Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

Kalnmeiers: iespējams, noklausītas manas vai Bičkoviča telefonsarunas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
miķelis
m
Izskatās abi divi pēc jezuītiem!
hmmm
h
Vai abi noklausījāties viens otra sarunas?
ōmiš
ō
Un kā tad ar to- konsultējās ar ģimeni? Ko zina vairāk kā viens, zina visi.
Johans
J
Tas, ka kāds varētu kaut ko noklausīties, mani galīgi nepārsteidz. Mani pārsteidz prokurora spriešanas spējas. Spriežot pēc DELFos rakstītā Kalnmeiers pats "stāstīja, ka pirms nedēļas viņu un pašreizējo Ģenerālprokuratūras pagaidu vadītāju Arvīdu Kalniņu aicināja tikties ar AT vadītāju un piedāvāja kandidēt ģenerālprokurora amatam. Kalnmeiers norādīja, ka šīs ziņas prokuratūrā nevienam nebija noslēpums, kā ari bija zināma Kalniņa drīzāk noraidošā nostāja." Tātad zināja - Bičkovičš, Kalniņš, visa prokuratūra - Katrs varēja nostučīt. Ja pēc visa tā, jāsecina, ka "droši vien noklausījās sarunas" tad mani māc šaubas par to, kā tad kandidāts prokurēs.
izbijis valsts patriots
i
Zini te velk uz ļoti plašu sabiedrības domas maiņu. Es tu vai vēl kās te neko neizdarīs.Esmu runājis ar tiem lembīša zeķīšu adītājiem un kotlešu cepējiem ,pats daudzus pazīstu personīgi,pāris dzīvo kaimiņos.Mati ceļas stāvus,pie tam viņi savas domas aizstāv diezgan agresīvi. man pašam ģimenē 2 cilvēki balsos par Tp,jo Pauls esot forš komponists. Saproti ka mums reāli apkārt ir cilvēki kuri vispār neko nedomā ,jo par banānu vai 20 latiem gadā ir gatavi uz vissu.Tā ir mūsu traģēdija. Es jau te rakstīju ka mums tā inteliģwence ir vāja.pat ļoti vāja.pērkama par grašiem. Var jau runāt par profesoru valdību utt,bet tas nav reāli,vismaz pagaidām. Saproti pats nav reāli.Labākā gadijumā par šīm tēmām varētu sākties diskusija,bet arī tādas mebūs.Es negribu dzīvot iedomātā bet reālā pasaulē,man jārēķinās pagaidām ar to kas ir. Pat zobus sakožot
Vienotības triumfs
V
Tas ka viņi izjuks tur nav divu domu,ātri vien pēc ievēlēšanas sašķelsies. _________________ Tad kāpēc mums šie kropļi jāievēl? Ja strādā, TAD vēlēšanu sistēmas izmaiņām vajag vienu mēnesi, bet visi gatavi turpināt šo kropļu sistēmu turpināt! Kur loģika? Kas mūs ir nozombējis?
izbijis valsts patriots
i
100% piekrītu. vajag. 1934 variantu ,tas izklausās pēc valsts apvērsuma. Faktiski laiokam tā bija Latvijas laime un reizē arī nelaime ka Ulmanis pie situācijas kad valsts bija principā izzagta uzņēmās kaut ko mainīt.Tas ko vin''s izdarīja ir grūti atkārtot.Vin''am nebija citas iespējas ka vienkāsrši izmest saeimu uz ielas. Tagad mums it kā ar to godīgumu ir jācīnās KNAB. arī tiesai ,ģenerālprokuroram,bet kad mums jāmeklē prokurors pret ko neiebilst teiksim Lembis tas jau ir farss. Cilvēki vienkārši to nesaprot.Pagaidām kā vienīgo izeju redzu mēģināt balsot par to vienotību, jo viņi ir pārāk lieli salašņas tāpēc daudz maz uzmanīs viens otru. Tas ka viņi izjuks tur nav divu domu,ātri vien pēc ievēlēšanas sašķelsies. Mēs te varam strīdēties,bet reāli līdz saiemas vēlēšanām mums nekā jauna nebūs.TAS NAV REĀLI.--tāpēc nu ar to jāsamierinās. Tikai pašlaik mani neviens nepārliecinās balsot teiksim par ZZS ja mums te ir info ka viņš neiebilst pret Kalnmeiera kandidatūru,. Tas ir bēdīgi kas mums te notiek.Mums vissi bauro stepānovs ,Berķis --protams viņi ir žuļiki,bet teiksim par Berķi cilvēki atsaucas labi,vismaz tie kuriem ir bijuša saskare.Tagad strādāju kopā ar viņa klasesbiedru. Protams viņš ir žuļiks ,bet savu bagātību neieguva atrazdamies pie valsts pārvaldes,vai mēra krēslā. Tā ir neliela atšķirība starp mūsu varoņiem valsts aparātā un privātbiznesā. Ja godīgi jāsoda abi.,bet tie kuri amatu izmantoja kā pirmatnēja kapitāla sākumu --TIE ARĪ SĀKUMĀ JĀKARINA PIE LIELĀ ZVANA.
Vienotības triumfs
V
Tā arī nekad neesmu sapratis kāpēc mums jācepas ap AAA un Vienotības stulbumiem , bet kāpēc neviens nesāk runāt īsti, ka mūsu politiskā sistēma ir šķēršām? Latvija murgā iekrita 1934. un tagad atkal! Toreiz visas partijas bija korumpētas , šodien tāpat. vai mums beidzot nevajag citu modeli?
V&S>(ne)Pilsonim
V
Izrādās, ka mūsu valstī atklāt noziegumu, vai norunu par noziedzīga darījuma plānu, ir NOZIEGUMS! Vai tā (ne)Pilsoņa kgs?
hmmm
h
Cik "atsaldētā" sistēmā dzīvojam! 1) Nu, priekš kam, Āboltiņai ir jākladzina, ka saņēma sms? Vienīgais ko tā var darīt - celt zemo pašapziņu, 2) Kalmeijeram, gan, kā prokuroram jāzin. Ja pastāv aizdomas par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu, jāierosina kriminālprocess. Jānopratina Āboltiņa, no kā viņa šo sms saņēma, tad jāpratina tas, kurš sūtija. Utt, līdz noskaidro vainīgo. 3) Lieku 10 pre 1, ka ātri vien noskaidrosies - nevienu nenoklausījās, gluži pretēji - visi ceļi ved uz Ventspili.
izbijis valsts patriots
i
Ja godīgi tas nav risinājums.
un
u
Izsvītro, kurš nepatīk.
izbijis valsts patriots
i
Ziniet negatīva.Jums par pārsteigumu man viens no bērnības bijušajiem draugiem tagad vada to daudzināto vienotību.Redzēt es viņu negribu viņu pie valsts vadības. Man tiešām attiecībā pret valsts pārvaldi nav atlaižu nevienam. Pēc politiskās piederības cenšos nevērtēt,bet te ir viens bet.Kamēr Tp noteicējs būs šķēle ,LPP -šlosis pat prāt6ā nenaāks nevienu atbalstīt. Nu nevar atbalstīt nevienu kamēr pie partiju teikšanas ir afiju krustētiņi.par ZZS tas pats.. Tie trīs AAA izsaka visu.
Dzerim
D
VISS JAU BŪTU OK, JA VIENĪGI VIENOTĪBA ŠĀDI IZMANTODAMA OPERATĪVO RESURSU UN SAVU VARU, IESPĒJAMS, NEIZMANTOTU TO PRIEKŠVĒLĒŠANU CĪŅA, KAS IR DAUDZ NOPIETNĀK UN NEAPROBEŽOJAS AR POLITIĶU ZIŅU AVOTU MĪKLAINO UN DĪVDOMĪGO AIZSEGU. PROTAMS, KĀ VAR PUBLISKI ATKLĀT INFORMĀCIJU, KAS IEGŪTA NELIKUMĪGĀ TELEFONU NOKLAUSĪŠANĀS REZULTĀTĀ?!!! BŪTU DĪVAINI, JA NETIKTU IEROSINĀTA IZMEKLĒŠANA, T.SK. AR ĀBOLTIŅAS KUNDZES IESPĒJAMO NOPRATINĀŠANU LITAS PATIESO APSTĀKĻU NOSKAIDROŠANAI UN VAINĪGO SODĪŠANAI. LĪDZĪGI, KĀ TAS NOTIKA AR JAUNALKSNES KUNDZI!!!
kas
k
Nu kāpēc tad uzreiz noklausās,tak vakuumā neviens nedzīvo,zem zemes arī visi oranžie,gaisā rāvēju partijnieki lielākā kretīna kandidatūru neapsprieda,gan jau kāda sekretāre,referente,nu nezinu,kas vēl,varēja pasvilpt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas