Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Īvāns: Kalvīša vakariņas ar Putinu pierāda, ka var nopirkt jebkuru "politiskās elites ēzeli"

Dainis Īvāns (LSDSP) uzskata, ka Aigaram Kalvītim (TP) pietrūcis pašlepnuma, jo viņš Maskavā investoru foruma laikā vakariņojis ar Krievijas premjeru Vladimiru Putinu.

"Grūti pateikt, ko Krievijas premjers ar Kalvīša pabarošanu gribējis pateikt Krievijas tautai, bet, iespējams, to pašu, ko latviešiem", saka D.Īvāns, "proti, to, ka Kremlis par beigta ēzeļa ausīm un brīvpusdienām pie lielās siles var nopirkt jebkuru mūsu pašreizējās politiskās elites ēzeli".

Latvijas Tautas frontes līderis un bijušais Rīgas domes deputāts D.Īvāns arī paudis viedokli, ka ar šo rīcību Tautas partijas bijušais premjers, kurš savulaik "forsēja Latvijas bezierunu kapitulāciju Abrenes jautājumā", ir saņēmis V.Putina apsolīto balvu.

Laikraksts Čas trešdien ziņoja, ka A.Kalvītis ar V.Putinu ir ticies darba pusdienās, pats A.Kalvītis Dienai šo tikšanos raksturoja kā "privātas vakariņas". Taču, tāpat kā krievu valodā iznākošajam laikrakstam, arī Dienai A.Kalvītis apstiprināja, ka sarunā ir apspriestas Latvijas un Krievijas attiecības un secināts, ka jāattīsta ekonomiskā sadarbība un starpvaldību komisijai jāturpina līgumu sagatavošana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas