Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Kalniete: SC iekļaušana valdībā nozīmēs divkopienu valsts saglabāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Jebkura valsti, pret valsts ienaidniekiem,kuri sadarbiba ar kadu citu valsti, censas iznicinat tas valsts neatkaribu,kura sie valsts ienaidnieki atrodas, soditi.Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieki ir SC,PCTVL, LPP/ LC un vel daudzas citas atseviskas personas. Soda likuma 69.punkta ir noteikts,ka par Valsts nodevibu,seviski smaga gadijuma, var tikt pielietots naves sods. LIKUMI IR JAIZPILDA !
Ministry of Truth > bezvārdim
M
Tev, kas mēģina saskatīt "nepieciešamo" padomju represijās pret civiliedzīvotājiem, droši vien savu vārdiņu ir piemirsies uzrakstīt tāpēc, ka šobrīd esi kādas SC veidojošās partijas biedrs, vai ne? Zini, ar tukšu vietu pagrūti sazināties. Izlem, kā sauksies, lai tevi varētu marķēt ausī. Internetā (vip latnet) ir pieejamas konkrētākas atsauces uz dokumentiem saistībā ar sarkano teroru - Baigie gadi skaitļos. Šeit tev vēl viens citāts no staļinistu LSP (SC dalībnieces) programmas (!): "Šādos apstākļos republikas partijas un padomju darbinieki ar Savienības institūciju atbalstu izšķīrās par padomju varas aktīvo bruņoto pretinieku, viņu atbalstītāju, kā arī to, kuri sabotēja kolektivizāciju ekonomikas agrārajā sektorā, masveida izsūtīšanu uz PSRS austrumu reģioniem. 1949. gada martā no Latvijas tika izsūtīti vairāk nekā 42 tūkstoši cilvēku, ieskaitot sirmgalvjus, sievietes un bērnus." Valodas un loģikas pērles atradīsi arī te: "Cilvēku apziņu un noskaņojumu ietekmēja arī PSRS sasniegumi saimnieciskajā un kultūras celtniecībā, zinātnē un izglītībā, veselības aizsardzībā un sociālajā aizsardzībā." Kas patiesībā ("sasniegumi") notika kaut vai 1937.-1938. gadā Krievijā, mēs tagad zinām. Te ir ļoti interesants dokuments - partijas programma, derīga nu jau arī 2012. gadam. Šī garīgā un vēsturiskā kroplība, noziegumu noliegšana būtu citkārt atstājama prokuratūrai - lai tā izvērtē, kas un ko attaisno un slavina, jo partija ir marģināla. Taču svarīgākais ir tas, ka šis LSP anarhronisms ar savu staļinismu ieņem svarīgu vietu - partija un valdes loceklis - SC. Tajā SC, kas gribētu būt 11. Saeimas valdībā. Ja Vienotībai un ZRP šis fakts "paslīdēs" garām, tad lasītājiem un vēlētājiem gan ne. Un no tā apspriešanas izvairīties būs ļoti grūti.
mazkalns
m
Pilnīgi nepareizi vai arī demagoģiski- nezinu to īsti. SC ņemšana valdībā būs plats solis uz vienkopienas valsti ( viena valsts ar vieniem pilsoņiem, valsts valoda- latviešu un tie, kam dzimtā valoda nav latviešu, bet ir pilsoņi, arī ir pieņemti vienīgās pasaulē latviešu valsts pārvaldē, kur komunikācija notiek un tai ir jānotiek latviski) Tādejādi latviski runājošie pilsoņi, kas pēc tautības nav latvieši, kļūst par vēl lielākiem latviešiem nekā paši etniskie latvieši! To cien. Kalniete nesaprot vai negrib saprast, jo pieradusi veģetēt uz "skaldi un valdi"principa komposta kaudzes.
e.s.Blofeld
e
Piekrītu Timsonam. Bez visa pārējā, SC iekļaušana valdībā būtu ļoti tālredzīgs gājiens, viņi beidzot izietu no sava mūžīgās opozīcijas tēla, jo būtu spiesti par kaut ko uzņemties atbildību.
vika
v
viedi!
geo
g
Tik tiešām interesanti, kāpēc gan Kravcova k-gam 10. Saeimā vajadzēja tā mocīties. Varēja nolasīt zvērestu savā dzimtajā valodā un miers mājās. Nemaz nerunājot par to, ka tas viņam palīdzētu iepazīties,izstrādāt un pieņemt likumprojektus !
Ministry of Truth > hm
M
Ja SC, kā paši saka, esot nācis, lai strādātu tikai ar ekonomiska un sociāla rakstura jautājumiem, tad, pie šāda valodu prasmes deficīta, kas 2011. gadā visos CV izrauj milzīgu robu un signalizē, ka cilvēka pašizglītošanās tieksme un spējas ir tuvu nullei, ir saprotams, ka solītais darbs nevar veikties. Nav tādu darbarīku šī vienvalodīgā cilvēka rīcībā, kas ļautu veikt visus ar darbu saistītos pienākumus kvalificēti un pilnā apjomā. Turklāt ir taupības laiks. Darba devējs - vēlētāji nevar atļauties algot mazkvalificētus kadrus, kuru loma - un to pierāda SC balsojumi 10. Saeimā (vairāk nekā 4000 reižu SC deputāti nav balsojuši vispār, pats premjerministra kandidāts Urbanovičs - 600+ reižu) - ir vienīgi reprezentēt to, ka kāds par viņiem ir nobalsojis. Par darbu nenākas runāt. Ja Saeima ir komanda, tad šie cilvēki nevis piedalās spēlē, bet pīpē un sit kārtis ēkas piebūvē. Saprotu, ka padomiski domājošajam indivīdam "hm" šie biedri būtu labi darba kolēģi. Žēl, ka hm laiks tiek pazaudēts mēģinājumos aizstāvēt baltos zvirbuļus.
  • 1
  • 0
hm
h
Tu balsoji par SC? Ja nē, tad taču tev vajadzētu priecāties - "sliktajā" partijā deputāts kurš nespēj pilnvērtīgi pārstāvēt "Latvijas ienaidniekus".
  • 1
  • 0
geo
g
Varbūt arī vajadzētu dot SC sevi parādīt. Bet ne pie patreizējiem apstākļiem, kad šīs partijas uzstādījumi un nākotnes redzējums kardināli atšķiras no pārējām partijām. Un SC arī parāda to, ka spļauj virsū Latvijas valstij ar to, ka atsevišķi deputāti nespēj izteikties valsts valodā. Vai Saeima kārtējo reizi būs tā vieta, kur sākt apgūt valodu, tā vietā, lai nodarbotos ar tiešajiem pienākumiem ?
pirmskara saeima
p
Interesanti, kā gan pirmskara saeima varēja strādāt, ja deputāti uzstājās pat trijās valodās? Tad nez kāpēc neviens nesmilkstēja par "spļaušanu uz Latvijas valsti"!
  • 2
  • 1
MK
M
„tiesiskuma spēku koalīcija” :)))))))))))))))))))))))))
skumji
s
kapec joprojam tiek veikts noziegums pret latvieshu tautu,un psrs mantiniece krievija nav izvakusi savus,saskana ar ANO, prettiesiski savestos kolonistus,kas organizeti grupas(fashisti?) uzstajas pret LV pamatvertibam-skaisto valsts valodu,kura ir valsts valoda vienigi shini mazaja valsti visa lielaja pasaule
vēl ir laiks...
v
Taisnība Kalnmietei. Kamēs SC būs Rubika sociālistiskā partija, tikmēr tādu ņemšanu valdībā būtu necieņa pret pamatnāciju.
XYZ
X
Kas iznīcina pamatnāciju? Teiksim pēdējos trijos gados?
  • 3
  • 2
terpentīns
t
Ko nozīmē- divkopienu, vienkopienas? Ir tā, kā ir un tukša muldēšana tur neko nemainīs. Krievus par latviešiem nepārtaisīs, ja nebūs latviešu kā tādu, nebūs ne valodas, ne valsts. Tagad jāpanāk, lai varētu elementāri izdzīvot Latvijas tauta- latvieši, krievi utt.,nevis izmirt un aizbraukt.
xxx
x
Divkopienu valsts ir MERKTIECIGI veidota vairak ka gadu desmitu, un ka atzina eksprezidents G. Ulmanis- ar sim velesanam tas veidosana ir NOSLEGUSIES. Ar ko ir neapmierinata Kalnietes k-dze, tie ir ari VINAS darbibas augli.
nejaušais
n
Ja par autoritāti tiek piesaukts pajoliņš Rumpītis(Ulmanis),ar to jau viss pateikts!
  • 4
  • 0
Igors
I
Man šķiet , ka kopiena lēnām kļūst pašpietiekama , ja ilgstoši tiek atgrūsta un nepiedalās valsts pārvaldē - atbildībā un pienākumos. Jo vairāk viņa tiek atgŗūsta , jo biezāks izolācijas slānis . Iesaku Kalnietes kundzei padomāt par cēloņsakarībām !
XYZ
X
Es par cīsiņiem bez gaļas un par politbābām bez smadzenēm!
w3e
w
Hi hi, tobiš SC atstāšana aiz borta nozīmēs vienkopienas Latvijas saglabāšanu? Highlander Sandra uzrāda politiskās loģikas ekstra klasi! Vispār nav grūti prognozēt, ka no Latvijas novērsīsies pat tie krievi, kuri ir cītīgi mācījušies valodu un cenšas iekļauties latviešu kopienā. Nesen runāju ar dažiem, viņi jau no 90-ajiem atbalsta Latviju, perfekti runā latviski, savus bērnus audzina latviskā garā, bet tagad atzīst, tas cirks ko rīko pseidonacionāļi, it īpaši tādi nodevēji ar raibu komunistisko pagātni kā kalniete, viņus kaitina. Kā lai šos cilvēkus nesaprot. It īpaši, ja pateicoties viņu politikai pusmiljons latviešu ir kļuvuši par tādiem pašiem migrantiem.
w3e
w
Pusmiljons, miljons, var strīdēties, konkrētu ciparu neviens nezin, tas tiek slēpts, galvenais, ka aiz borta tiek atstāts gandrīz pusmiljons krievvalodīgo valsts iedzīvotāju. Tā ir leģenda par to, ka viņi ir Maskavas kolonna, krievi atšķirībā no latviešiem daudz spēcīgāk jūt savu dzimto zemi un lai kā nepatiktu latvietim, arī man ir gadījies, ikviens šeit dzimušais krievs savu dzimteni Latviju, bet viņi LATVIJU UZSKATA PAR SAVU DZIMTENI! mīl daudz fanātiskāk kā latvietis. Latvietis var nospļauties uz korumpēta dombrovska nejēdzībām un aizbraukt, krievi paliek. Krievi paši saka, mēs nebrauksim, mēs šeit esam dzimuši, latvieši saka, mums apnika valdība (ko paši ievēlēja) rietumos labāk. Latvieši paši nodod savu zemi, bet ne krieviem, labi būtu, ja krieviem, nodod velns zina kam
  • 5
  • 3
krievnacists
k
Pusmiljons? Miljons noteikti.
  • 0
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līderība pozitīvā nozīmē ir ārkārtīgi svarīga

Par to, kādēļ sestdien jāpieceļas un jāaiziet nobalsot par personībām, kas iespējami efektīvāk spēs pārstāvēt Latvijas intereses Eiropā, vēsturnieku Gati Krūmiņu intervē Agnese Margēviča

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas