Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Kalnietei uztic ETP grupas viceprezidentes posteni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Itamars Toledano
Sandra Kalniete ir MŪSU cilvēks. Gudra, lietišķa, pievilcīga,latviska, erudīta, izglītota, attīstīta, aristokrātiska, dižciltīga...Ar vienu vārdu sakot, pilnīgs pretstats stulbajiem, rupjajiem, analfabētiskiem nolādētajiem izdzimteņiem un mēsliem, kas uzdrošinās šo lielisko sievieti ķengāt.
x
x
Чиновник только в одном случае может повернуться лицом к народу, если висит на висилице и вращается при этом вокруг своей оси.
DP
D
KAS PATIESĪBĀ IR KALNIETE !!! PROSTETŪTE KURA SAVĀ LAIKĀ BIJA BRŪTE KRIMINĀLAJAI AUTORITĀTEI DAUGULIM . DAUGULS PATS APGALVOJA ,KA KALNIETE AR VIŅIEM KATRU DIENU ESOT SPRICĒJUSIES AR HANKU TAS IR MAGOŅU DZIRU . UN PADOMĀJIET PAŠIKĀ ŠITĀDA KUCE IR IEVĒLĒTA ES POSTENĪ.
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Galīgi nekā vairs nesaprotu: ".....Sandra Kalniete (Jaunā Vienotība) ievēlēta par EP lielākās politisko partiju frakcijas - Eiropas Tautas partijas (ETP) grupas - viceprezidenti....." - - - - - - - - - - Tātad Kalniete joprojām ir LV Tautas Partijas biedre, lai gan nu pārstāv Jauno Vienotību, bet taču uz Eiroparlamentu startēja no Vienotības, ne??? Vai Eiropas Savienībā vispār kāds zina un saprot, kas Latvijā notiek?
Pastalnieku fundamentālists
P
Uzskatu , ka Kalnietes kundzes veikums Latvijas atjaunotnē un uzplaukumā ir milzīgs. Laiks Brīvības monumenta Māti Latviju tautā sākt dēvēt par Sandru, jo kas ellē ir tā Milda !
Solvita
S
Kas tik kalniete nav bijusi, šeit Latvijā neviens viņu nespēja izturēt un tāpēc viņai atvēra EP durvis. Bet par komisāri par ES valstu līderi viņu nevēlējās redzēt. Lauksaimniecības kūrētāja EP no Latvijas un viņai var pateikties par zemiem platību maksājumiem lauksaimniekiem Latvijā. Balles kurpes viņa var uzvilkt gan Sibīrijā, gan Briselē, jo mēle viņai lokās abos virzienos, pēc vajadzības. Vai EP deputāti maksā nodokļus arī Latvijā??? Viņiem būtu jāuzņemas savas ,,svētvietas" , Kokneses salas - Likteņdārza uzturēšana un ar to saistīto izdevumu segšanu.
Neslāvs
N
Pēc 8 Levita prezidentūras gadiem Kalnietes kundze būs mūsu prezidente !
to Nahujs
t
Vai no joka nosprāgi?
  • 6
  • 0
Avuj,
A
Nejoko tik nežēlīgi!
  • 2
  • 6
Mansvērojums
M
Pēc 8 gadiem viņa varēs ieņemt jebkuru posteni pēc saskaņošanas ar Mildu Demenci un viņas radiniekiem.
  • 6
  • 15
Sergejs Auseklis
S
The genocide and mindrape of Latvians by a gang ofLatvian losers covtinues
Ser Gay !
S
W T F ?!
  • 9
  • 3
Pbergmanis
P
Vecā karjeriste verēja doties pie miera.
to Pļutermanis
t
Kad nosprāgsi, tad tiksi ellē, bet miera tur gan nebūs.
  • 10
  • 4
bet
b
vai tas neliecina ka tādā gadījumā arī EP ir tik pat vāji deputāti kā Kalniete...
Protams, ka neliecina.
P
Vāji ir tie idioti, kas Dienu ar saviem smadzeņu mēsliem pietaisa.
  • 10
  • 5
Vestures atmina
V
Latvija stajoties ES 2004. gada iestajas uz vissliktakiem, Latvijai neizdevigakajiem noteikumiem un par to parupejas debilais cibas mizejs, dirsalidejs, impotentais Andris Piebalgs un vina vadita Latvijas misija pie ES, Kanadas zagliga kuce Vikene, debilie komunisti Riekstins, Kesteris, Ronis, Sulca, Kuzma, Kalniete....Latvijas zemnieki sanem visniecigakas subsidijas ES, bed si izdzimteni sanem lielas pensijas, algas un augstus amatus. 2004.gada Polija atteicas parakstit iestasanas liigumu ES, tad ES kretini, divas stundas pirms pusnakts Polijas lauksaimniekiem piemeta kladzina vienu milijardu eiro un tikai tad Polija parakstijas par iestasanos ES, par to uz Latviju zinoja Ansis Bogustovs, Kalniete Birsele plosijas un putas vema un histeriskas agonijas lekmes blava, ka Bogustovs ir nekavejoties jaatsauc no Briseles.. Latvijas klida baumas, ka Jurkans (prasts krasotajs) esot jajis Kalnieti devindesmitajos un par to esot sanemis Arlietu ministra amatu..
.
.
Nu Hiacinte varēs izvērsties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas