Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +11 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Jaunos ministrus būtu gribējuši iepazīt rūpīgāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Spogulis
S
Viņai pašai no sevis nav baisi?
qwerty
q
"Dienas uzrunātie politiķi gan uzsver - provizoriskie vārdi sabiedrībai bijuši zināmi jau agrāk. " No 10. oktobra provizoriska MK sastāva, ko radiožurnālists Aidis Tomsons Twiterī minēja, mazāk kā puse ieguva vietu: aizsardzība - Pabriks; ārlietas - Rinkēvičs; *ekonomikas - ZRP Dombrovskis,* [tagad: Pavļuts] finanšu - Vilks *iekšlietu - Judins;* [tagad: Kozlovskis] izglītības - Ķīlis; *kultūras - Dālderis;* [tagad: Jaunzeme-Grende] labklājibas - Viņķele; tieslietas – Bērziņš (vēlāk arī Bordāns it kā bija kandidāts); *veselība - Ražuks;* [tagad: Circene] *vides - Cilinskis;* [tagad: Spurdžs] *zemkopības - Vanaga;* [tagad: Straujuma] * Satiksmes (karstais kartupelis, ko faktiski neviens negibēja)- Sprūdžs, Olšteins vai Ozoliņš* " [tagad: Ronis] Būtu bezgala labāk, ja partijas runas vīri - Loskutovs un Rinkēvičs -neuzskatīt vēlētājus par muļķiem bez atmiņas.
Ješka
J
Ir jau dīvaini - ja kāds ministrs pēc tam jānomaina, tam jāskraida pa desmit komisijām, bet te visi uzreiz nokrīt kā no debesīm.
XXX
X
Es atvainojos, bet viņas izskats .... ? Nu, neatstāj nekādas gudrās pētnieces iespaidu...!!!
Upucis
U
Apbrīnoju šo "pētnieci", visu laiku kaut ko komentē un komentē . Tiek vāvuļots kaut kādās pieļāvuma, šauri subjektīvās, formās. Zinātniecei -pētniecei tas gan nepieklājās, vai nu ir vai nav, "iespējams"- tas ir izslēdzams no tās "pētnieces" leksikas. Tā vien liekas , ja tos "pieļāvumus" izslēdz , tad no pētnieces pāri nepaliek nekas, tikai tukša runāšana.
pmlks
p
vispār jau zināmai cilvēku kategorijai (es te mērķēju uz šo pseidoeksperti arīdzan) vienmēr ir gribējies uzurpēt ABSOLŪTĀS PATIESĪBAS turētāju monopolu. senos laikos tie bija šmaņi, tad priesteri dažādajās reliģijās, tad dažāda kalibra totaritāru partiju ideologi (PSKP, nacionālsociālisti utt.), bet tagad izskatās, ka šo lomu Latvijā uzņēmušies Providus pseidoeksperti
pmlks
p
Nu jau šī pašpasludinātā demokrātijas pseidoeksperte sāk apšaubīt demokrātijas pašus pamatu pamatus, proti, 1) lēmumu pieņem pietiekama skaita pilnvarotu pārstāvju sapulcē balsojot, 2) par pieņemtu uzskatāms lēmums, par kuru nobalsojis pārstāvju pietiekams (kā kurā gadījumā norunāts šo pārstāvju vai vēl plašākā balsojumā) vairākums, 3) pieņemtie lēmumi var sabiedrībai tikai tad nest kādu labumu, ja tos pilda un ievēro visi, tai skaitā arī pret lēmumu balsojušie un mūžīgie īdētāji, disidenti un citi, 4) kļūdainus lēmumus atceļ un nomaina ar citiem tieši tādā pašā veidā kā tie tika pieņemti, proti, ja par kļūdu ir pārliecinājies VAIRĀKUMS pārstvju
edgars
e
Ar kādām tiesdībām viena dāmīte grib iepazīties ar visiem ministriem TUVĀK??
ansis
a
Providus sāk palikt par bremzi, vai tukšā ūdens kīlēju, tāpat kā Sudraba.
to egoistu-bezbernu klubiņš?
t
izklausās ka tavi mazbēri ir ir geji, lesbes, impotenti
rinķī apkārt
r
Domāju, ka visprātīgāk būtu sasaukt tautas sapulci tur izvirzīt ministru kandidātus no kuriem sastādītu valdību, tad jau gatavu, iedotu Dombrovskim lietošanā :)
egoist ban da vadīs valsi?
e
Ministry of Truth 2011.10.26 09:56 Ja valsts vadītājam nav bērnu, nav arī izpratnes par visām ar to saistītām lietām, kā kājāmgājējs nesaprot neko no lietām, kas iznirst saistībā ar personīgo automašīnu. Liberastu propaganda arī dara savu. Dzīvot sev un savam aizkostajam ābolam.
egoistu-bezbernu klubiņš?
e
7mazbērnu vecmāmi 26.10.2011 09:33 Ziņot! Mūsu ministri ir vai nu geji,lesbes,impotenti vai ..dzīvo savam priekamNEUZņEMOTIES RūPES UN RAIZES PAR /ministruprāt / TRAUCēKLIEM-BēRNIEM Un šie ministri ,kuri ir visu dzīvi pakārtojusi tikai savam egoismam:manmanman , jūs domajat ,ka vini šie memesdēlinu un sieviņu apčubinātie domās un darīs kaut ko labu citu labā ,ha.. tapat kā aāavaslāči un vilki ,kuri apgraizīja tieši mazturīgos, t.i. kuriem ir bērni.jo streipveidīgajiem lāčiem, vilkiem nav jādalas ar vilcēniem,lācēniem, un viss paliek savam vēderam, saviem priekiem Šie ,kas pieraduši pie labas dzīves ,prot darīt tikai to, ko liek mammas, toties ļoti labi pieprot visus APGAIZīT, ATŅEMT,NOŅEMT, ABIŽOT neaizsargātos/ tas ir dzīvē pierādījies, ka mewmmes aprūpetie vienmēr domā tikai par sevi, Neņemiet ļaunā ,ja kļūdos , bet dzīvē tā notiek 99% ar tiem kuriem nav bērnu ,jo pārsvara tie ir ego,kuri dzīvo tikai priekš sevis/
2011.10.10.
2
Lai zinātu - jāpieprasa. Mums jau to vēlētājs negrib. Latvijas Republikas valsts prezidentam Cien. Andrim Bērziņam 11.Saeimas deputātiem Par ministru prezidenta un ministru kandidātiem. Galvenais valstī notiekošās valsts pārvaldes sistēmas krīzes iemesls ir pilnīga sabiedrības neuzticība valsts pārvaldes institūcijām. Arī 11.Saeimas uzsāktais darbs to pierāda. Sabiedrības uzticību var iekarot tikai ar skaidru un atklātu darbību, kur skaidri ir izprotami mērķi un sagaidāmie rezultāti. Vecajās parlamentārajās demokrātijās ir tradīcija, kura spiež kandidējot uz valdības vadīšanu ministru kabineta vadītāja un ministru kandidātiem pirms ievēlēšanas amatos sniegt sabiedrībai skaidru plānu par to, kādā kārtībā tiks risinātas sabiedrības vajadzības un problēmas. Šāda procedūra ir paredzēta arī ES –komisāru (ministru) apstiprināšanā. Tas dod sabiedrībai un balsojošajiem deputātiem kaut nelielu iespēju izprast arī kandidātu izvirzīšanas iemeslus un sagaidāmos darbus. Lūdzu ierosināt 11. Saeimā pirms jaunās valdības apstiprināšanas veikt ministru kandidatūru iepriekšēju uzklausīšanu par piedāvāto ministru kabineta un nozaru darbības plāniem, līdzīgi kā tas notiek Eiropas parlamentā uzklausot kandidātus komisāru amatiem. Tas dos kaut vai nelielu iespēju sabiedrībai gūt pārliecību, vai nosauktie ministru kandidāti tiešām ir labākie, ar konkrētu pieredzi un plašu skatījumu uz to, kas un kā veicams uzticētajā nozarē, lai sabiedrība un valsts kopumā uzplauktu. Svarīgi arī ministra uzskati par taupību un pieticību nozarē. Šobrīd šādas sabiedrības ticības, lielai daļai no nominētajiem ministru kandidātiem, nav.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas