Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Kalnieti apbalvos par Baltijas ceļa organizēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nasca
n
Protams, Baltijas ceļš bija ļoti daudzu cilvēku kopdarbs, gan TF domes, gan arī rajonu un iestāžu TF nodaļu koordinatoru. Bet Sandra Kalniete ir viena no redzamākajām tautfrontietēm un no sirds apsveicu viņu ar šo pilnīgi pelnīto atzinību!
Lai gan
L
Lai gan bija daudzi citi, kuri būtu vairāk pelnījuši šo apbalvojumu. ja runa ir par "Baltijas ceļu". Tagad pasniegt apbalvojumu, kad būtībā tāda "Baltijas ceļa" - Baltiju vienojošā vairāk nav, maigi izsakoties, dīvaini! Kad Kalniete pati pēdējo reizi bija Lietuvā un Igaunijā?
Zelma Birzniece
Z
Katrā tautā ir savi kangari,nodevēji.Pēc neatkarības atgūsanas viņiem ir jauni saimnieki,kuriem tādi zvirbuļi,debiliķi kalpo ar miesu un dvēseli.Kā gānījās pirms EP vēlēšanām un bezcerīgi.Tagad laiza brūces un diez vai saimnieki ko atmetīs,jo viņu bļaurēšanai panākumu nav,nav ari stūra mājas,kur sūdzēties.Labi,ka putniņš zvirbulītis nezina kā viņa vārds tiek nelietīgi valkāts.Bet Sandras kundzei latv,t.dz. - "Bur man burvji,skauž man skauģi,nevar mani iznīdēt,Dieviņš taisa zelta sētu ap to manu augumiņu"
keks
k
Labāk vispār neko nebūtu organizējuši,varbūt šobrīd nebūtu te dzīve pilnīgā anusā !
JURISTS
J
APSVEICU! Viņa to ir pelnījusi, tāpat kā citus apbalvojumus, kurus saņēmusi. Par spīti zvirbulēniem, kurmīšiem u.c. debīliķiem Kalniete ir panākusi to ko gribējusi! Gan toreiz, gan tagad.
makao
m
Apsveicu! Vēlu veiksmes darboties turpmāk Latvijas valsts labā!
Streļķis
S
Es gan domāju, ka to lielo apbalvošanu - pašapdāvināšanos vajadzētu piebremzēt. Valsts krīzē, bet vadošie visi apkārušies ar ordeņiem un medaļām.
cinītis
c
No sirds apsveicu, Sandra! Toreiz, Baltijas ceļu organizējot, Jūs paveicāt patiesi daudz. Lai tāpat sokas arī Eiropā! (Neviens cilvēks nav eņģelis ar baltmirdzošiem spārniņiem, taču, liekot kopā S.K. plusus un mīnusus, plusu, neapšaubāmi, ir vairāk. Tāpēc vēlreiz vēlu veiksmi!)
borcinsh
b
"bija viena no organizetajam" - to var izlasit par daudzejiem ! paskaidrojiet ludzu, ka ar tadiem "talantiem" Latvija ir shodienas stavokli !? ...un cik vel gadus jums vajag lai realizet to "Baltijas Cela" ideju ?
lauku vecis
l
Nekā personīga pret Kalnieti, bet tas, kā tie tur augšā viens otru krustām šķērsām apbalvo ar visu pēc kārtas, kļūst apnicīgi... Nu nebija tā, ka Latvijas neatkarību izcīnīja tikai un vienīgi tagadēja politiskā elite.
777
7
No kurienes kalniete uzradās,sen jau parlamentā jābūt
junkers
j
Apsveicu!Godam nopelnīts!
zvirbulēns
z
Es, ABC, kalpoju tik sev un piepalīdzu profesoram V. ar kuru ārī tev lemts iepazīties, piecus latus diennaktī man neviens nemaksā, un, cik saprotu, netaisās maksāt. A.Lembergs būs labs ministru prezidents, to tak arī Tev vajadzētu tā kā saprast.
junkers
j
Lieciet mierā S.Kalnieti! Viņa godam pelnījusi apbalvojumu.
ABC
A
Zvirbulēnā visatbaidoši visriebīgākais ir lēta pakalpiņa gars - grūti iedomāties pie vesela saprāta esošu un ar vismaz vidēju intelektu apveltītu cilvēku, kas būtu ar mietu klabināt un peistot pārmaltus Lemberga ābolus (teiksim tā) no rīta līdz vakaram par 5 Ls diennaktī..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas