Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Grāfs Mirskis Minhauzens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fasters
F
labs jautajums
Nikns aborigēns
N
Kur tie 93 komentāri palika?
n
n
n
SWSS
S
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskanieši nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
psiho
p
tur jau tā lieta, ka nav krievs (kas būtu nesalīdzināmi ideālāk)
gm
g
"Iespējams Mirskis ar saviem plusiņiem ļaus arī Dienai nopelnīt ar avīzes pārdošanas palielināšanu." ------------------------------------------ --------------------- Iespeejams, ka Kalviitis atklaas Latvijas kosmisko staciju uz Meeness. Tie kuri balsoja par Mirski Dienu peedeejo reizi lasiija, kad Kalviitis vadiija NASA astronautu treninjus. Latvieshiem vinsh saistaas tik vien ar tipu, kursh Priivaatajaa Dziive dizhojas ar foto, kur no kaajstarpes lien aaraa milziigs terauda stobrs. Diena briesmiigi nopelniis no vinja plusinjiem, kaa tad. To var iedomaaties tik cilveeksh, kursh tic, ka Mirski Briselee uz perona sagaidiis Barozo ar sarkanaam nelkjeem un slapju skuupstu.
diena pelna naudu
d
manuprāt īstens pasūtījuma raksts. Lasiet Dienu, kas pārvērtusies par atkritumu grozu un gatava reitinga celšanai publicēt jebkuras samazgas. Paskatieties uz komentāru skaitu. Iespējams Mirskis ar saviem plusiņiem ļaus arī Dienai nopelnīt ar avīzes pārdošanas palielināšanu
gm
g
Arii Latvijaa Hitleru uzskata par noziedznieku. Taapat kaa Stalinu. Tas, ka pasaulee zin Araaja komandas darbus, tas ir, maigi izsakoties, paarspiileejums. Speciaalisti zin, regjiona veesturnieki zin, ebreji, kuri pieveersh uzmaniibu shiem notikumiem, bet vairaak gan - nee. Pasaulee vispaar vaaji zin kur taada Latvija vispaar ir. Tas gan, protams, Araaja komandu nekaadi neattaisno. Taapat vinjus neattaisno fakti par sarkano partizaanu zveeriibaam, kuri taapat plosiijaas Latvijas teritorijaa. Tai pashaa laikaa ir visai demagogijski siet kopaa Araaja shucmanju vai policijas vieniibas ar legionaariem. Pashi legjionaari iipashi necieta soda vieniibu iekliidenjus un meegjinaaja no vinjiem kratiities valjaa. Tas ir apmeeram tas pats, kas apgalvot, ka SMERSH bija visa Sarkanaa Armija. Ja runaajam par Gardu, tad vinju monitoree paarsvaraa Krievijas TV stacijas, kad vinjiem vajag kaarteejo reizi nogaaniit Latviju, tad vinji uzreiz skrien pie Gardas un meegjina iestaastiit Krievijas TV skatiitaajiem, ka vinjsh ir tipisks latvietis. Protams, ka vinji "aizmirst" piebilst, ka Gardas politiskais speeks visaas veeleeshanaas, kuraas piedaliijies nav savaacis pat 1% veeleetaaju atbalstu. Garda ir prasts provokators, kursh izdeviigs tiem, kuri grib kaarteejo reizi latvieshus apmelot par fashistiem.
Alef
A
Esiet reālisti, visā pasaulē uzskata ka Hitlers bija noziedznieks. Pasaulē ir zināmi Arāja komandas darbi, zināms, ko leģionāri darīja Baltkrievijā un Polijā. Arī, par to ļaunumu, kas atgriezās Vācijā rietumos ne pārāk pārdzīvo. Nevienu rietumos īpaši neinteresē, piemēram, Drēzdenes bombardēšana, jo viņi paši sāka karu un nogalināja kādus 20 miljonus dažādu tautību cilvēkus. Toties par Gardas aktivitātēm var lasīt ārzemju saitos, kuros monitorē ekstrēmistu aktivitātes. Mirski pa radio neesmu dzirdējis, neredzu iemeslu, kapēc vajadzētu klausīties šādus cilvēkus.
TanteSidra
T
jautājums » TanteSidra 09:31 _...Ždanoka jau pati par sevi ir vērtība un, ja vēl tādā grupā... Ietekmīgā... Tāpēc jau Krievija viņai kampaņu nosponsorēja. Zināja, kur ir vērts investēt... (..) Bet Ždanoka gan ir jāpieskata..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ piekritu, Maskava zina kur investet, ja tai der sarkani un zalji kapec gan nederetu zili :) nesen kada foruma, pie kada raksta un vai tik tas nebija Diena, Latvijas homoseksualjiem bija aptauja par kuru Eiropas kandidatu tiem visefektigak butu balsot. Zhdanokas zinataji vareja vienoties par vinju ka stiprako kandidatu.
pamela
p
Pilnībā jums piekrītu.Alef ,ir otra viosa pasaule,kura uzskata ,ka sarkanā armija bija pēc Hitlera nozūmēšanas tāds pats OKUPANTU ļaunums pasaulei,kā bijušais drauģelis Staļinam - Hitlers,NU PALASI VĒSTURES grāmatas,bet ne Sudoplatova.Izlasi kaut vai A.Bīvora "Berlīnes krišana - 1945.g.".Tur tavi "pasaules atbrīvotāji"ar monstru viepļiem.Un ne latviešiem tev ČIVINĀT par "atbrīvotājiem",kuru dzīvoļos ieperinājās un lietoja pat omas apenes. Mirskis ir NEIEDOMAJAMS nelietis.Ja jūs dzirdētu kā viņš apgāna Latviju un latviešus savā radio.Te jau daža laba dāmīte gatava krist ap kaklu kā Mūrniece,jo esot smuks.Pēc gadiem pieciem ,ticiet man ,viņš būs kā Pliners.Nu un k-dzes deputāti nebrauc uz Eiropu ne mērīties ar krāniem,ne uz skaistuma konkursu.Tur,šķiet,ir pat ielenes vai pornozvaigznes ar silikonu.Nav svarīgs pats Mirska prāts,jo tur viņam ,kā Ždanokai būs Krievijas padomdevēji un likumu perētāji.
aNreS
a
Liela gan Jums tā "visa pasaule". Tālāk par Krieviju, Baltkrieviju, Kazahstānu utml. nesniedzas... :)
jautājums
j
Jūs arī no grāfiem un Minhauzeniem ? Arī Leader ? Ar lampasiem ?
Alef
A
Sarkanā armija visā pasaulē tika uzskatīti par atbrīvotājiem, kas atbrīvoja pasauli no Hitlera un viņa nožēlojamajiem pakalpiņiem, kuri tagat Latvijā te čivina.
Alef
A
Dzeltens raksts. Rakstam tikpat zems žurnālistikas līmenis kā Mirskim politiskais. Ir nekompetents, kas par to. Tādu izvēlējās vēlētāji, tad lai pēc tam atskaitās pie saviem vēlētājiem. Gribat deputātos darītājus, re kur dabūjāt vienu darītājs (bez sajēgas ko darīt).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas