Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Jāpagūst iepatikties deviņos mēnešos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ahmeds
a
Mums par lopiņu kaušanas atļauju gan alusvecis iepatikās!
latvietis
l
tā nav Straujumas valdība! Tā ir valdība bez nākotnes, tā ir tas pats kā uz ceļa aizlāpīta bedre. SC un tautai spīd spoža nākotne.
Knābējs
K
Ja piecos gados galīgi piegriezās, tad deviņos mēnešos jau nu neiepatiksies, jo tie paši vēži vien ir- gan cērmju nomocītais Vilks, nejēdzīgā Circene un pārējie. Kā mēdz teikt- "Čļenom nedojob- jaicami nedošļopaješ!". Protams, sliktāks premjers par Dombrovski nevar būt principā, tādēļ sliktāk nebūs! Tā ceru, jo esmu rūdīts optimists.
Citāts
C
"Kad jūs būsiet mazliet jau pastrādājuši, un kad būsiet jau atkal saķīvējušies un jūs būsiet saķīvējušies, to jūs paši ļoti labi zināt, un, kad jūs būsiet tā ķīvējušies, ķīvējušies un atkal viens otram un visiem apnikuši ar saviem ķīviņiem, tas lai šos ķīviņus varētu izbeigt, jūs nonāksiet pie vienas neizbēgamas atziņas - ka ražīgi strādāt Latvijas labā valdībā bez saskaņas nav iespējams."
@vesture
@
Kalpu valoda, kuri nespēj pārvaldīt savu valsti. Kalpi kuri vēlas kļūt par kungiem un tamdēļ slavē savus kungus, kam kalpo. Sens paradokss, jau no senās Romas laikiem.
VĒSTURE ATKĀRTOJAS
V
Mani kungi! Latvijai pienācis laiks izšķirties, vai doties kopā ar neattīstītājiem un barvariskajien Austrumiem pretī tumsai un iznīcībai, vai kopā ar kukturālajiem Rietumiem pretī uzplaukumam un labklājībai. Šī izšķiršanās būs vēsturiska. /Francis Trasuns - vīrs, kurš tautā bija populārāks par Ulmani un Raini. Pateicoties Trasuna milzu darbam, Latgales Kongresā tauta nolēma atdalīties no Krievijas un pievienoties Latvijai./
!
!
Iepatikties ar Maxima attīstītāju lobētāju Dombrovski? Iepatikties ar Circeni? Vai tas ir kāds joks?
Senais
S
Nav jau ieņemts bērns, kas parasti iepriecina un patīk, bet mēdz būt citādi - nepatīk, jo ir negribēts un tad ... Valdībai nav jāiepatīkas, ne 9 ne cik tur vēl mēnešos - tai vienkārši jāstrādā
Oskars
O
Es par šiem STULBEŅIEM - IZSAIMNIEKOTĀJIEM tautas naudas GRĀBĒJIEM un iedzīvotāju novešanu BADĀ - bez DARBA jau dzirdu 21gadu ......KAUNS !!!!!! Tāpēc NEGRIBU tādu PARTIJU locekļus redzēt Latvijas lielākajos AMATOS ......!!!! DIEVS visiem PARTIJU valdošajiem locekļiem, kuri 21gadu laikā noveda Latviju bez LATA - SAGRAUTU un tās tautu BADĀ - bez DARBA saņemt SODUS .......SODI jāsaņem !!!!!! Tauta MOSTIES - CELIES , ja negribi MIRT !!!!!!
  • 2
  • 1
rodas sajūta, ka Kārlis Seržants (Z
r
Lasot tos tekstus rodas sajūta, ka Kārlis Seržants (ZZS) nav īsti gudrs.
  • 3
  • 1
Novēlotās ārstēšanas ministre
N
Žēl, ka valdībā atstāta novēlotās ārstēšanas ministre Circene.
  • 6
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas