Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Kaimiņš pieļauj iespēju dibināt jaunu partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Patriots
P
Tipiska latviešu tauta komentāros...daudz jūs zinātu par to kas notiek saemā, ja nebūtu šīs te kameras? Man pilnībā pietiek, jo zinu ar kādu vieglumu un bezatbildību partijas pieņem lēmumus, kas ietekmē manu (musu) finansialo stavokli.
Lee
L
Palasiet tautas pasakas, trešie tēva dēli, kas muļķīši parasti nezin kāpēc visus izglābj. Es neuzskatu Artusu par glābēju, bet kaut kas ir jādara, esam iesūnojuši. Jaunie jālaiž pie šprices. Varbūt pārspīlēti, bet Artuss tikai parāda, ka īstenībā mēs visi esam grēcīgi cilvēki. Bet - no otras puses, Reformu partija arī uzsāka labi, taču naudas maisi viņus nožņaudza. Varbūt tādus trakos un apdaudzītos kā Kaimiņš nevar tik viegli iedzīt stūrī? "Dzīvot traki ir skaisti, bet to zina tikai paši trakie." ;)
Leeja grib pie šprices tikt, bet ne
L
A, var gadīties, ka šādām Leejām elle patīk, jo pašas no elles dzemdinātas. Un neizglābs ne trešie, ne ceturtie, ne muļķiši, ne gudrīši, jo liktenis tāds. Būt trakai. un glupai, kas pasakas lasa, pati pasaka būdama.
  • 1
  • 1
Vai tu zini kas mes esam?!
V
Latvijas klaunu partija!;)
t
t
Nu ģīmis viņam drausmīgs! Nu kādu partiju? Neapkaunojiet Latviešu tautu! Aizvāciet šo ķēmu no Saemas un vispār no portālu sejas! Kautkas pretīgs!
Velnaģīmis nav modeles ģīmis.
V
Ir jābūt cilvēka ģīmim. Kas tur parasts, ja pierē RAGI?
  • 0
  • 1
Parasts ģīmis
P
Ha, ha, ha, tur pie siles tikai modeles un modeļi tiek, tu domā? Man gan ir svarīgāk ,kas tajā cilvēkā ir iekšā, nekā kāds ģīmis iedots piedzimstot, bet vispār, pavisam normāls ģīmis.
  • 4
  • 0
Nesapņojiet!
N
Tā nelabojamā žūpa un narkomāns nodzersies, pirms ko citu uzsāks. Tādiem mūdžiem liktenis (un ragi) pierē ierakstīti. Ir tāds dzīvnieks - sliņķis. Tas Artūrsa ciltstēvs.
hugo
h
Es ar katru dienu esmu labākās domās par Kaimiņu! Katrā ziņā viņš ir vienīgais no tās korumpēto salašņu un pašlabuma meklētāju diletantiskās bandas, kurš pasaka skaļi vispārzināmas lietas un rīkojas vēlētāju interesēs!
Vārds
V
Protams, ka no korumpantu un salašņu bandas! Neba Suņu būdā kāds, kas suns NEBŪTU. Un, ja arī vienīgais, kas skaļi vispārzināmas muļķības skaļi pasaka, tad kāds labums no tā vēlētājam? Lai arī tas būtu SUŅU vēlētājs.
  • 2
  • 3
Mikrofons Brīvais
M
Ja katrs kaimiņš te sadomās jaunas partijas cept, tad nekam vispār vairs nav jēgas. Jaunā paaudze, kas vēl nesaprot, kas notiek Latvijā, var viegli uzrauties uz šitādiem ākstiem.
Metrmērs
M
Tas klauns jau vairāk par baurošanu neko citu nemāk... Kā sastapsies ar partijas finanšu problēmām, tā kļūs par gardu ēsmu jebkuram sliktajam. Opozīcija sajūsmā aplaudē, re, kā letiņi paši viens otru nograuzīs ! Katra jauna partija ir tautas mērķtiecīga sašķelšana, tātad nes tikai ļaunumu valstij !
jeezinj,
j
muljku partija jau bija. Vai ta nu vajag veelvienu?
Trollis JT
T
KAIMIŅA PARTIJAI BŪS PANĀKUMI, PATĪK TAS MUMS VAI NE.
MUĻĶIEM IR VIENMĒR PANĀKUMI.
M
PATĪK TAS MUMS (t.i. - TROĻĻIEM) VAI NĒ. JAUTĀJUMS TIKAI KUR - ŠEIT VIRS ZEMES VAI ELLĒ.
  • 2
  • 4
K-K
K
... Apsveicams nodoms ... neskatoties uz trollu komentariem un vecas elites nepatiku ... ! ... Kaut kam ir jaizmainas Bezabrene ... nevaram iztikt un plaukt ar vecas nomenaklaturas nomaskotas viltibas pie varas, kas noved uz austrumiem, vai tas pro ES politikas, kas aktuali dara to pasu ... nevaram vairs izskirt kurs vecais ir istais un kurs bremze visu ... nevaram gaidit uz NA politisko vilcinasanos, vai ari, lielaka laika spridi nemot vera, ir janak stimulim no jaunajiem ... ... Tamdel, ir jarod tests NA, vai ta velas but patriotiska, staties tautas prieksgala, saja bridi un to vadit, vai turpinat gaidit kamer situacija noved pie neiespejas vairs ko darit ... ! ... Soreiz, lai glabtu NA reputaciju, tai ir gudri jaizlieto Bezabrenes krievu neapmierinatibu pret migrantiem - to iepludinasanu masveidigi Baltija - un janobloke to ... ! ... Tapat, pec pasreizejas iespejas, NA ir japanak, vai nu NA valsts kabineta sastadisana, vai arkartas velesanas ... !
haralds
h
par†iju JAU daudz kā jūras mēslu! bet tas nenozīme, ka nevajag dibināt - jēdzīgu jau necik nav - īpaši Saeimā!
haralda jēdzīgi jūras mēsli
h
Komentārs
  • 1
  • 1
uz priekšu
u
Ar riešanu vien ir par maz, no sāķuma cilvēki uzķeras, bet vēlāk sāk domāt un prasa reālus darbus, bet diemžēl tos neredz. Lai tikai kritizētu un uzrādītu citu nebūšanas, lielu mākslu nevajag, bet izdarīt ko reālu Latvijas un vēlētāju labā, tur gan ir jāpacenšas un savs egoisms jānoliek malā. Tā kā uz priekšu, bet ar reāliem darbiem un reizē arī cienot citus, gan vēlētājus, gan arī savus kolēģus!!!
kaut kas reāls Latvijas labā ir sau
k
tie ir cepti reālas Latvijas un vēlētāju LABĀ... bez egoisma;dabistiski ... ar šiem āboļiem tad cienīsim citus zirgāboļus - gan kolēģus, gan vēlētājus, gan nevēlētājus, gan nodokļu nemaksātājiem... ---------------------------------------------------------- Uz priekšas sēdi! Uz sēžas reji!
  • 0
  • 2
Rubanovičs
R
Kaimiņ,politiskie smagsvari Tevi apēdīs,pakožļās,un izspļaus...
Elle toties sagremos.
E
Komentārs
  • 1
  • 4
visiem tiem,kas apspljauda Artusu
v
ieskau savaldiities,jo jums nav saprashanas ne maazaakas,kas notiek Latvijaa.Latvija ir uz izniicibas robezhas.Un shie naidiigie komentari liecina par to,ka ir ljoti daudz trollju no okupantu un komunistu peectecu puses,kas tieshaam veelas Latviju izniicinaat.Tikai "galvenie" dod noraadijumus,ko "rakstit" meedijos u kaa nomelnot A.Kaiminju.Komunistu kljikje raustaas peedejas "konvulsijaas" taa,ka tur pat smiekli vairs nennak.Ar kadu naidu,nomelnoshanu,ar kaadam afeeram vinji pleeshas pie treknaas siles,kaa vinji paaugstina (par 700 eiro) sev algas,tai pashaa laika skolotajiem,aarstiem,pensionaariem pieliek centus! Vai tas nav nekauniibas kalngals,ka Straujuma saaicinaaj melnos,bet tagad teelo "sveeto",vinja tachu nepiekriito un neko nezinot! 25.gadus laupishi ciitigi,300 tukstoshi ekonomisko beeglju, ne jau no labas gribas cilveeki pamet Latviju! Sho saemu vajag ar steigu atlaist un riikot jaunas veeleshanas.
MUĻĶĪBAS!
M
ŠIS SUNS NAV SPĻĀVIENA VĒRTS.
  • 3
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līderība pozitīvā nozīmē ir ārkārtīgi svarīga

Par to, kādēļ sestdien jāpieceļas un jāaiziet nobalsot par personībām, kas iespējami efektīvāk spēs pārstāvēt Latvijas intereses Eiropā, vēsturnieku Gati Krūmiņu intervē Agnese Margēviča

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas