Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Kalniete: Vienotībai skaidri jāpasaka, ka tā neredz SC vietu valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Prognoze 1
P
Amerikāņi atbalstīs Krieviju , jo vāja Krievija nav aizsargs Ķīnas ekspansijai ,bet vienota un ideoloģiski stipra tā ir pirmkārt mūris pret Ķīnu ,otrkārt arī iespējamais upuris ,kas kara gadījumā varētu veicināt Ķīnas vājumu un sašķelšanos. Vecā Eiropa būs globāls muzejs ,dzertuve un publiskais nams bagātajiem ,savu režīmu nomāktajiem ķīniešu un arābu tūristiem. Pēc tam ASV vispasaules dolāru krīzes izraisītu socialu nemieru rezultātā sadalīsies, zaudēs savu dominējošo lomu ,tur katastrofāli samazināsies finansējums militārām programmam, kā rezultatā arī Nato sabruks ,kas savukārt novedīs pie Pentagona konservatīvo militāristu puča un kopēju interešu vadītas koalicijas ar jauno Krievijas impēriju.Tā kā nākotnē mums viena drauga vietā būs divi draugi. Juris Dimiters no intervijas “Čas” 15.4.2011.
Prognoze 1
P
.Pēc pāris gadiem politiskai situācijai pie mums saasinoties, sāks bēgt prom pēdējās ārvalstu investīcijas,kam līdzi dosies arī nu jau tīri atmazgātais Krievijas kapitāls .Krīze atkal padziļināsies ,būs nemieri ,kuros dominēs Purvciems,Bolderāja,Imanta un citi pārsvarā krievvalodīgo rajonu bezdarbnieku anklāvi. Beigu beigās Latvija atkal ieslīdēs Krievijas orbītā tikpat miermīlīgi kā 40 gadā, vai arī tā ,kā tas notika 1991.gada augusta puča dienās.Viens Mistrāl kuģis draudzības vizītē parādīsies Daugavā. Un skolniekus vedīs ekskursijās apskatīt skaisto kuģi. Ostas vadība nenomainīsies un arī parlaments lidz nākamajām vēlešanām paliks tas pats. Nemieru laikā prezidents Lembergs pāris dienas nakšņos amerikāņu vēstniecibā ,bet pēc tam dosies atpakaļ uz pili. Krievijas nacionālistus ostā ar karogu aleju un patriotiskām dziesmām sveiks Latvijas nacionalisti. Raivim Dzintaram pēc Saeimas vairākuma balsojuma piešķirs plašo Sandras Kalnietes dzīvokli Antonijas ielā , jo viņa būs emigrējusi uz Šveici.Tur viņa kopā ar Lučanski dibinās Latvijas trimdas valdību ,ko pagaidām atzīs Kuba , Nauru, Ziemeļkoreja un Berezovskis.
Prognoze 1
P
Tuvākajā gadā Latvijā nekas sevišķs nenotiks, vienīgi pēdējie darbīgie un aktīvie aizbrauks uz Vāciju, sabruks gandrīz visas sociālās programmas ,medicina un augstākā izglītiba palikušajiem būs par maksu. Krievijā liberāldemokrātu izprovocētos nemieros ,oligarhiem to visu vērojot no Londonas, pūlis vispirms ” apēdīs savus bērnus” liberāļus , nedaudz pademolēs buržuju pilis, padedzinās automašīnas ,bet tad telekanālus un lidz ar to varu sagrābs, vai ari uzvarēs ārkārtas vēlēšanās apvienotie nacionāli patriotiskie spēki, armija un baznīca.Sāks veidoties kaut kāds stingri kontrolēts ,autoritārs valsts kapitalisma un kristīgā sociālisma krustojums. Tas būs īslaicīgs Latvijas ekonomiskā uzplaukuma laiks , jo daļa bēgošā Krievijas kriminālā kapitāla tiks investēts Latvijā. Bet tā kā krievu nacionālsociālistiskai jaunai elitei karogā būs impērijas ideja, tad lielākā daļa mūsu 20 gadus visādi pazemotie un spaidītie krievvalodīgie aktīvi atbalstīs šo impērijas atdzimšanas ideju
Pornomaker
P
Man gan sandrucis patīk! Pistole visiem gadījumiem
atbalstītājs
a
Sandra atkal manā vietā sākusi runāt. Vismaz biedru kvorumu būtu pacentusies savākt. Kas tā par disciplīnu no Eiropas ievazāta?
Dr.xy
D
Cien.Kalnietes kundze,ka vispar var runat par to,ka SC cekisti varetu but valdiba?! Siem Launuma Imperijas agentiem vieta ir Karatavu Laukuma!
atmina
a
Kalnu kaza Kalniete but labak turpinajusi paroties ari zinireli zidu Godmani un netraucejusi Latviajs valstij un latviesu tautai mierigi attistities.
Tince
T
Vienas sausmas ir tas, ka Latvijas politiki ir tik stulbi, aprobezoti, nekaunigi, augstpratigi ka sis politsaks Latviajs tirgus babas Freiberga, Kalniete, Vaidere, Elerte...kuras mekle vien savu privato labumu un ka apmierinat savus kompleksus uz Latvijas valsts rekina un ka vel vairak apzagt un pazemojot latviesu tautu. Aprobezota Kalniete ar savam intrigam, iedomibu ir Latvijas valsti ta degradejusi, ka nevienam politikim Latvija cilveki vairs netic. Ka si nekauniga kalniete var vel kauty ko muldet, ka 20. gadu laika nespeja sakartot Latviajs izglitibas sistemu ta, ka visas valsst skolas macibas notiek latviesu valoda -Latviajs valsts valoda. Kalniete ar riekstinu izlobeja, esot Arlietu minista amata sev tik materiali vajadzigo likumu, likumu "par diplomatu izdienas pensijam", kas pats par sevi ir nekrietnis un amorals likums un kura pienemsana raksturo nekuanigo, alkatigo kalnietes dabu/ Latvijas cilveki par muza smagu, grutu darbu, ar darba stazu sanem 30, 40, 50, gadu sanem smiekligas pensijas, bet si nekrietna radiba izdomaja, ka par valsts notriksanu krogos, rikojot izpricas par valsst naudu siem pienakas izdienas pensijas pec 20. gadiem. Kapec Valda Dombrovska valdiba lidz sodienai nav atcelusi so amoralo likumu par izvirtuso diplomatu iegribam un nav denosejusi so likumu ar ta speka stasaans dienu? Ar si likuma palidzibu vina nekauniga skaika apzog Latvijas pensionarus, bernus, visu Latvijas valsti un tadi likumi ir stripam sarazoti pedejo 20.gadu laika..
Igors
I
Var tikai apbrīnot šīs kundzes manieres - visus pamācīt , kas kuram jāsaka un kas kuram darāms! Varētu domāt par plašu erudīciju un zināšanām , iegūtām augstās skolās un valstiskā darba pieredzē. Trakākais ir tas , ka šī kundze ir nešaubīgi pāliecināta par savu varēšanu un nemaldīgumu !
Eva Braun
E
Atbalstu pilnībā !
Anita
A
Vispareizakais lemums. Sandra ,Jums ir galva uz pleciem salidzinot ar parejiem glevuliem kuri jau "slaviski" sapno.. Lao SC maina savu nostaju un Latvija nebus skelsanas un liela tauatas nesaskana. Nav jau naids pret tautibu ir riebums pret SC izdaribam. Var ari nogaidit,ka paliksim par "krievijas" gubernu,tad dzimteni milisie krievini pasi laidisies prom no tadas Latvijas.
Triks
T
Viņa ir tiešām slima!!!!!
SC savas patiesās intereses demonstrē pilnīgi atklāti. ---------------- Tā būtu jārīkojas katrai normālai partijai.
Vizma
V
Sandra pareizi saka, jo SC savas patiesās intereses demonstrē pilnīgi atklāti.
K-K
K
... Redz cik neganti visi politikani ir iekiperojusies nomenaklaturas interesu tikla - vel nespej saredzet vienigo izeju - atstat savas siltas vietinas ,un, ... PIEVIENOTIES NACIONALAI APVIENIBAI - vilciens sak kusteties, vel laiks ielekt - citadi bus par velu - tauta NEPIEDOS !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas