Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs
Jakrins uzskata, ka viņam esot amatā RD Satiksmes departamenta vadītāja amatā, izdarīts daudz un labu darbu

Jakrins vēl nav saņēmis oficiālu piedāvājumu turpināt darbu kādā no domes struktūrvienībām

Līdzšinējais Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins līdz šim nav saņēmis oficiālu piedāvājumu turpināt darbu kādā no Rīgas domes struktūrvienībām. Balstoties uz Rīgas vicemēra Vadima Baraņņika (Saskaņa) rīkojumu, no šodienas Satiksmes departamenta direktora amata pienākumus atsāks pildīt 2016. gadā no amata atstādinātais Vitālijs Reinbahs.

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Uģis Vidauskis iepriekš aģentūrai LETA pauda, ka, novērtējot Jakrina lielo darba pieredzi, viņam tiks mēģināts piemeklēt kādu citu amatu pašvaldībā. Tomēr līdz šim ierēdnis konkrētu piedāvājumu no domes vadības saņēmis neesot.

To, vai Jakrins vispār vēlētos turpināt darbu pašvaldībā, viņš nekomentēja, norādot, ka "šis jautājums nav vienā dienā izlemjams" un ka viņa lēmums būs atkarīgs no tā, kādu amatu domes vadība viņam piedāvās.

Tikmēr Reinbaha atgriešanos Jakrins nekomentēja, norādot, ka Augstākās tiesas sprieduma vērtēšana nav viņa kompetencē. Vienlaikus viņš norādīja, ka, stājoties amatā, jau no pirmās dienas zinājis, ka šis amats ir uz laiku, tādēļ nekāds pārsteigums par radušos situāciju viņam nav. Jakrins arī pauda, ka Reinbahs savulaik departamentu jau ir vadījis, tādēļ problēmu atsākt pildīt darba pienākumus viņam, visticamāk, nebūs.

Vērtējot savu darbu pēdējo trīs gadu laikā, Jakrins sacīja, ka, ņemot vērā pašvaldības plānus un pieejamo finansējuma apmēru, ir izdarīts daudz un labu darbu.

Kā ziņots, ar Augstākās tiesas lēmumu 12. martā tika izbeigta tiesvedība saistībā ar no amata atstādinātā Rīgas mēra Nila Ušakova (Saskaņa) lēmumu par Reinbaha atlaišanu no Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora amata.

Tiesas lēmums nosaka, ka Reinbahs 2016. gadā no amata ticis atstādināts nelikumīgi un viņš darbā ir jāatjauno.

Top komentāri

haha
h
Hei, tauta, vai kāds nelaimē nonākušajam nevar piedāvāt kaut ko? Bezdarbnieku pabalsts neskaitās... Izskatās, pat LETA metusies palīgā mēdiju radītam "populāram cilvēkam", kurš nonācis strupceļā...
Kāda
K
vella pēc pašvaldībai Jakrinam kas būtu jāpiemeklē!? Ja darba nav, tad nav!
Jurists
J
Jakrins jau nebija iestājies šajā amatā, lai "strādātu" un "vadītu satiksmes departamentu". Viņš parādījās tajā brīdī, kad sākās lielie būvdarbi un visiem iesaistītajiem iespēja nopelnīt lielas summas par starpniecību. Savulaik viņam neizdevās Ušakova draudzenei, VL-LNNK Baibai Brokai dabūt palaidi valsts noslēpumam. Tad varētu pelnīt caur tieslietu ministriju. Tagad jāmeklē cits robs, kur kāst valsti un pašvaldības. Lai pavaicā tēvam, gan zinās, kur tagad iekārtoties.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas