Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Gromuls: LSDSP vairs nepārstāv sociāldemokrātiskās idejas Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aicis
a
LSDSP noteikti vajadzētu atdzimt un kļūt par vienu no vadošajām partijām Latvijā taču ja nosaukums paliek Dinevičam tad tādus progresistus lai viņi būtu kādi sociāldemokrāti neviens par pilnu neņems. Pats būdams sociāldemokrātu ideju atbalstītājs balsoju par SC jo sapratu ka LSDSP neko vēlēšanās neiegūs un nākošajās vēlēšanās būs atkal jābalso par SC ,jo neticu ka progresisti varēs atgūt to vietu kas pienāktos soiāldemokrātiem. Latvijā vispār ar to politisko izpratni ir galīgi šķērsām tik daudz trūcīgo un pazemoto ,bet balso par labējām partijām vai tā būtu Vienotība vai PLL vienalga ,bet par kreisajiem nebalso.Vēsturē vienmēr tā bijis ka krīže pieaug sociāldemokrātu un komunistu atbalstītāju skaits ,pie mums vis otrādi.
jāā
j
Kāpēc tu neparaksties ar savu vārdu,bet citiem par to aizrādi.
kā tad tā?
k
Helga ir vienīgā, kas te tieši parakstās ar īsto vārdu. Jeb viņai vēl personas kods jāpieraksta? par visādiem "koooo" un "jaāāāāā" to gan nevarētu teikt
jāā
j
Tu savu īsto vārdu arī neraksti,tāpēc neparmet citiem un nemelo par rindu pie LSDSP biroja piektdien.Laiks parādīs,kuram ir taisnība.
Helga
H
Es jau nerakstīju, ka neticu, bet derētu pārskaitīt! Ja nu ir vairāk par 1066? Es piektdien kā reiz gāju gar Aldaru ielu nevarēju saprast, kāpēc rinda tāda, izrādijās stāv lai iestātos LSDSP vienā rokā iesniegums, otrā biedra nauda. :)))) Kāpēc neraksti savu vārdu? Kauns, ka esi sociāldemokrāts?
Koo???
K
Ja neticiet,paši saskaitiet,cik Latvijā ir LSDSP biedru.Politiskie staiguļi nāk un iet tālāk,bet īstie sociāldemokrāti paliek.
Politiskais humors
P
Džeims Bonds pieiet pie bomža:"Džeims...Džeims Bonds" Bozmis atbild;"Jaņis...Jaņis Bomž.
NT
N
Bet ambīcijas un varas apziņa taču nepazūd līdz ar zaudējumu vēlēšanās! Ir ne mazums visādu caurkritušu partiju un politisko apvienību, kas tai vietā, lai darītu kaut ko derīgu, izcīna visādas iekšējas cīņas, jo sakāves iemesls tiek meklēts nevis pašu mazspējā, bet ārējos ienaidniekos.
dīvaini
d
LSDSP jau labu laiku nav pārstāvēta ne RD, ne saeimā, bet tracis un plūkšanās iet vaļā pa trim. Laikam, jau kaut kas tur tomēr ir un arī būs, kā teica aferists Ceplis
CIETI!
C
LSDSP nav vairāk par 150 biedriem! Pat Dinēviča galvenais stipendiāts Dobelis laižas prom! Zēl, ka šodien nav pie varas tāds vīrs kā Kārlis Ulmanis, kas šitos krievu tanku bučotājus salika Liepājas cietumā.
Helga
H
LSDSP esot 1066 biedru. Derētu pārskaitīti! Lai zinātu, cik "īstu sociāldemokrātu" palicis, un cik, kas tikai skaitās "uz papīra".
koo???
k
Tu runā ka padomju laika funkcionārs.LSDSP statistika ir sekojoša 1066 LSDSP biedru,ja izstājas apmēram 30-40 cilvēku no partijas,kāds ir rezultāts.Strīpa pāri ir tiem,kas aiziet,jo viņi nav sociāldemokrāti.Ilmārs kādreiz rakstīja,ka reitingi ir pasūtītāja apmaksāti meli.,
statistika
s
ir pilnīgi vienalga, kā tas izskatās no malas, kad sociķiem tik un tā ir zem 1% galvenais, ka tagad strīpa pāri lsdsp sviestam, var tapt normāla organizācija un strādāt uz to, lai rodas progresīva, rietumnieciska sociāldemokrātija valstī nākotnē
hahā
h
Pilnīgi piekritu e-sociāldemokrātam.patiešām no malas tas izskatās nesmuki.Vai Tev Ilmār nav kauns par LSDSP nomelnošanu,kura tevi virzīja LSDSP priekšsēdētāja vietnieka amatā,kuru Tu pameti pēc sešiem mēnešiem.Decembrī Tevi ievēlēja par LSDSP Rīgas apgabala organizācijas valdes priekšsēdetāju,kuru pec nepilniem diviem mēnešiem pameti.
par notikumu
p
smieklīgi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas