Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
KPV LV Saeimas frakcijā nu paliek 15 deputāti, no kuriem par Kariņa valdību balsoja 11

Gobzemu izslēdz arī no frakcijas

Saeimas deputāts Aldis Gobzems trešdien izslēgts no partijas KPV LV Saeimas frakcijas, aģentūru LETA informēja frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs. Saeimas frakcijas sēdē par Gobzemu ir bijis slēgtais balsojums, vairākums atbalstījis viņa izslēgšanu. Jāatgādina, ka pirmdien, 4. februārī KPV LV valde nolēma izslēgt no partijas Gobzemu.

Saskaņā ar KPV LV mājaslapā publicētajiem partijas statūtiem lēmums par izslēgšanu stājas spēkā vienu mēnesi pēc tā pieņemšanas. Šajā laikā biedrs partijas valdē var pārsūdzēt pieņemto lēmumu.

KPV LV dibinātājs Artuss Kaimiņš pēc valdes sēdes žurnālistiem sacīja, ka valde bija saņēmusi iesniegumus no partijas biedriem, rosinot Gobzema izslēgšanu. Partijas valdē ar šādu ierosinājumu bija vērsies arī pats Kaimiņš.

Ar balsu vairākumu Gobzems no KPV LV ticis izslēgts. Tomēr Kaimiņš neatklāja, kurš atbalstīja Gobzema izslēgšanu, jo balsojums bija slēgts. Neoficiāli izskanējis, ka par Gobzema izslēgšanu no partijas esot balsojis Kaimiņš, Nemiro un Miks Vizbulis, savukārt pret esot bijis Atis Zakatistovs un Linda Liepiņa.

Kaimiņš skaidroja, ka pārmetumi Gobzemam saistīti ar "sistemātisku partijas tēla graušana", tāpat ir bijis "daudz patoloģisku melu", kas izskanējuši no Gobzema arī no Saeimas tribīnes.

Gobzemam ir iespēja dibināt pašam savu partiju, ko viņš jau sen gribot darīt, norādīja Kaimiņš.

Tieši to Gobzems arī solījis, norādot, ka tiks "veidots jauns veidojums" un ka viņš "likumīgā ceļā pārņems varu valstī".

Līdz ar Gobzema izslēgšanu KPV LV Saeimas frakcijā paliek 15 deputāti - 11 par Krišjāņa Kariņa (Jaunā Vienotība) nobalsojušie un 4, kas bija pret.

Top komentāri

Varas pārņēmējam
V
Latvija joprojām ir demokrātiska valsts un neviens indivīds varu tajā nevar pārņemt. Ja kāds kaut ko tādu plāno, tad es domāju, ka, nav šaubu, mēs pa visiem viņu apstādināsim. Un nav svarīgi, vai mēs esam par vai pret KPV LV.
ha-ha-ha-ha
h
Šis psihopāts gribēja uzlekt augstāk par savu pēcpusi...
es nevaru
e
vien beigt brīnīties par tiem vēlētājiem, kas iebalsoja to Pugu, un to WOK īpašnieci....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas