Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Jaunups Vienotībai vēlēšanās prognozē vairāk par 20 vietām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
w3e
w
ūja, nu gan jenotu mantzinītis pāršāvis pār strīpu! Kas šamējiem tik daudz balsu dos? Vai nu "vienotības" oligarhi grasās visas balsis nopirkt vai jenotu strīķe ar savu NKVD, pardon, KNAB jau aulekšo pakaļ Cimdaram
w3e
w
ūja, nu gan jenotu mantzinītis pāršāvis pār strīpu! Kas šamējiem tik daudz balsu dos? Vai nu "vienotības" oligarhi grasās visas balsis nopirkt vai jenotu strīķe ar savu NKVD, pardon, KNAB jau aulekšo pakaļ Cimdaram
Oskars
O
Nedabūs pat 5% un viņiem par tautas mērdēšanu BADĀ DIEVS uzliek SODU un novirza TP pēdās ......
fakts
f
Manas progroze - SC visvairāk balsu (max 31-32); tad ZZS, (bet Visu Latvijai arī ir iespēja), tad VL. Par Vienotību un VZ nevaru patiekt, jo Āboltiņai bija tomēr 100 %taisnība - tas it viens un tas pats elektorāts. Vispār jau Zatlera ielika Vienotībai baigo kloķi. Līdz ar to nezinu, kas kuru apsteigs. Bet nu es viņus abus neapskaužu
vovo!
v
Pilnīgi piekrītu - Zatlera gonkas ar Vienotību ir ļoti slikti abiem
  • 1
  • 2
anonīmais šakālis
a
Ja tiešām uzvar SC+ZZS, tad tas nozīmē, ka vēlēšanu rezultāti ir viltoti. Kā var izskaidrot ZZS zemo reitingu neatkarīgajās interneta aptaujās (ap 2%) un labos rezultātus vēlēšanās? Lauku penšas balso? Bet tad viņām 100% pa ZZS jānobalso!
bulciņa
b
Kā var izskaidrot ZZS zemo reitingu neatkarīgajās interneta aptaujās (ap 2%) un labos rezultātus vēlēšanās? Lauku penšas balso? -------- Viņiem nav internetā sēdošais elektorāts. Viņiem ir penši, zemnieki, mazie un vidējie latviešu biznesi. Proti, kontingents nav tas kas spaida podziņas. Pogas spaidošais ir V un VZ elektorāts.
  • 1
  • 2
edisons
e
Kā preču iztirgošanā - cena pazemināta līdz 50%, tātad 1 % ir arī līdz 50 . Varu prognozēt, kā visi spci - būi vairāk nekā 10.
edisons
e
Šāda prognoze līdzinās izpārdošanas trikam - cena precei pazemināta līdz 50%, tātad arī 1% arī ir līdz 50. Tā jaunups - būs vaitā nekā 20. Varu prognozēt, kā visi lielie speci - būs vairāk nekā 10.
BALTS
B
Kāda starpība! - BET VIŅŠ LIEN TUR KUR VIŅAM NAV JĀBŪT ! Anglijā rūpnīcās ir vakances ....lai brauc pie Sončakas ciemā !!!
Kāda starpība!
K
Jaunupa Saeimā nebūs!
BALTS
B
Tādi kā Jaumups savu tuvāko pārdos verdzībā, lai tikai runātu runāšanas pēc – pa tukšo ! Kā vienmēr ….
BALTS
B
JAUNUP , tu esi vecis vai bāba ? Kā ir īsti es vēl nevaru to saprast?
BALTS
B
JAUNUPA SLĪPUMS UN ZIEPĒJUMS DOD VIŅAM ZIEPĒTIES VISUR ...BET JĒGA ? MAN NO TĀ NAV JĒGAS ! Jaunupa vieta tur kur nonāk ziepes pēc aukstas reālas dušas ....
///feee..
/
Valsts izaugsmes plāns? :)) Kāda vēl izaugsme, vai neizglītotais un pamuļķais Kampars ar JL ielikteņiem galvenie gatavotāji? Neviens cits, kas kaut ko no ekonomikas saprot, tuvumā nerādās, tikai LU sovjetu ekonomikas skolas pārstāvji. Bezdarbniekiem gan vienalga, pārāk ilgi Vienotība savā ultraliberālismā un neizglītotībā norēja viņus, vienkārši aizbrauca. SC būs ap 50%.
0_o
0
Kādēļ netiek rēķināta PCTVL? Mēs ko - mucā dzīvojam, vai? Krievvalodīgo partijas nesastāv tikai no SC vien. SC vēlētāji apvainojās, kad SC bez ziepēm notirgoja savas balsis PAR 10x stingrākiem naudas sodiem par valodas nelietošanu. 18 SC balsis par, 10 atturējās. - par šo jautājumu ir daudz cepšanās, kā rezultātā PCTVL varētu savākt daļu SC balsu.
vairis
v
vel viens sapņotājs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas