Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Kalniņš negrib «skriet ratiem pa priekšu», neatbild, vai TB/LNNK nomainīs ar ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vau
V
Dzert mazāk vajag...
vecis
v
Nekad neaizmirsīšu, ar kādu naidu pret vēlētājiem, pret Latvijas tautu, kalniņš plosījās televīzijā dienu pirms referenduma par Saeimas atlaišanu! Tajā brīdī man zuda jebkura cieņa, ko gadiem jutu pret kalniņu. Tagad rakstu viņa vārdu ar mazo burtu, jo nekas nav tik briesmīgi, kā pēkšņi apjaust, ka pusi mūža esi jūsmojis par cilvēku, kurš īstenībā ir smerdelis. :((
Runcis
R
Pats stradaja saliektu muguru un tulznainam rokam lai raditu nejedzibas. Nu grib iesprukt cita amriju bara. Miskaste ir tadu politiku vieta.
123
1
Tas varetu but lozungs, kura del es uzreiz aizietu demostracija- ATDODIET tautai valsti ! Ja ne ar labu, tad ... Un otra prasiba, kura butu jaizvirza- visus zaglus cietuma vai ara no Latvijas ! To jau laiku atpakal Domburs viena konference teica- zeni, protiet kaunu, pacietibas mers jau sen ir pilns.... Bet izskatas, ka zeni neklausas. Ko vertas bija sita Kalnina sentences par nozombetajiem studentiem, macibspekiem un citiem inteligentiem cilvekeim, kuri pulcejas Loskutova aizstavibai pie Saeimas ! Pec ta es sapratu, ka arii sim zenam (piedodiet, bet es tomer noskritu komponistu no politika un Kalnins ka politikis ir pilnigs nulle) ir laiks VAKTIES no Saeimas ARA ! Domaju, ka ar savam divam augstakajam izglitibam esmu pietiekosi gudrs, lai mani neviens nevaretu nozombet. Kalnin, tu esi parak augstas domas par sevi un saviem kolegiem- proti, ka Jus te spejat vel kadu zombet- jums lielaka dala cauri redz ka stiklinam.
alberts
a
I.Kalniņš ir NODEVĒJS! Vēlreiz pārliecinos balsot par TB,LNNK,VL. Ceru,ka ZZS ar savu "nejegu" Lembergu prieksgala nedabus pat 5%,ari ja tur bus I.Kalniņš.
Kaktuss
K
Politiskā prostitūta - kas solīs vairāk,tam piederēšu.
Buba
B
Kas tur ko domāt, ja ZZS listē vieta pie siles reālāka?
Versija
V
Es visu atceros, Imant.
rolis
r
Ko tas vecais pirdiens ar gluma žīda ģīmi vītero,atradies baigais tautas aizstāvis.Nepietiek ar pensiju un to ko ir sašmugulējis?Jāuztur ģimenīte?Pietiekami daudz mēslu ir savārījis ar to zagļu mafiju saeimā,ir laiks pašam prasties un vākties prom,taču nē viņš vēl grib nosprāgt deputāta krēslā.Čalīt,tu sevi esi izsmēlis un palicis par gnīdu,bet gnīdas vajag iznīcināt.
skilla
s
Imka, ja tu esi patriots un nacionāli noskaņots - kā vari plānot stāties ZZS, kuri taču jau paziņojuši, ka ar prieku pievienosies valdībai, kurai būs SC premjers? Pats taču saki, ka pēc SC nāklšanas pie vars te viss mainīsies, nebūs vairs latviešu valsts valodas, mūsu svētku dienu utt. Vai tev apsolīta laba samaksa par nodevību?
ĶIKSIS
Ķ
Kur palicis mans jaunības dienu disidents,iedvesmotājs uz skaistumu caur savu mūziku ģeniālais komponists IMANTS KALNIŅŠ/? Kur viņš ir?Vai vēl dzīvs? Sito murmuli nepazīstu.
zvirbulēns
z
Tu ar soriste? Apbrīnojami, es teiktu,kas neticams! Nu ja, tagad tā ir modes lieta, varētu pat teikt siles lieta, bet sile ta sabruks ....arī tavējā! P.S. Es neesmu Gunča!
iz "O.M.© arChīva"
i
Mediju ziņa: Saeimas "tautas kalps" I. Kalniņš (TB/LNNK) esot publiski "paudis neapmierinātību ar viņa dziesmas izmantošanu Tautas sapulcē Doma laukumā 3.novembrī". "Tā ir nelietība, ka viņi ir ņēmuši un izmantojuši manu dziesmu priekš saviem mērķiem!", esot "sašutinājies" Kalniņš...
zvirbulēns
z
Jā, par Kalniņu! Diemžēl, šis cilvēks, manuprāt, arī ir soristu baciļa skarts,dīvaini, bet fakts! Viņā mīt kosmopolītisms ar tam blakus esošo internacionālismu,visu tautu draudzību, utt., utt.. Es viņu ZZS neuzņemtu,nu nekādīgi nē!
mušmire
m
Kas ir,Gunča,sēņu uzlējums ienācies? Skaties,nepārdozē,jo efekts jau ir jūtams.Karsts laiks tomēr.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas