Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Ielu norādes pie ēkām Liepājā joprojām lasāmas arī krievu valodā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
liepajnieks
l
es pielikšu latviešu un čečenu un angļu un ķīniešu valodā. 4 valodās.un tāpēc ka es tā gribu. lai tik pierāda ka es to izdarīju
Mjā ...
M
Nu sāk šķist, ka nams atrodas divās ielās (tam ir divas adreses). Bez "Vaiņodes" ielas nams atrodas nezināmā "Vajņedes" ielā. Runa nav pat par valodu, bet gan par sabiedrības maldināšanu. Vai par to nav jāsoda?
Oskars
O
Tāpec kad SESKS ir KRIEVS un ZAGLIS !!!!!
lux
l
Ir informācija, ka kremļa čekistu huntas roklaiža Ušakovs riktējas ko līdzīgu noorganizēt Rīgā. Domāju tā ir saskaņota čekistu pakalpiņu akcija.
Bizness
B
Tak ko valdiba gul!!! vajag izveidot lielakus sodus par sadiem parkapumiem (vai arii regularakus), noalgot kadu uznemumu un aidaa!!!! bizness vel ienesiigaks par fotoradariem buss :)
ehhh
e
bet adresiite tak zinama :) butu es Liepajnieks, atnaktu un naktii noliktu lielu smirdigu kluci uz "vajnades 19" slieksna :D
lux
l
Kur tad Liepājas NSS? Kad gejiem kakas vajadzēja mest, tad dūša bija liela. Tagad okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušos nevar savaldīt, lai viņi likumus ievērotu. Skumji.
rus tormoz
r
uļica Vainedes!xa xa xa lohi urlas!
fima
f
bet kãda problēma ja uz privãtmãjas uzlikta plãksnīte divãs valodãs, viņa taču nevienam netraucē.
@
@
Spriežot pēc tā, ka fonētiski nav pareizi atveidots nosaukums, te ir arī (ne)apzināta maldināšana. Bet policija, protams, ir kronis.
Agnis
A
es domaju ka ielas nosaukums ir apzinati iztulkots nepareizi, ar domu piesmiet latviesu valodu un ignoret to!
  • 3
  • 1
Geisa
G
Latvija ir jaizveido no latviesiem brivpratigie grupejumi, kuri nonem sis okupantu valoda rakstitas plaksnes, ja jau to nespej ne policija, ne pasi namu ipasnieki. Latvija politki, prezidenti, ministri, ieredni, deputati ir tik stulbi, slinki, bezatbildigi ka 20. gadu laika nav spejusi sakartot pat elementarus valsts parvaldes un kartibas likumus.
ieteikums
i
Loti labi, lai sie zidu un krievu neonacisti sada veida merkakojas ar siem plaksnem okupantu valoda- krievu valoda, bet Latvijas Drosibas iestades lai sos kretinus pamatigi soda ar leiliem naudas sodiem un ta papildina Latvijas valsts nabadzigo budzetu.
skolmeistars
s
Liepaajaa nemaz Vainedes ielas nav , vot urla.
19. divīzija
1
nu gan kumeediņi , kad menti atnaak pie namsaimnieka kurš veel ar veco šilti rotaa savu namu , uzliek par pienaakuumu to nomainiit ar jauno ja nav izdariits noraadiitajaa termiņaa tuuliit sods , tas faktiski taapat kad nepļau pie sava buuceņa balandas , taapat pienaakaas sods par aplamaas šiltes tureešanu pie krieva buuceņa...
Juhanss
J
No vakara nebija,no rita-skatos-ir pie manas majas plaksnite krievu valoda!Un neviens to nevar nonemt!!Va vellos,ko tas varetu nozimet??Tas laikam nozime to ,ka Latvija nav valdisanas,tadi pipuki telo lielus virus un velti nodoklu maksataji vinus uztur.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas