievu cilvēciņu aizkaitinot var dabūt stipri pa kaklu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas