Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Kaktiņš: Ir divi faktori, kas liek prognozēt, ka aktivitāte vēlēšanās varētu būt zema

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aiva
A
Kaktiņ, ej ratā! Ko es teicu, ka NA savāks divrreiz vairāk balsis.
dzenis
d
Kaktiņš allaž ir pesimists, viņam viss vienmēr slikti. Ja atļausiet, es izsaku prognozi, ka aktivitāte pārsniegs 10.saeimas vēlēšanu procentu, jo tam ir pamats.
Teodora
T
Kaktiņš neklausījās to radiopārraidi "Krustpunktā", kur SC premjera kandidāts Ušakovs latviešu klausītājiem viņu parakstus par mācībām skolā latviešu valodā nosauca par CŪCĪBU.
Barons
B
Interesanti, cik balsstiesīgo vispār ir Latvijā? Tautas skaitīšana jau parāda, ka ap 300 tūkstošiem iedzīvotāju vispār ir "pazuduši". Tad vēl jāatskaita bērni un nebalsstiesīgie... Ko?
Elmārs
E
Vienā portālā bij, ka bik virs 1,5 miljoniem.
  • 1
  • 0
Bomzis Vamzis
B
Draņķīgas vēlēšanas būs, jo latvieši var nogulēt savu Valsti, bet citi atkal celsies un aiz bailēm skries lai ar plašu sirdi, bez spaidiem un maldiem, glābtu līdzpilsoņus un to īpašumus, un okupētu latviešu vienīgo Valsti brīvu un demokrātisku vēlēšanu rezultātā pievienojot jeb anektējot to. Un visiem par to būs nospļauties. Un atvadu Arēnā Rīga nebūs, jo to (Valsti) noraks kā suni.
to arī prom
t
Malacis! Saprati pareizi. Tā gadās. BV
  • 0
  • 0
arī prom
a
... nevesels tu, cilvēk, rādies ... ar smadzeni problēmas ... ja nu kāds to valsti ir padirsis, tad JAU un paši vien, tevis tik kaisli piesauktie latvieši ...
  • 0
  • 1
Visiem Visiem Visiem
V
Vēlēšanas un vēlēšanu iecirkņi ir nopietna lieta un vieta priekš pilosoņa pienākuma izpildīšanas,nevis priekš šova,saprātīgas domāšanas,boikotēšanas,slapināšanā biksēs vai citādiem jokiem.Taupības nolūkos turpat parakstu vākšanu par 11.saeimas atlaisšanu. Latvijas vēlētāja "Svētais" manifests. Es (vārds uzvārds) garā vājš(a),nebūdams(a) pie pilna saprāta,bet gadu gadiem atrazdamies bezdievju boļševiku iedzītajā ārprātā un ar pilnīgi sagrautu izpratni par morāles pamatvērtībām ignorējot jebkādu vesalo saprātu esmu vienmēr balsojis(usi) un balsošu,kā sirsniņa vai kā nelietīga materiāla ieintresētība liks,par tiem pašiem vai tādiem pašiem jebkuru nacionalitāšu un politiski bandītisko nokrāsu liekuļiem,neliešiem,okupantiem,svoločiem,kangariem,izrijējiem vai tamlīdzīgiem morālajiem kropļiem un man līdzīgiem pamuļķīšiem neatkarīgi no tā kādā un ar kādu nosaukumu grupējumā (partija) tie būtu,jo jumts jau tāpat tiem visiem viens. Ņemiet bērniņi par labu un uzdziedāsim; Jauns(a) un traks(a) es esmu bijis(usi) Vecs(a) jo glups(a) nu palicis(kusi). Tral-lal-lā-Tral-lal lā Suns iekrita pagrabā. Datums.......................... Paraksts............................. Saglabāt priekš mazbērniem un mazmazbērniem notāra apstiprnātu un atvērt Latvijas un latviešu nācijas pilnīgas izzusšanas brīdī.Vēlams klāt psihiatra izziņu. Pirms pilsoņa pienākuma izpildīšanas šo tekstu izplatīt starp radiem,draugiem,paziņām un lai Dievs svētī Latviju.
naivā
n
Man šķiet , ka aktivitāte būs liela. daudz centīsies krievvalodīgie,jo viņiem pēdējais raunds,kurā varētu uzvarēt .Vecos ārā no muižas.
ne
n
SC nedabuus, kaut uzvarees. Bet Raivis dabuus un stipri izaugs
Ass
A
Vismaz jābūt tiem kas piedalījās referendumā, pārējie lai nenāk- nejauc gaisu.5% būs par vecajiem, pārējie par jaunajām partijām, kuras nebija 10. Saeimā.
ha ha
h
Vakar paklausījos rādio kā Burvis sadeva saskaņietim un zaļai Inesei, tie ņaudēja un skaisti locījās Lamāja Burvi par Grabovska protestu Bauskā... Atcerējos kā zaļais premjers pazaudēja saņemto kukuli ar visu portfeli. Visus, kuri bija 10 Saeimā ir jāmet ārā. Visus. Vēlētājiem jāmācās domāt pašiem ne atļaut to darīt pašu vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas