Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Iedzīvotāji Saeimas deputātiem sūdzas, ka nevar redzēt digitālo TV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kods
k
tak Saeimas komisija vareja ierikot majaslapu, kur visoi tie kam ir internets pasi piesakas un vel publicet visus tos regionus, no kuriem cilveki sutijusi vestules un faksus.
a.b.
a
es ar viasatu visu redzu, kaut dzīvoju Latvijas nomalē.
Mario
M
Arī man Lattelecom signālu uztver nevar.zvanīju, skaidrojos, bet redz, man tādā īpatnējā vietā māja, ka nevar uztvert un viss. laikam skaitos tajos 0,04%, kuros nevar uztvert. pastāv vismaz satelīta variants.
Oskars
O
Es neredzēju hokeju tagad gatavojos sūdzēt Latvijas valdību TIESĀ.....
Aurelijs
A
skaidrs ka daudz bļaaveeju buus , ne jau katrs tv mehaaniķis , es arii pirmajaa dienaa apstulbu un noticeeju ka antena jaa ceļ paari mežam , bet tad otraa dienaa praatiigi to instrukciju paņeemu cauri un aizgaaja , 5 muuseejie kanaali un 10 leišu , ļoti labaa kavalitaatee ,kaut antena pret leiti pilniigi preteejaa virzienaa , televizors jau gadus 20 vecs , pirku lietotu veikalaa ,kur tigija no zviedrijas viesniicaam ievestos jo tos tur maina nost, nopirku par 50 ls , iet kaa nazis , pat skaart ieeja ir ... dziivoju 50 km no tuvaakaa raidiitaaja , leitis 15 km... cik mums valstii ļautiņu dzivo kuri nemaak lampas apmainiit apgaismojumam , tad te nu nav nekaada briinuma , buutu apraidi vinneejis Ēķis tas pats vien buutu...
TanteSidra
T
_...pat Latvijas kanāliem regulāri attēls sastingst, vai pārveidojas bezjēdzīgos kvadrātiņos un sekundi vai vairākām,..dežūrējošās meitenes piedāvā standartrisinājumu "pārstartēt dekoderi", kas aizņem 3-5 minūtes..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ta ir uztvereja vaina, izlasiet sho: "...Daudzi skatītāji kļūdaini uzskata, ka tas ir vāja signāla dēļ. Nu nav tā! Attēla sadalīšanās "kvadrāta" veida sastāvdaļās tad ir ilglaicīgāka (cosinusu transformācija MPEG kodēšanā, kas zina par ko runa...), "raustās" arī skaņa. Problēma, visticamāk, ir ar Conax kodēšanas sistēmu, jeb pareizāk sakot ar uztvērēja dekoderi. Nepeiciešamie dati tiek apstrādāti pārāk vēlu un dekoderī nonāk ar novēlošanos. Rezultātā uztvērējs uzskata, ka skatītājam nav piekļuves tiesības un attēls pazūd uz sekundes daļu, jo uzreiz arī pienāk atļauja (novēlota) to ieslēgt. Uztvērēja indikātors turklāt rāda, ka signāla kvalitāte un līmenis ir labu labais. Flexbox tādos pašos apstākļos rāda bez jebkādiem pārtraukumiem (to nav vispār), kas godīgi sakot jebkuru skatītāju var nokaitināt ļoti ātri! Nezinu, vai tas jebkad var tikt atrisināts, jo sistēma jau ir palaista..."
Linda
L
Lattelekom digitālā TV, ko viņi piedāvā pa kabeli kopā ar intrnetu, kļūst aizvien sliktāka. Rīgā pie saviem draugiem redzēju, kā pat Latvijas kanāliem regulāri attēls sastingst, vai pārveidojas bezjēdzīgos kvadrātiņos un sekundi vai vairākām, tas ir vienkārši kaitinoši! Zvanīt uz viņu klientu tālruni ir gandrīz bezjēdzīgi. Pēc gaidīšanas, tur dežūrējošās meitenes piedāvā standartrisinājumu "pārstartēt dekoderi", kas aizņem 3-5 minūtes. Skatītājam, kas seko raidījumam, pārstartēt dekoderi ik pēc pusstundas???!!!! Vai viņi iztēlojas, skatītājam DARĪT NAV KO ??!!! Cilvēks grib skatīties filmu, nevis spaidīt pogas un pakāst visu vakaru "pārstartējot" ierīces. Izskatās, ka Lattelekom ir nespēj tikt galā ar pārāk lielu abonentu skaitu, visa sistēma turas uz puņķiem, un kvalitātes nekādas :((( Un kas vēl būs, kad parastā apraide vispār pazudīs?
qwerty
q
Nu nezinu gan, Lietuvas pierobežā ar virszemes ciparu TV nav problēmu. Izmantoju pirms vairākiem gadiem Jelgavas tirgū pirkto antenu.
maitu lija
m
Visu cieņu, cirča nelaiž garām nevienu iespēju pataisīt sevi par muļķi, un parādīt savu patieso "kompetenci". Varbūt tomēr derētu sākt draudzēties ar galvu un domāt, nevis izkviekt saukli - "es esmu politiķis" Atļaušos atgādināt, ka spriežot pēc izglītības un daudz kā cita, tālāk par štruntīgu ārstu nav tikts, un nekam citam nav pat tuvu būts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas