Laika ziņas
Šodien
Migla

Gerhards: diskusija par Flika algas samazināšanu rada negatīvus signālus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
t
t
sivēns un kad latvenergo, lvm un citi grib saņemt algas normālas par labu darbu, tad bezmaz pie sienas nošaušanai liek sivēns
Bro
B
Brāli Kaspar, visi tā pat saprot ,ka tā ir politiskā vienošanās starp tuvu bankrotam TBLNNK, kuriem vēl ir bastions LIDOSTA (un liekas drusku Rīgas osta Baķam Straumem) un AirB īpašniekiem (Krājbankas līdzīpašnieku un Šķēlēnu). Ja neesi gatavs iet pret sistēmu, Goda kodeksa dēļ, Tev būtu jāizstājas no šīs spēlītes...
skarba realitate
s
Gerharda un citu mafijas loceklu atrasanas saja valsti pie varas suta parejai pasaulei tadus signalus, ka tikpat ka neviens vairs nav gatavs Latvija investet. Kurs investes bankrotejusa, korumpeta valsti!? Palasiet tacu arzemju presi, kompetentu ekonomistu situacijas analizi - Latvijai prognoze 'L" veida nakotni, gadiem ilgu stagnaciju. (Tik naivie letini nebeidz skandinat: nakosgad ap so laiku viss atkal uz augsu ies...) Diemzek katrs menesis, kad Fliks un citas valsts amatpersonas vel aizvien sanem astronomiskas algas, paatrina Latvijas ekonomikas sabrukumu un attalina atkopsanos
krauze
k
Par airbaltic 2008. gada zaudējumiem 28 miljonu latu mēs uzzinājām pērn augustā. Par pagājušā gada it kā peļņu - jau pašā š.g. janvāra sākumā. Dīvaini.
Ērglis
Ē
""Ja saka: "Ziniet, mūsu valstī pierasts maksāt mazas algas lielu kompāniju vadītājiem", jūs domājat, kāds nāks un investēs?" otrdien vakarā intervijā LTV raidījumam 100.pants klāstīja ministrs." Kā kaut ko tādu tik stulbu var pateikt? Kāds sakars PRIVĀTĀM investīcijām ar VALSTS vairākuma kompāniju, kura turklāt cieš palielus zaudējumus?
Politiskaa atbildiba
P
Gerhard, tas mes visi rakstisim arzemju medijiem un dosim majienu, ka mums par darbu nemaksaa neko, ka te ir taaada diferencacija utt. redzes kaa tad pasaule reages uz visnetaisnigako valsti Eiropaa!
lats
l
Naudaskārīgajiem komentētājiem pat sapņos nav rādījies, cik šī kompānija PELNA un kāds valstij no tās ir reāls labums. Skaitiet vien santīmus savos pabalstos, bet ja gribat tos turpināt saņemt, kādam tie ir jānopelna!
slimnieks
s
Signālus geharda maciņā?
es īstais
e
protams, ka adekvāts atalgojums tas ir, bet ne šajos laikos un ne Latvijā. Nu nedrīkst viņš pelnīt, kad citi (lielākā tautas daļa) savelk jostas un nevar nomaksāt pat komunālos maksājumus. piedod gerhardiņ, bet tu esi lohs. kādus vēl negatīvus mājienus kāds dod? kas tad, ja mēs samazināsim algas flikam vai tad tas būs ļoti slikts žests ārvalstīm? tu idiots esi vai tu esi no kuces dzimis?
urlam
u
He, no nodoklu naudas 300,000 gadaa nu ir par daudz. Man pie kaajas ko tas Fliks tur dara, kaadus brinumus, kaut vai pats no miizaliem taisa degvielu - taa alga ir pa lielu. Piedevam ka taa fakin kompaanija tak straadaa ar zaudeejumiem, vai neee???? Latvijas Nokija? Nekad neuzdroshinaties salidzinaat uznemumu ar korumpetu naudas atmazgashanas perekli ka AirBaltic!
Jukums
J
Lielo kompāniju vadītāju atalgojuma sistēma nedrīkst būt atrauta no jebkura darba darītāju (mehāniķis, sētnieks, ārsts, pastnieks, pavārs, celtnieks utt) atalgojuma sistēmas! Līdz šim tā nav bijis un tas ir jāmaina!!! Ja ne, tad privatizējiet pavasam to kompāniju un maksajiet cik vien vēlaties! Tikai ne no mūsu nodokļu naudas!
karteja putras jauksana
k
Fliks ir valsts ierednis un vina algai jabut ka citiem valsts ieredniem! Tads ir likums! Tatad nevar valsts ierednis sanemt 30 000ls menesi!!! Ari par pasakainiem Air Baltic panakumiem nevar vien nobrinities jo vel nesen avizes rakstija ka Air Baltic strada ar miljoniem zaudejumu, karteja putras jauksana ka jau visos valsts uznemumos neko nevar saprast.. katrs nak un muld kas pasam izdevigs.. Gerhards nav iznemums..
Q
Q
CIK ILGI MĒS VĒL CIETĪSIM ŠOS LAUPĪTĀJUS????
muša
m
Šādu algu varēs saņemt tad, kad arī pārējiem valsts iedzīvotājiem maksās viņu darbam adekvātas algas. Kāpēc jostas jāsavelk tikai skolotājiem, mediķiem utt.? Arī viņi ir sava darba pratēji, speciālisti un nešaubos, ka daudzi tiktu galā arī ar Flika pienākumiem, par deputātiem pat nemaz nerunājot.
pozitīvs signāls
p
gerhardam ar visu bandu vajadzētu ROTĒT uz slēgta tipa iestādi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas