Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Ikstens: ZZS neinteresē tiesībsarga amats, jo aizņemti ar savējo likšanu valdēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k.u.d.
k
Nu atšķirība tāda, ka tanī brīdī partiju darboņi lidotu, vismaz man ir tā domāt. Bet par UK varu teikt točna, ka tur jebkura valsts naudas piesavināšanās ātri pārvēršas par šmuci. Teiksim, kaut kāda prēmija vai nelikumīgs maksājums ir iemesls, lai vainīgais atkāptos no amata un atmaksātu atpakaļ. Ja viņš paliek, viņu bez sāls noēd. Tur, Anglijā, labāk nestāstīt, ka Latvijā pie varas ir cilvēki, kas grābj bez kompleksiem un par kuriem visādi maniaki vēl sajūsmā spiedz un balso. Būs grūti, kamēr to ieskaidros. Nu, neizdosies. Tas varētu izdoties tikai tad, ja runā ar kādiem citiem austrumeiropiešiem vai Āfrikas valstu pārstāvjiem.
anna
a
Par to, vai vajadzīgs, var spriest tie, kas saprot, kas tiesībsargam būtu jādara (Tiesībsarga likums). Tam, kurš stāsies amatā no vienas puses būs viegli..viss jāsāk no nulles pozīcījas, nav jāuztraucās, vai būs labāks par iepriekšējo, galvenais izmantot darbinieku zināšanas un būt aktīvam...cilvēki sajutīs atbalstu un viss būs ok...tikai viens nosacījums - deputātiem amatā jāapstiprina atbilstošs kandidāts (neatkarīgs, ar labu reputāciju, cilvēktiesības pārzinošs, drosmīgs u.t.t.)
neesiet skaudīgi muļķi
n
Ja kaut kas nav sanācis līdz šim, tas nenozīmē, ka šāds postenis uzreiz likvidējams. Latvijā ir vajadzīgs iedzīvotājiem Tiesībsargs vairāk kā ēst.
vajag
v
Lembergu par tiesībsargu.Lai parāda ko spēj .Savādāk sanāk tikai tukša muca tālu skan.
hcx
h
Nu tad likvidējam to kantori. Tak jau pārsimt tūkstoši gadā ietaupīsies.
ha-ha
h
Tam tiesībsarga nav nekādas jēgas, ne autoritātes mūsu valstī. Ko nozīmē dot rekomendācijas, ja pat likumus neviena valsts iestāde neievēro, ignorē Valsts kontroles atzinumus. Tad tādu tiesībsargu vispār neņem pierē. Tas institūts ar visime štatiem ir jālikvidē, labāk jānostiprina prokuratūras ietekme, Valsts kontroles ietekme!
nazis
n
Ikstens ir peedeejai nepaardevies politologs ar savu viedokli, ko nevar teikt par visaadiem Iijabiem, Rajevskiem un Freimanjiem.
palicējs
p
nu kur tad vēl labāku tautas interešu aizstāvi kā Godmani, kura labā valsts vadīšana , PAREX glābšana , tika novērtēta 13. janvārī, ka taisni PAREX glābšana bija krīzes galvenais iemesls minēja arī zviedru ekonomisti. ZZS interesē AT un ST tiesnešu amati, KNAB vadītāja, ģenerālprokurora amats, tas tak skaidrs, jo tie nosaka vai valstī tiesiskums ir, vai nav.
VOX
V
Pilnībā piekritu! :)
...
.
"...tiesībsargs tradicionāli darbojas pēc brīvprātības un labas gribas principa, tam nav juridisku sviru, lai panāktu savu." --------------------- Tad nesaprotu, kāpēc un kam vispār tāds amats ir vajadzīgs? Ja nav sviru, tad likvidēt formālos krēslus un miers!
I.Gr.
I
Es nekad neesmu dzirdeejis, ka Vaacijaa partijas baaztu saveejos uznjeemumu valdees. Kaa tad taadas lietas Latvijaa ir iespeejaamas? Man tas neliekaas pareizi!
Kāpēc
K
neviens nerunā vai tiesībsargs vispār vajadzīgs!!!????
XXL
X
Domāju, ka ZZS Tiesībsarga amats interesē tādā nozīmē, lai tajā neiesēstos kāds enerģisks cilvēks ar iespējamām politiskām ambīcijām. Tiesībsarga krēsls var izrādīties laba platforma, lai, līdzīgi kā Sudrabas gadījumā, audzētu politisko kapitālu un jau uz nākamām velēšanām radītu konkurenci pašiem ZZS.
labais
l
Kāda nozīme tiesībsargam,tāpat jau nabadzīgo slāni neaizstāvēs,kā valdība teiks tā darīs-jo nav mums naudas un darba vietu un nav interese radīt.
Gaga.
G
šim amatam nav nekādas nozīmes, tāpēc ZZS tas arī neinteresē TAs arī neinteresē arī Vienotību. Ta ir vienkārša politiska spēle pirms prezidenta vēlēšanām, kas ir ļoti svarīgas ZZS, ka arī vienībai. Es domaju, ka šo biroju vajadzētu pilnība likvidēt, ka nevajadzīgu, jo tas vairak iestājas par okupantiem un pediņiem, nevis par pamattautas tiesībām savā zemē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas