Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Godmanis: Protekcionismā nomirsim pirmie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tikai par ARGALI
T
Balsoshu par Argali...
ZITA
Z
Es kā dārznieks no pierīgas viennozīmīgi varu iekrist, ka Ārgalis mēra vietā šajā sarežģītajā situācijā būtu galvaspilsētas vienīgais piemērotais variants. Kāpēc? Manuprāt, ir vairāki iemesli. Vispirms jau tāpēc, ka Ārgalis, atšķirībā no citiem kandidātiem ir gatavs sadarboties, tādējādi paņemot labās idejas un ievirzot cilvēku energīju pareizajā gulnē. Citi tajā laikā pavadīs laiku spēkojoties un strīdoties. Tāpat Ārgalis ir jau pieredzējis Rīgas saimnieks un tajā laikā pilsēta tiešām uzplauka gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, bija priekš skatīties. Domāju esam atkal ko tādu nopelnījuši. Protams, katram jau var atrast arī vājās puses, taču no pašreizējiem potenciālajiem mēriem, Ārgalis ir adekvātākais.
Arturs-pensionars
A
Godmanis te sarunājis haosu,kas viņa galvā.Protams,eiro ir smaga tēma,vēl smagāka mūsu pašu valsts budžets un tā deficīts.Kāpēc neviens nerunā par to kā samazināt importu,tādi likvidējot budžeta deficītu.Visu laiku tikai nogriešanas tēma,tagad pat PVN uz 23%,faktiski cilpas uzmešana uz sava kakla.Godmanis Briselē,ko viņs tur darīs ? Prātos par savu pensijas summu 2014.gadā ?
muris
m
Tautai savi varoņi ir jāpazīst! Godmanis ir tikai viens no viņiem.
ABC
A
Teksta teicējs ir pupu mizu vērts:)
aa
a
Izskatās ka te daži komentētāji ir atrāvušies no realitātes... Gribam lasīt tikai nogludinātus tekstus... Manuprāt labākais ko ar šo interviju varēja izdarīt, ir izdarīts - publicējot to "tuvu tekstam". Nevajag satraukties par to ka Diena publicē Godmaņa tekstus par daudz. Lasiet rakstīto, un ja veselais saprāts ir ar jums, tad visai drīz vajadzētu apjaust cik vērts ir teksta teicējs.
aa
a
Kādreiz Roberts Gobziņš rakstīja dziesmu tekstus apmēram tā: "man saujā benzīns / un ja nevar bīdīt sēdekli, var šaut" u.t.t. Izskatās, Ivars mēģina ieņemt šo vietu.
Politiskaa atbildiba
P
Tiesam super pareizi uzrakstits! Kur vel labak! So deretu nosutiti Godmanim, lai vienreiz beiz laist mulki! ---Tomēr realitātē SVF uzskata, ka galvenais šķērslis krīzes pārvarēšanai un ekonomikas atveseļošanai tādās valstīs nav ekonomika, bet tieši politiskā situācija un politiskā vara. ekonomiskā krīze notiek pārsvarā 2 iemeslu dēļ. Pirmais – dzīve pāri saviem līdzekļiem. Un otrais –varas elites attieksme pret valsti. Tipiski, šīs valstis ir izmisīgā ekonomiskā situācijā tāpēc, ka to varas elite vadīja valsti kā savu privāto uzņēmumu, kura uzdevums ir nest viņiem peļņu.
svētdiennaktis
s
Te jau starp rindām pavīd diagnoze. Labi, ka Lācītis pārņēma valdību!
Grābeklis
G
Veidā, kādā cienījamais Ivars Godmanis izsakās ir mūsdienu "Skaistums nāk no iekšām...".
Dacīte
D
par I.Godmani, jo viņš zina un izprot ES problēmas! ----------------------------------------------- ------------------------- Bet vai ES institūcijas, to funkcijas, uzbūvi un darbu viņš vispār izprot? KO viņš par to zin? Vēl nesen jauca ES Padomi ar Parlamentu..:))
Gunta Sloga
G
Vēlos piebilst, ka Godmanis ir viens no 12 EP sarakstu līderiem, ar kuriem Diena pēdējo nedēļu laikā publicējusi intervijas. Nekādu PR triku te nav. Rīt būs Kalniete.
Ticīgais
T
Es noteikti balsošu par LPP/LC un par I.Godmani, jo viņš zina un izprot ES problēmas! ja I.Godmanis būs Eiroparlamentā, tad Latvija var sagaidīt daudz dažādu uzlabojumu tautsaimniecības jomā! I.Godmanis ir zinošs un pieredzējis politiķis!
LVD
L
Apbrīnojami, ka Diena tik krāšņi publicē vienu piepucētu interviju ar vienu no lielākajiem Latvijas izlaupītājiem.. It kā tāpat nebūtu skaidrs, ka Godmanis tiasās uz ES parlamentu tikai tādēļ , lai turpinātu kaitēt valstij, kas starp citu, šinī pašā tekstiņā šur un tur pavīd, gan bēgtu no iespējamās atbildības par savu noziedzīgo rīcību pagājušā gada novembrī, burtiski nelikumīgi , vienpersoniski , ar Parex starpniecību izlaupot LB rezerves fondus.. Apbrīnojami, cik mēs tomēr esam stulbi un pakļāvīgi, un nevienoti gandrīz nevienā jautājumā.. Un cik tas ir izdevīgi tiem ,kas grib mūs šķelt! Un dara to ar rezultātiem!
Pērkam, pārdodam
P
Šitā shēma ir sekojoša. Šlosis sapiķo piemēram ļimonu PR aģentūrai, tā savukārt 20% patur sev, bet pārējo piķo tālāk visiem medijiem, kas savukārt par to dara ko iepriekš vienojušies ar PR aģentūru. Tā rezultātāt mēs iegūstam dienas un visos pārējos portālos Godmaņa bildi galvenajā vietā, kurš visiem stāsta un ar visiem apspriež savas gudrības par to, kā valsti novest vēl dziļāk krīzē. Un neviens par to nebrīnās un visiem labi. Kaut gan šis cilvēks būtu jāliek cietumā, nevis ar viņu kas jāaspriež vai jācitē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas