Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Kabanovs un Cvetkova par saviem izteikumiem saņem publisku brīdinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hitlers
H
Man tie radījumi ir pie vienas vietas!
www
w
un tas ir viss!!!??? Un tādā veidā mūsu vara cīnās ar mūsu valstij un tautai naidīgiem elementiem???!!!! Tas tak ir izsmiekls.
koko
k
...izraidīt Šo lielkrievu šovinistu pārīti!
xxxx
x
Nu gan meza kabqns un pukite parbijas un dzili nozelo izdarito.Nabadzini,sitadu sodu par ko?Vai tad uzreiz cilveki tik smagi jasoda. Nu riebjas viniem tie latviesi,nu un ? DEMOKRSTIJa un visatlautiba vienai sugai - ta luk
BBB
B
Diena!!! Taču drusku jādomā arī, nevis tikai copy-paste jātaisa! LAIKRAKSTS "Latvijas Vēstnesis NEEKSISTĒ jau 9.mēnešus!!!
kāda divkosiba
k
liekulibas paraugstunda. viņi tikai izteica savu viedokli, neko vairāk. kad iesalnieks publiski jūsmoja par masu slepkavu, un aicināja sekot tā piemeram, tad neko tādu nedarija, tur aizbildinājās ka tas ir e kasts utt. bet reāli ta visi to izlasija. bet tad nekas tamlidzigs nevienam pat prātā nenāca. kaut tas jau robežojās ar pantu par musināšanu uz vardarbibu un nacionālo naidu
divkosi apskati spogulii
d
Kad Iesalnieks teoretizeeja par teoreetisko multikulturaalisma kaitiigumu, pret vinju tika sariikota vesela propagandas kampanja. Kad kabani un cvetkovas atklaati kurina naidu, vinjiem pakrata ar pirkstu un viss. Es, piemeeram, Iesalniekia blogu neizlasiiju. Nav man laika visus blogus lasiit.
  • 1
  • 1
SC ušakovs = SS Gebels
S
Ko tas līdz, ja Latvijas politikā, ir cilvēki ar tādām lielkrievu cūku smadzenēm. Latvijas valsts necīnās ar lielkrievu ekstrēmistiem, un valstī nelojāliem cilvēkiem. Kamēr neviens valsts nodevējs un lielkrievu šovinists netiks ietupināts, plauks lielkrievu šovinistiskā un lielkrievu ekstrēmisma visatļautībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas