Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Havels un Kalniete EP plenārsēdē pauž atbalstu Vīķei-Freibergai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skats no stūra...
S
Freiberga, Kalniete, G.Ulmanis, Bičkovičs, Godmann, Īvāns, Peters, Tabūns, Šķēle, Kalvītis, Šlesers, Pauls, Cālītis un vēl ne viens vien, manuprāt, ir bāžami vienā maisā un, tā pa jokam, metami pāri jumtam. Visi viņi ir arī "perestroikas" upuri un ielikteņi. Latvijai būtu klājies daudz daudz labāk, ja šīs kategorijas ļaudis nebūtu stājušies pie stūres, bet gan stāvējuši pie ratiem vai nākuši pajūga aizmugurē...
Atbalstitajs
A
Balsojam par VVF www.awomantoheadeurope.eu
un
u
Pamela, skrēja viņa uz Maskavu, lai godinātu kritušos karavīrus. To paziņoja. Tas bija viņas, valsts vadītājas pienākums, jo latvieši arī ir krituši, abās pusēs, karā ierauti. Viņai pietika drosmes godīgai būt. Viņa nav vainīga, ka Putinas nezināja, ko nozīmē godāt kritušos kareivjus. Un mēs, un mēs zinām? Tu, Pamela, zini?
un
u
Pirksts pie deniņiem nozīmē: padomā! Un vairāk nekā normālā sabiedrībā nenozīmē.
Kaalis
K
Freibergas dēļ mēs zaudējām Abreni. Freibergas dēļ tika apturēta krievu skolu latviskošana. Freibergas dēļ tika vājināts Valsts valodas likums. Freiberga izrādīja necieņu pret Kārli Ulmani. Freiberga izrādīja necieņu pret latviešu leģionāriem. Freiberga izrādīja necieņu pret latviešu tautu (pirksts deniņos). Freiberga skrēja rādīt godu Kremlim, kad pārējie baltieši to nedarīja. Freiberga mums uzdāvināja Kalvīti. vai pietiks?
Heiko
H
Labi, ka Kalniete un Vaidere tik aktīvi atbalsta VVF. Lai jau citi redz, ka latviešiem ir labi cilvēki amatiem.
Arturs Mekšs
A
Lielisks pasaules mēroga cilvēka Vāclava Havela žests! Latvija ar šo viena cilvēka atbalstu vien var lepoties!Paldies!
Teodora
T
:-DDDD Eiropieši, ja viņi atbalsta kaut jebkuru latv. kandidatūru- kur tiem acis?:-DDDD Mazā zemītē, kur iedz. mazāk kā 1 lielpilsētā, pat tur kārtību nav ieviesuši, sagrāvuši , ko var sagraut. Īstie kandidāti uz amatiem EU :-DDDDD
riņķī apkārt
r
Ja nebūtu VVF, mēs, droši vien, nebūtu NATO, par to vien viņai ir vērts uzcelt pieminekli, ja tiešām nespējam saprast, ko tas dotu ne tikai Latvijai, bet visai Austrumeiropai, ja viņa kļūtu par ES prezidenti, taču - parasti brīnumi nenotiek. Tas, ka Baltija atguva neatkarību ir īpašs izņēmums
džons
d
Ņemot vērā cik sūdīgi VVF izturējās pret Kalnieti, cēls žests no Kalnietes puses.
Mara
M
VVF neprata savest kārtībā mazo valsti, liekot pie varas zaglīgos premjerus. Ar kādām idejām viņa palīdzēs lielai Eiropas saimei?
dd
d
ko v.v.f.izdarīja Latvijas labā, neko,tikai tagad māk visus kritizēt,kauns.
pamela
p
Ko jūs melšat?NEPAZĪST šī kundze Austrumus un savu tautu ne tik!Atgriezās valstī "baltā zirgā "kopā ar Latvijas vienīgo čekistu J.Bojāru,lielā amatā,neko nezinot par tautas pārdzīvoto 50 g.okupācijā,jo pat krievu laikos iebraucot/kas ir nonsens!/ Latvijā,čupojās nu ne jau ar manu tautu,BET PSKP CK izmeklētu "draugu"kopu. Ja mēs ,BAL:TIJA,nebūtu vajadzīgi politisku apsvērumu dēļ ES un NATO,ASV ,tad NEVIENA !! VVF itin neko NEPANĀKTU!Un kur tad paliek tauta,kurai šī kundze rādīja nepārprotamu žestu pie brīvības pieminekļa un IZKROPĻOJA VALSTS VAL.LIKUMU,skrēja uz Masklavu okupācijas datumā utt.Tā ir dāma ar izteiktu lielummāniju un duālu morāli.
Dīzels
D
V. V. Freiberga ir labākā kandidāte Eiropā. Protams ja Eiropai vaig spēcīgu personību. Gods arī Kalnietei ļoti laba V. V. F. prezentācija lai kāds pamēģina pārspēt.
Bet
B
Ko teica citi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas