Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Freimanis: uz vardarbību provocējošas politiķu retorikas nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Freimanis
F
Nu ir jau tie reitingi, tikai ellīgi garlaicīgi. Līdzīgi kā pēc vairākām iepriekšējām Saeimas vēlēšanām ,dažus mēnešus pēc tām, partiju reitingi ir ļoti līdzīgi vēlēšanu rezultātiem. Šī reize nav izņēmums. V atbalstītāju loks lēnām sāk sarukt (-1,6%) , bet citiem līdzīgi. Stabils elektorāts ir tikai SC un ZZS.
dihlofos
d
Jā,jā un kur nu vēl palika ķīniešu?Kā nekā šajā valodā runā vairāk kā puse pasaules iedzīvotāju.Ļoti drīz krievu tālie austrumi runās tikai ķiniski,krievu valoda kā tāda izzudīs pavisam,jo tādas vispār nav,ir slengs,bet mūsu vietējie :krieviņi: iedomājas,ka viņi runā krieviski,apsurds.
Anna
A
Kā netuningosi “Zaporožcu” nekādi neiegūsi “Mersedesu " Tapat ir arī ar valodu. Piespiešanas metode vēl nekād nebija lietderīgs pat uz 10%. Pašlaik pasaule notiek intensīvā globalizācija.Jā pirms Eiropa bija Eiropa, tagad Eiropa ir kļuvusi par Eiropas Savienību un paies vēl nedaudz laika un šī savienība runās vismaz vienā vai pat trīs valodās un tā nekādi nebūs latviešu valoda, kas ir pakāpeniski izmirstīs. Padomju laikā runāja krieviski, bet ES laikaos runās, vai nu angļu, vai nu franču, vai vācu, vai arī visas trīs valodās. To ir jāpieņem un jāsamierinās, ka šāds liktenis gaida visas mazās valstis. Tadā gadījumā nebija nepieciešams pievienoties ES, tikai šajā gadījumā latviešu valodas uz kādu laiku vēl būtu saglabājusies, bet arīa šī novēlošanās neizglābtu to. Pat krievu valoda, iespējams, nav pasargāta no globalizācijas, pārāk daudz krievu jauniešu ir sākuši ņaut ārvalstu valoda un jo īpaši angļu. Kak negribētos, bet tomēr atnāks laiks un visas pasaules tautas runās vienā valodā kā starptautiskas saskarsmes valodu un tas ir saprotami un pareizi. Vai tas latviešu izcelsmes politiņiem nav skaidrs? Cik daudz histerijas uz tukšas vietas. Aizsarga to, kas ir, un ja tas sabrūk tad kādā jēga ir to aizsargāt. Vieglāk uzstaisīt noteiktu rekonstrukciju - parbūvi, nekā dzīvot uz drupam.
arī prom
a
... uz vardarbību provocējošas politiķu retorikas nav ... ir rīcība ... un ... ja ir rīcība, tad kāda nozīme, ir vai nav retorika ?
Ha ha :))
H
Mjā. Interesanti, ka pat 1991. gadā, kad emocijas kūsāja, viss notika mierīgi un savaldīgi. Redz, ko nozīmē civilizācija un kultūra. Pieņemu, ka tie, kam vajag labi apzinās, ka ja pāršaus pār strīpu, tad paši arī ieies zaudējumu sarakstā ar nākamo numuru.
haralds
h
ne tikai frakciju tradīcijas ir apmēram vienādas, bet arī partijas un frakcijas ir apmēram vienādas.
K-K
K
... Vai sava sauraja pierite apzinies ko esi izteicis? Atkartosu: ' ... gan no VL ...no Vienotibas , dzirdam, ka vinu retorika pec noklusanas .parlamenta( Saeima ) mainas ...' ... Insinuacija: pirms tam bija ' provocejosa' ????!!!! ... Pieradi ludzu - vai NOLIEC SAVAS PROFESIJAS diplomu un atlauju propagandet ar meliem !!!! ... Un tiesi Urbanovica ' ... jus seit redzesiet Biskeku ...' ir vistiesaka varasdarbibas provocesana !!!! Ta ir drauda, ne iespejamibas d. varda forma !
Jā par reitingiem
J
Friemanim labi samksāja un šis cītīgi drukāja Vienotības ""izcilos"" reitingus un visiem stāstīja ka TP tikai zem 2 %. pagāja 2.oktobris un klusums. Vairs neviens nemaksā... Tāpat jāpaprasa Lembergam: kur palikusi Ventspils pilsētas un tās varenā saimnieka reklāma.
Haris
H
Neesat Bendiks? Sorry, nav pārliecinoši. :) Bet Jūsu, kādreiz it kā intelektuāļa, deģenerēšanās līdz pasaules redzēšanai binārā sistēmā - širmīšveidīgajos/neširmīšveidīgajos - gan ir tik pārliecinoša, ka taisni vai raudiens nāk. :) Atrodiet tak sev beidzot un atkal kādu sievu - varbūt kaut kas sabalansēsies!
Kurmītis
K
1. Neesmu Bendiks. 2. Nekad neesmu bijis. 3. Kas automātiski noved pie trešā – visu to sviestu, ko te ar tādām pūlēm sacerēji un “bendikam adresētu” iepeistoji, vari iemest miskastē ... mani vienkārši satriec širmīšveidīgo hunveibinu centība, urķējoties pa Internetu un tad publicējot visādas citiem adresētas kakas … bet nu, ko no jums nabadziņiem gan lai grib, vai ne? Kāda tā partijas spice, tādi tie ierindas darbonīši … :))) 4. Bet par to tautas izvēli vēlēšanās – man viņas – tautas patiesi ir žēl. Tāpat kā žēl ir veikla blēža apkrāptas pensionāres vai ciniska kabatzagļa aptīrīta lētticīg bērņuka. Bet par cik lielākā daļa vēlētāju tomēr nav nedz VĒL pasaciņām ticoši bebuki, nedz arī JAU pasaciņām ticoši penši – tad nekā darīt. Par Skolu ir jāmaksā. Un, ja nelīdz viena, tad arī par Otro un Trešo skolu … līdz kamēr pieleks, ka tukš-muldoņām, meļiem un svešiem kungiem kalpojošiem politiķiem ticēt nevar. Tās tautas, kuras to ir sapratušas, dzīvo normāli. Tās, kuras nav – tā arī kalpo gadsimtiem ilgi svešiem bāleliņiem . Tā ka - jo ātrāk tās zvīņas no acīm nokritīs, jo ātrāk tauta nonāks pie atziņas, ka KATRS, kurš pirms vēlēšanām kurina naidu, baida ar krieviem vai baksta ar pirkstu uz skabargu tikai sava konkurenta acī, ir ar akmeņiem nomētājams, jo labāk. Tad varbūt mums kādreiz arī būs Saeima, kas par tautu domā, un ne tikai domā, bet arī prot savas domas dzīvē iemesot … :)
Haris
H
pienāks laiks Saskaņai pārņemt varu. Un tas laiks, starp citu tuvojas – lēni un nenovēršami … :) Par ko man patiess prieks, jo es tiešām labāk redzu pie valsts stūres pragmatiskus saskaņiešus, nevis šos liekulīgos un pretīgos sorozīdos neliešus … :) =============================== Kā īsti Jūs gatavojaties šādiem suicidāliem un mazohistiskiem izvirdumiem internetā, Bendik? Vai Jums mājās ir kāda speciāla siena, pret kuru sisties un pa kuru rāpties? Vai tā ir zviedru siena? Pilnmēness taču pašlaik nav, tāpēc droši vien vajadzīgi kādi palīglīdzekļi. Vai arī Jums mājās ir kāds skaidru bildi rādošs spogulis, kas ik brīdi nežēlīgi atgādina: "Šeit, Bendik, esat visgudrākais jūs, Bet tālu aiz septiņiem kalniem, Kur Latvijas šā brīža elite mīt, Gan "Vienotības" kretīni tūkstošreiz gudrāki būs." Varu iedomāties, ka tas uzsit asini. Jūs, Bendik & Co, varējāt kļūt par latviešu eliti - par tādu, ko apbrīnotu, ko cienītu, uz ko paļautos, ko vēl ilgi atcerētos. Bet nekļuvāt. Jo vispirms paguvāt kļūt par atbaidoši iedomīgiem, alkatīgiem ierāvējiem, kas truli rūpējās TIKAI par savas šaikas labklājību.
Kurmītis
K
Starp citu. Ja reiz esat parādījies Dienas portālā ar savu viedokli … drīkst uzdot jautājumu, Freimaņa kungs ? Kur palikuši partiju popularitrātes reitingi? Pirms vēlēšanām publicējāt ik mēnesi uj apspriešana notika nepārtraukti, a tagad pēkšņi klusums jau trešo mēnesi ?? Mani, piemēram, ļoti interesētu, kā mainījusies un vai mainījusies ir vēlētāju uzticība Vienotības meļiem pa šiem mēnešiem, kopš viņi rullē valsti un “pilda” vēlētājiem sasolīto … :) Kāpēc nav?
Vienotība
V
Uz vardarbību provocējoša tagadējās Vienotības politiķu retorika pa visām malām gāzās pāri pirms 2 - 3 gadiem, kad Saeima atteicās pieņemt likumu par īpašumtiesību sasaisti ar tautību.
Kurmītis
K
Wrong. Pilnīgi. 1. Patieso iemeslu es jau uzrakstīju iepriekšējā komentā. 2. Otrkārt – saskaņieši ir pat ļoti cienījama un atbildīga opozīcija. Pietiek palūkoties kaut vai tikai uz to, kā viņi apsaimnieko Rīgu un kā – pretstatā valdības politikānismam, spekulācijām un melīgumam domā par Rīgas iedzīvotājiem. 3. Un trešais. Kāda velna pēc viņiem tagad vajadzētu aicināt SAVUS vēlētājus ielās, ja vēlēšanas tikko kā parādīja, ka to ir tikai kāda trešdaļa no kopskaita? Ja vēlētājs joprojām tic Vienotības šarlatāniem? Pareizā taktika tad ir – dot Vienotības vēlētājam IESPĒJU līdz galam, līdz mielēm, līdz nonākšanai traumpunktā nakts vidū, līdz maksātnespējai un valsts reketam pret saviem iedzīvotājiem IZBAUDĪT hunveibinu valdīšanu. Muļķi tikai ar žagariem var izmācīt. 4. Un tad, kad Vienotības genocīds pret iedzīvotājiem beidzot pārspēs latvieša apziņā sirreālās bailes no mistiskās Kremļa rokas, ar kuru viņu, nabadziņu visu laiku baida (un sekmīgi, kā izrādās), tad arī pienāks laiks Saskaņai pārņemt varu. Un tas laiks, starp citu tuvojas – lēni un nenovēršami … :) Par ko man patiess prieks, jo es tiešām labāk redzu pie valsts stūres pragmatiskus saskaņiešus, nevis šos liekulīgos un pretīgos sorozīdos neliešus … :) A tikmēr latviešu vēlētājs var mazohistiskā priekā baudīt savas izvēles augļus, klausīties Plīša Lāča pasaciņas un aplūkot viņa jo dienu, jo platāko mūli TV ekrānā … brīžam pat pa 10 reizēm dienā … Ko vēlējāt (-ies), to arī dabūjāt … :)
Kurmītis
K
+++ Uz vardarbību provocējošas politiķu retorikas nav. +++ Nav gan. Ar vienu būtiski piebildi – kā te vakar jau norādīja viens komentētājs – tas ir tā tikai un vienīgi tāpēc, ka tie visi bezatbildīgie, avantūristiskie, melīgie un nemierus rīkot gatavie politikāņi ir apvienojušies pasākumā, ka saucas Vienotība un JAU šobrīd ir pie tās Siles. Pārējiem tiešām pietiek saprāta un politiskās atbildības laivu nešūpot. Taču kamēr Vienotība nebija tikusi pie treknajiem kumāsiem un krēsliem ministrijās saviem radiem un draugiem, tā tika šūpota ka vai nu – pietiek atcerēties vairākārtīgos referendumus, lietussargu mītiņu vai 13. janvāra grautiņus. Un tas arī notikai JAU krīzes laikā un par spīti sapspringatai situācijai valstī. Sorozīdiem un hunveibiniem valdības problēmas bija tikai papildus stimuls tās vēl vairāk padziļināt, nevis līdzēt risināt, lai valdību gāztu un paši tiku pie šprices ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas