Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Grigule politikai teiks ardievas: Suņi un kaķi man patīk labāk nekā cilvēki

Politikai - nekad un nemūžam vairs, tādu nostāju komentējot savus politiskos plānus intervijā aģentūrai LETA pauda Eiropas Parlamenta (EP) deputāte Iveta Grigule-Pēterse.

Taujāta, kādi ir deputātes politiskie plāni, eiroparlamentāriete atbildēja, ka parasti nesaka "nekad un nemūžam", bet šis esot gadījums, kad to varot teikt. "Esmu izgājusi visus trīs līmeņus - pašvaldības, Saeimu un EP, un atskatījusies es esmu gana. Ko es darīšu? Redzēsim. Varbūt kā brīvprātīgais strādāšu kādā dzīvnieku patversmē. Suņi un kaķi man patīk labāk nekā cilvēki," skaidroja politiķe.

Viņa noliedza, ka lēmums būtu saistīts ar kādu vilšanos politiskās darbības laikā. EP viņai esot bijusi laba pieredze, kur gūtas arī zināšanas un iespējas. "EP Vidusāzijas delegācijā bija labi padarītas lietas, kas rada gandarījumu. Bet EP jeb lielais teātris un pļāpātuve nav priekš manis, jo man vajag darbu ar kustību un rezultātu," teica Grigule-Pēterse.

Deputāte norādīja, ka nevar gaidīt 12 gadus, "kad kāds štrunta jautājums beidzot tiek atrisināts". Tā vietā viņa varot strādāt kaut 24 stundas dienā, ja beigās ir redzams darba rezultāts, par kuru ir gandarījums. Viņa uzsvēra, ka gandarījumu par darbu EP neizjūt, vienīgi par darbu Vidusāzijas delegācijā.

"Saeima ir tieši tāda pati pļāpātuve kā EP. Periods, kad strādāju Mārupes pašvaldībā bija vispiepildītākais. Paldies Mārupes novada domes priekšsēdētājam Mārtiņam Bojāram. Viņa laikā nekad nav bijušas striktas valdošās koalīcijas un opozīcijas. Visi deputāti strādāja kopā, un, ja kādam cilvēkam bija laba ideja, tad šo ideju arī centās realizēt. Un tad ir gandarījums. Tas ir kopējs komandas darbs, kas sniedz gandarījumu. Briselē tāda gandarījuma nav," piebilda eiroparlamentāriete.

Top komentāri

ig
i
Tava vieta ir Krievijā pie Putina.
Ilona Kulda
I
Grigule ir līdzvērtīga Ždanokai un Mamikinam
Hmm
H
.. bet ir cilvēki, kas balso par zosīm.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas