Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Joprojām uzstāj uz ZRP logo maiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:-)
:
ZEP emblēma = veselības aizsardzības sistēmas mūsdienu situācija : bultas sašauts Sarkanais Krusts (drošs ceļš uz mūža mājām)
auniņš timmijs
a
what's the point, damage is ALREADY done .
nasca
n
Emblēma, manuprāt, ir neveiksmīga pēc būtības. Tādēļ vien būtu jādomā par jaunas izveidošanu. Bet Sarkanais Krusts ir sarkanais nevis violetais vai zaļais. Bultas arī tur nav. Nav pamata pārmest ZRP par izmantošanu.
Frenks
F
Varēja Zatlerieši izvēlēties NATO emblēmu, būtu vēl efektīgāk !
Uzvārds
U
Zatlers ir tā nogrēkojies , ka nu jau atbalstu šo ideju !
Uzvārds
U
Reformists LOL
  • 0
  • 0
borcinsh
b
nekas nevar but sliktak par plagiatu ! atradiet logo ventspils muzejam un berlines-spandau zitadele muzejam - 1:1 ... bet kads "makslnieks" ( musejais, protams ! jo zitadelei spandau tas logo pieder jau "ilgi" ) sanemis par to honoraru ! vai beigsim reiz zagt !???
borcinsh
b
vecanekdots: viens prasa citam: kada tev ir milaka dziesma ? atbild: par mammu. bet kada filma ? - par mammu. bet dzejoli ?? - par mammu. Atvaino, draudzinsh, laikam tev mammas nav (?) - mamma man ir ! ..man ir slikti ar fantaziju...
  • 0
  • 0
xxx
x
Nav tam sarkanajam krustam ko darīt:)))
Frenks
F
?? Ja Tavu uzvārdu sāktu izķēmot, Tev patiktu ??!
  • 0
  • 0
antropatalogs
a
aha,krusta vieta garajam kangaram vajag luret uz putina bruno caurumu
kode
k
Pasaki, kāds ir tavs logo, un es pateikšu, kas esi tu. Nozagts logo liecina par - zagli. Nozagts plīdzības zīmols - krāpnieks. Augstāk minētie kopā - nespēja bez patapināta un piemānīta ko veidot. Kādreiz vecmāmiņa man teica: kas melo, tas zog. Un otrādi: kas zog, tas melo.
Ieva >09:38
I
Nu tas vienotības simbols visvairāk agādina ķeksīti....
Ieva
I
Ar ko cilvēciņiem visbiežāk mēdz būt problēmas? Ar krāsu, vai arī formu uztveri? Pareizi, ar krāsu, tāpēc tāda krāsa, vai šitāda krāsa, tas maz līdz, ja proporcijas ir tādas, kādas nu tās ir.
Frenks
F
Varēja pusmēnesi ielikt, varbūt ģeldētu??
  • 0
  • 0
Arprac - ne kauna, negoda!
A
Paija 19.11.2011. 21:46 Nezin kapēc citiem deputatiem Āboltiņa tik dasni neizdala biļetītes. Ja ņem vērā, ka deputātiem izmaksā reprezentācijas naudu ( ekstra šlipsu, piespraužu, štātes iepirkumiem), tad skaidrs - Circene ar Bendrāti regulāri divvientulībā " pildīja darba pienākumus" - atrādīja iepirktās štātes, iedomīgā nicinajumā raugoties uz tiem, kas ka muļķi PĒRK biļetes. Opera esmu bieži, bet ne reizes kopš 2002.gada, kad tantuki izmanto dāvanas, neesmu redzējusi, ka VIŅAS pavadītu arzemju viesi vai vietējās skolotājas. Kārkliņa ir nesmukumu piesedzēja un nelīdz pat tas , ka raksta autore ( tīšām vai netīšam) piemin Kārkliņtantes radu rakstus :-(
Ak
A
cik nu vairs tā partija būs.
Troll
T
Logo var pagaidīt. Uz reformām cerēja daudzi sakarīgi cilvēki, kas noticēja Zatlera solījumiem un iestājās ZRP. Tagad, kad "migla krīt" un nedaudz atklājas Zatlera brigādes patiesie mērķi, ir diezgan droši kārtējā vai ārkārtas partijas kongresā pārvēlēt vadību. Līdz ar to, dabiski, mainīsies partijas nosaukums uz vienkāršu - Reformu partiju (RP) un pie viena varēs mainīt logo.
  • 0
  • 0
Pareizi!
P
Tas bija Vienotības jenotu projektiņš, lai pa ķēķa durvīm atkal silē ierāptos.
  • 2
  • 5
palasīsim
p
te labākā runa svētkos kas skanējusi - arhibīskapa J. Vanaga, var palasīt portālā atjaunotne . lv -:
we
w
Matemaatikji uzstaaj uz Citadeles bankas logo mainju, Vienaadiibas ziime maldina cilveekus un met eenu uz matemaatiku...
to Pāķisma brendings
t
Kaut kā dīvaini, ka "aizmirsi" pateikt , ka tava Vienotība un tās pakalpiņi arī tāpat dara. Gods kalpot, biezajiem un viņu morālei, brendinga kungs. Yes.
  • 1
  • 4
Pāķisma brendings
P
Šajā valstiņā izkrāpj un nozog pilnīgi visu, ne tikai alumīniju, valsts naudu, nieres vai velosipēdu.. Zatlers piesavinājies sarkanā krusta zīmi un ietiepīgi mēģina iestāstīt, ka viņš ir ģēnijs bet citi ir muļķi.. Reklāmā par referendumu par krievu kā valsts valodu Lindermans bez atļaujas uzlicis citus vārdus "Nautilus Pompilius" dziesmai "Скованные одной цепью" un uzdod to par savējo. Stendzinieks nokopējis Chivas reklāmu ar Cinematic Orchestra dziesmu ir "To Build a Home" un pārdevis to Slesera "par labu latviju kampaņai" pieviena vēl pieliekot par logo zīmi Target veikalu tīkla simbolu...
  • 5
  • 2
to we
t
Nu ja ! Citadele arī ir Vienotības laupīšanas pasākums, tāpat kā zaptes partijas radīšana, lai vēlētājiem nozagtu vēlēšanas un lai dundurovska kļiķe varētu turpināt likumīgi un tikumīgi laupīt mūsu pilsoņus ārzemju naudasmaisu interesēs. Yes.
  • 1
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas