Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Kalniņa lēmums pāriet uz Zemnieku savienību ir rūpīgi pārdomāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ARTIS
A
IMANT,LABĀK AIZEJ NO POLITIKAS! PELNI IZTIKU AR TO,KO LABĀK PROTI!
nefanoju
n
Klaunu teātris.Pameta partiju gluži kā vecu sievu, tik paredzami gājieni vecam zēnam.
bebene
b
Domāju nekā traģiska viņš nesajūt, jo āda kļuvusi bieza, bieza un sirds cieta, cieta , nejūt komponists savu tautu- ilgie gadi pie siles dara savu .
jupis
j
Pagaidīsim, ko uz šo Imkas gājienu atbildēs RP. Varbūt, lai būtu pārāks iestāsies SC. Viņi vienmēr ir bijuši sāncenši!
Apseskoks
A
Jā, tik traģisku pavērsienu diez vai Kalniņš vislielākajos murgos nebūs iedomājies - sākt kā neatkarības cīnītājs un beigt kā kolēģis ar maskavas saskaņas centru. No 74 komentāriem īsta, patiesa atbalsta nav neviena. Neapskaužami.
Limpopo
L
Šim deģenerātam patīkot akadēmiskās aprindas un tāpēc viņš būs zaļzemnieks`? Viņam vienkārši gribas būt Saeimā, jo citādi maizītei ar desu un šņabim nesanāk. Veselu Saeimu no šādiem sportistiem, aktieriem, režisoriem un komponistiem varam ievēlēt. Var arī vēl otru- no ārstiem. Tad tā otrā varētu to pirmo dakterēt un mums pārējiem būtu miers.
Dr.xy
D
Kalnin,pardoma velreiz,varbut ka Tev ir iespeja dabut kadu vietu "Jaunaja Vilni". Varbut pamegini iestaties SC vai PCTVL. Ir tacu dazadi varianti,tikai nenokave, jo lidz velesanam oktobri laika nav palicis daudz.
aradhana
a
Piederu pie patiesiem Imanta Kalniņa mūzikas mīļotājiem, taču šaubas par viņa izvēli būt politiķim man radās jau tad, kad viņš, pats būdams mūziķis, tika atbalstījis finansējuma apcirpšanu mūzikas skolām. Acīmredzot, ja lēmums pieņemts tieši tagad, cienījamajam komponistam nav pieņemamas atšķirības, kādas tomēr pastāv TB/LNNK un VL! nostādnēs.
Biete
B
Protams, ka rūpīgi pārdomāts. Padomāja, padomāja, saprata, ka ar TB var arī netikt nākamajā Saeimā, un izdomāja, ka drošības labad jāiet uz ZZS. Sak - esmu jau tikai dekorācija, vai nav vienalga, no kurienes līdīšu.
tantuks
t
Laba vietata Saeima-stradat nevajag?
DD1
D
Pērkams bijušais mākslinieks. Dziesmas paliek, bet cilvēciskā cieņa ir zudusi...
Šausmas
Š
Ko tad tu, Kalniņ, esi izdarījis kā deputāts? Tikai aldziņu saņēmis un komponējis sēžu laikā. Tagad atkal pie siles raujies. Pērkams esi, vai par pensionāriem padomāji, kad balsoji par pensiju samazināšanu. Ja esi par tautu, tad kompensē savu nodarījumu, atsakies no algas pensionāru labā.
Latvijas Nacionālā bibliotē
L
Šai zemē visdārgā mēs brīvību guvām, Te paaudžu paaudzēm laimīgam dzimt, Te šalc mūsu jūra, te zied mūsu druvas, Te skan mūsu pilsētas, Rīga te dimd. Padomju Latvija mūžos lai dzīvo, Spoža lai Padomju vainagā mirdz! Mēs cēlāmies, verdzības važas lai rautu, Par gadsimtu cīņām ik vieta vēl teic. Vien biedros ar diženās Krievzemes tautu Mēs kļuvām par spēku, kas pretvaru veic. Padomju Latvija mūžos lai dzīvo, Spoža lai Padomju vainagā mirdz! Pa Ļeņina ceļu uz laimi un slavu Ar Oktobra karogu iesim mūždien. Mēs sargāsim Padomju Tēvzemi savu Līdz pēdējai asiņu lāsei ikviens. Padomju Latvija mūžos lai dzīvo, Spoža lai Padomju vainagā mirdz! Padomju Latvija mūžos lai dzīvo, Spoža lai Padomju vainagā mirdz!
TanteSidra
T
mums jau ari nav ko tur apvainoties, tads vinsh ir bijis vienmer.
TanteSidra
T
te ir pa temu anekdote no krievu saitiem, netulkoshu, baigais slinkums: Поймали гестаповцы партизан. Стали их пытать. Никто ничего не говорит. Тогда гестаповцы сказали: - Кто выдаст тайну, того накормим, оденем, денег дадим и отпустим. Ну один и раскололся. И вот он сидит, ест борщ, а мимо ведут его товарищей расстреливать. Один из них и говорит ему: - Ах ты, паскуда, предал нас за тарелку борща! - Коль, ты что, обиделся что ли?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas