Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

JL jaunā valde neplāno Titavu atjaunot partijā

Jaunā laika dibinātāja, finanšu ministra Einara Repšes aicinājums Jaunā laika valdei vēlreiz izvērtēt, cik tiesiski notikusi Dana Titava izslēgšana no partijas, ja viņam pašam nav bijusi iespēja valdes sēdē piedalīties un sniegt savu skaidrojumu, neliks _JL _jaunajai valdei mainīt iepriekšējās pieņemtās lēmumu.

JL līdere Solvita Āboltiņa, pēc kuras iniciatīvas D.Titavs tika izslēgts, Dienai uzsvēra, ka šis lēmums ir rūpīgi izvērtēts un iepriekš par šo sēdi bijis informēts gan E.Repše, gan D.Titavs. «Mēs sazinājāmies klasiskajā formā ar īsziņām,» skaidroja S.Āboltiņa.

Arī no sarunas ar Ainaru Latkovski un Jāni Reiru Diena secināja, ka diskusija par šo jautājumu partijā netiks atjaunota. Lēmumu pieņēma iepriekšējā valde, bet kongresā notika jaunās valdes vēlēšanas, taču tās sastāvā būtiskas izmaiņas nenotika.

JL valdē ir premjers Valdis Dombrovskis, JL Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis, zinātnieks Andris Buiķis, JL Rīgas domes deputāts Olafs Pulks, JL Saeimas deputāti Ainars Latkovskis, Jānis Reirs un Silva Bendrāte, Līgatnes mērs Ainārs Šteins, iekšlietu ministre Linda Mūrniece, JL Jaunatnes nodaļas biedrs, ekonomikas ministra padomnieks Klāvs Olšteins un JL biroja vadītājs Normunds Orleāns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Policija Rīgā aiztur agresīvu Krievijas atbalstītāju

Sestdienas pēcpusdienā, 8. jūnijā, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Latgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Latgales apkaimē, Daugavpils ielā ievēroja divus vīriešus. Braucot garām abiem vīriešiem...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas