Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Jaunā valdība sola pakāpeniski palielināt finansējumu veselības aprūpei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
1) Kā viņi taisās nodrošināt to vienādo kvalitāti? Galu galā atšķiras gan aprīkojums, gan pieredze un, pat ja aizmirstam vispārējo tendenci visus labumus piešķirt savējiem..... 2) Neatliekamā palīdzība ĢĀ praksēs? Droši vien, jo, īpaši laukos, tas jau notiek, tik ne katrs ĢĀ spēs un pratīs, piemēram, tikt galā ar tām pašām traumām 3) Sadarbība starp ĢĀ un pacientu, protams, ir labi, lai ko tas autoriem nozīmē, taču, ja nebūs sadarbības starp ĢĀ un speciālistiem.... 4) Un izskaidrošanas darbi, lai slimnieks zinātu, kas ir maksas un kas ne, vispār ož ļoti slikti, piemēram, pēc iespējas nodibināt speciālus dienestus vai sarīkot pāris konkursus...JO NEKUR NAV RAKSTĪTS PAR TO, KĀ SISTĒMA TAISĀS PAMATOT, KĀPĒC ĀRSTS SAKA, KA ĀRSTĒTIES VAJAG, BET SISTĒMA LIEK STĀTIES RINDĀ!
alise
a
izcili - par visu un neko. kur tad daudz skandētā līdzekļu efetīva izlietošana, kvalitātes un aprūpes līmeņa kontrole un celšana. izskatās,ka viss jau strādā labi, tikai naudu dotat. JL ar Repši priekšgalā nāca ar citu uzstādījumu,ka vajag sakārtot sistēmu, neredz arī skandētās strukturālās reformas ko prasa aizdevēji un pasaules banka.
Valdi, ZUPĀ TĀRPI !
V
Jā, jā, palielinās.... he he.... Mūsu obligātos maksājumus.... hi hi.... Un tas būs jenotu un viņu klonu- zaptes hunveibinu labdarības pasākums tautiņai.... ha ha...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas