Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa
Pašlaik tiek gatavoti grozījumi likumā, lai iedzīvotāji informāciju varētu saņemt elektroniski

Kaislības ap vēlēšanām turpinās

Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) vadītāja Kristīne Bērziņa aicina iedzīvotājus "neapvainoties uz valsti" un piedalīties Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās, ja arī nav saņemta informatīvā vēstule. Jaunās konservatīvās partijas (JKP) Saeimas frakcija pārrunājusi situāciju ar Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldi (PMLP) un CVK lūgusi izvērtēt iespēju informēt iedzīvotājus, izmantojot īsziņas.

Top komentāri

ļuļa
ļ
es uz valsti apvainojusies neesmu. te jau sen vairs nav jēgas apvainoties. toties es sagaidu, ka beidzot kāds ierēdnis vai arī minētais komersants tiks sodīts - reāli. tie 10% no 300 000, ko tas krievu kantoris saņēma ir faktiski nekas, tas nav nekāds sods. lai atdod visu naudu, ja nespēj pusei valsts piegādāt pastu.
skats no malas
s
Ja ierēdnis, kurš ir pieļāvis konkursa rīkošanu vēlēšanu sakarā (tai skaitā, pilsoņu datu izsniegšanu trešajai personai) tiktu iesēdināts cietumā uz ilgu laiku, tad citiem ierēdņiem arī citos jautājumos būtu liela vēlme labi padomāt pat to, ko viņi dara vai nedara.
Gaidu
G
Kad vienreiz tiks sodīti tie, kuri noslēdza līgumu ar Latvijas ienaidnieku firmeli, kura atrodas kaut kādā dzīvoklī? Kāds tur vispār bez smadzenēm strādā? Rezultāts taču ir atbilstošs - nulle padarītā. Tā ir sabotāža pret valsti.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas