Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Jaunās valdības būvei šoreiz nav ielikti pat pamati

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Unija
U
S.Kalniete butu labak paklusejusi, jo Kalniete bija ta, kad Latvija stajas ES kura ka pakalusiga kucite iztapa visiem ES noradijumiem un tiesi tapec Latviajs zemnieki sanem 6,7,8, reizes mazakas subsidiajs kadas tas sanem Vacijas, Griekijas, Zviedrijas....zemnieki, bet ES tacu pstav lozungs: lidziga un godiga konkurence. Tieswi Andris Piebalgs bija galvenasi "vadonis" kurs vadija Latvijas iestasanos ES, veca Kanadas kaza Freibergisa braukaja tikai uz Briseli un viesnicas parguleja un eda pa restoraniem....tacu vini visi ta imitej atadas darbibas Piebalgs,Kkalniete, Kesteris, Riekstins, Ronis, Sulca, Kuzma..... , ka Latvija iestasies ES uz lidzvertigiem noteikumiem. Tacu kada ir patiesiba??? Un vel sie kunas radijumi smilkst.
xxxx
x
Nu kur problema,lai tie kandidaturas mekletaji atver so te pasu komentaru sadalu un viss stokos.Cits par citu gudraki un viedaki kandidati Ko teiks parejie,ja izveles no siem vienu nu to tad mes lasisim :)
Jukums
J
Piebalgs neder - neko vairāk par veco LC politiku viņš nav spējīgs dot.
ja kas
j
Neatkrīgais Latvijas attīstībai Nav ielikti 90 mitajos gados pamati! Un 2000 turpinājās ar Graujošu vilni izzagšanas! Visu Postā aizlaišana! Kur ir tie visi brašie politiķi, ekonomisti, kuri var redzēt tagad šo Latvijas Postu? Kur tas Gailis un citi ..... Re, kā jūs esat strādājuši, ka sūdos līdz acīm! Kā Latviešiem ir apriebuses šī eksistence!
Mangusts
M
Savā ziņā smieklīgi - šūmējās, šūmējās par stabilitāti, bet, kad notiek premjera atkāpšanās, izrādās, tam neviens nav gatavs. Āksti.
Tālis
T
Būt Eiropas darbā nav strādāt valsts vadībā... un to, ka Piebalgs to neprot pierādīja viņa darbība izglītības ministra un finanšu ministra amatos - abos piedzīvoja krahu!!
Tumina
T
Latvija Ministru prezidenta maata ir jaliek tautsaimnieks, nav obligati tam jabut no politiskam partijam, bet ministru amatos ir jaizvelsd godigi, stradigi, spejigi domat un rikoties civleki, lai nebutu ta ka tas ir bijis visus pedejos 23 gadus, kad ministru amata tiek ielikti partiju idioti, kretini, zagli, korumpanti, nesepjigi cilveki, sakot ar godamn, gailis, birkavs, skele,kalvitis, krasts,lesinskis, berzini, kalniete, zile, riekstins, kristovskis, vaidere, demakova, murniece, stokenbergs, pabriks. veldre, slakteri, repse...., kuri ienemot amatu nodarbojas ar savu privato lietu kartosanu, savu mazvertibas kompleksu apmierinasanu uz Latviasj tauats un Latvijas valsst rekina.
:):):)
:
Mums jau viens tāds bija - kļuva par oligarhu, un tad aizlaidās :)::)
  • 4
  • 1
Kergers
K
Ja pieņem, ka Prezidents Dombrovski patrieca no premjera amata ,tad Prezidentam ir savs plāns. Pilnīgi iespējams ,ka Prezidents par valdības vadītāju nominēs kādu personu ,kura pavisam neiekļaujas tagadējās koalīcijas plānos. Un tad var būt spiediens no Prezidenta puses. Ja tagadējie labējie pretosies un turpinās ņemties kā līdz šim ,tad būs šīs Saeimas atlaišana un jaunas vēlēšanas jau pavasarī. Un tās būs Vienotības un RP beigas. Tas politikāniskais ķīselis ,kas pašlaik valda valstī nav valsti vadīt spējīgs. Un Prezidents to ir sapratis.
demokratija.
d
Aicinu visas partijas so stulbo, idiotisko radibu Ingu Vanagu (ja vina ir no RP) neiesaistit savas partijas, jo si idiotene stradaja Izglitbas ministrija (ja sis ir ta pati presona) un darija visu, lai Latvija bernu izglitibs bernudaros, skolas notiktu okupantu valoda- krievu valoda, bet tikai ne latviesu valoda. Ir tikai izbrins ka Latvija tadi kretini i dzimst kada ir si Inga Vanaga, ja ta ir ta kura stradaja Izglitbas ministrija. Iedomajaties ko si degradate teica, ka pieaugusie risina savas attiecibas uz bernu rekina, liekot berniem macities valsts valoda, kad Latvija notika diskusija par to, ka Latvijas valsts, pasvaldibu bernudarzos, skolas bernu izglitosana ir janodrosina Latvijas valsts valoda- latviesu valoda ka to nosaka latviaj Satversme ka to izlema Latviajs referenduma. Ka si inga Vanaga vispar vareja ienemt ieredna amatu?
Andris
A
Tai RP --puse ir ar KOLONISTA domāšanu ,tādēļ -----Tikai cerības viņiem uz SMIRDOŠU MIZKASTI ..,bet tomēr Eiropā....
  • 1
  • 3
Duze Lika
D
Vajprats, kads Piebalgs var butu Ministru prezidents? Vai tad nepietika ka Piebalgs izjaja Latvijas Izglitibas sistemu? Vai tad nepietike ar to,ka vins kalpoja LC zaglu bandai un aizmuka no Finansu ministra amata? Kapec Latvija sie neveiksminieki, kaitekli butu jaliek valsts amatos? Mana prognoze ir tada, ka Vienotiba ir iedomajusies A.Piebalgu iebast ari Latviasj prezidenta amata, jo sis Berzins, kurs ir apkaunojums latviesu tautai un Latvija svalstij, lidzigi ka bij Rumpis, Vikene, Zatlers, ir janomaina, jo Latvijas vadiba ir uznemusies Eiropas prezidesanu 2015.gada un iedomajaties, ka sis Berzins, kurs nespej sakarigi latviski runat ka vins varetu sarunaties ar ES vadibu? S.Kalniete ir komunistiska rezima produkts, kura ir iedomajusies, ka kads aktivists ir derigs visiem caurumiem... Piebalgam nav Latvija pilnigi nekadas autoritates un Kalnietei nevajadzetu tik nekaunigi melot un blefot. Piebalgs butu tads pats brakis, meslis kada bija veca Kanadas ragana, jo Piebalgs jau labu laiku dzivo cita realitate un citos apstaklos. Latviasj prezidentam, Ministru prezidentam ir jabut Latvija dzimusamm un Latvijas izaugusam un reali dzivojosam cilvekam, pietiek sos Vikenes eksperimentus no kuriem latviesu tauta 100 gadus vel neatjegsies...
kuš pele
k
Paldies par veca Kanadas ragana
  • 2
  • 2
Vārds
V
Ceru, ka Veseliibas ministriju vadiis cits ministrs.
too Andris
t
Vismazāk jau nu gribētos dzirdēt Dombrovska vai kāda cita valdošas kliķes pārstāvja uzrunu Jaunajā gadā, kurā tiktktu Latvijas tauta apsveikta ar eirorubļa ieviešanu, kas tika izdarīts pretēji Latvijas tautas vairākuma gribai, tādējādi Latvijas tautai uzčurājot uz galvas, bet jēji smaidot pateikts, ka līst silts lietutiņš!!!! Tāpat šajā uzrunā negribētos dzirdēt to, ka mūsu ekonomiskais stāvoklis virzās uz prieku ar deviņjūdžu zābakiem, kas ir klaji meli, jo labāk pašreiz Latvijā dzīvo tikai valdošā kliķe un tai pietuvinātie, jo nospiedoši lielākai Latvijas iedzīvotāju daļai krīze nebūt nav beigusies un šie iedzīvotāju daļa dzīvo no rokas mutē!!!!
Andris
A
Kāda Latvijas tauta ????Puse te ir KOLONISTU ,kas jau tais laikos brauca lābākās dzīves meklējumos .Kāds te var būt REFERENDUMS ,ja no tās tavas" latvijas tautas " vienam otram pat LATĪŅU alfabēts ir SVEŠSSSSSS.Aizmirsti ,uz dzīvi ir jāskatēs REĀLI ,ne caur SAULESBRILLĒM.....Netēlo GLUPU ,esmu pārliecināts ----Tāds Tu neesi..............................
  • 2
  • 3
stingrā mamma
s
Sandra Kalniete savulaika labi šuva drēbi, bet trāklēt valsti un politku nevajadzētu. Trūka Latvijai vēl jampampiņa Piebalga?! Jā, viņš labi uzdienējis ES, bet Latvijas tagad bauda izglītības ministra Piebalga radītās sekas, attīstot (skolnieku), visatļautību, aizmirstoto pienākumus, toties iemācot prasīt un izmantot tiesības. Naafig Piebalgu Latvijai.
Knābējs
K
Ir jāizdara radikālas pārmaiņas- Premjeram ir jābūt cilvēkam, kas pārzin VISU spēles laukumu, un kuram ir izpratne par procesiem, ministriem ir jābūt profesionāļiem- nu nedrīkst ģeogrāfijas skolotājs vadīt Finanšu ministriju, pianists Ekonomikas ministriju, cilvēks ar vidējo izglītību Vides ministriju utt! Ministra krēslā nevajadzētu sēdēt tikai tāpēc, ka ģimenes klans jau ir augstos beņķos! Jābeidz šitā partiju ieliktnīšu politika!
yui
y
es par Piebalgu, tomer tuvojas Latvijas prezidentūra ES, un viņš ir vienkārši izcils līderis, arī pozitīvi novērtēts tautā
Vārds
V
Kāda sūda pēc, domā, ka bijušais komunists Piebalgs ir vajadzīgs Latvijai? Kurs tev tādas muļķības ir iestāstījis?
  • 0
  • 0
laine
l
Jā.jā... par to pašu Piebalgu, kas savā laikā ar putām uz lūpām brēca - esiet mierīgi, visu naudiņu no bankas "Baltija" saņemsiet - tā ir drošībā, bez panikas...
  • 5
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas