Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Kalnmeiers pārliecina Juridisko komisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
nerunājot nemaz par šo tipu... manī neizpratni rada Bičkoviča noslēpumainā "figūra" .... vai tik nebūs atvasināts no politiskā FIGARO ?
Lelle
L
Tātad Lembergs jau iepriekš ir pārliecināts.
Mīkla
M
Antoms, Haritonovs un viņa miljons (no TV 3 intervijas ar Aivaru ?!) viņa tiesnesis Laukroze, Armands Stumberga un Grunduļa aizstāvis, sievas (skeleti) biznesa un viņas draugu aizstāvis, sēnes Īrijā - kaut kas neloģisks un nesaprotams ģenerālprokurora amatam, vienīgais vaļasprieks - medības - Puzes apkaimē? Mīklainā saskaņošana Saeimā pirms izvirzīšanas, vārgā, atvainojiet, murgainā saruna par reformām. Rezerves soliņš. Vienas mīklas un neskaidrības, kas viņš par cilvēku vispār?! Tāds var būt ģenerālprokurors? Latvijā viss iespējams.
patīsism lenti atpakaļ
p
Re, kā Pirms 6 minūtēm . personīgu iemeslu dēļ 2000.gadā atgriezies darbā Ģenerālprokuratūrā" - KAS TIE PAR IEMESLIEM? - sievas skeleti? Ja jau saka "Ā", jāsaka, kas tie par personīgiem iemesliem, citādi nelabi izskatās. - 1996.gadā Kalnmeiers bijis viens no advokātiem bijušajam Ivana Haritonova lietas kuratoram, prokuroram Armandam Stumbergam, kuram tolaik bija uzrādīta apsūdzība par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu. Savukārt 2000.gadā Kalnmeiers bijis advokāts tiesnesim Andrim Grudulim, kurš bija apsūdzēts par dienesta pilnvaru pārsniegšanu.. 2000.gada 28.novembrī Kalnmeiers uz pieciem gadiem tika iecelts par Ģenerālprokuratūras Krimināltiesiskā departamenta Tiesās izskatāmo krimināllietu nodaļas virsprokuroru. Ieteikt Atbildēt Ziņot redakcijai .Paga, paga Pirms 29 minūtēm . Haritonova advokāts? Patiesi? Kas tiesāja Haritonovu -? Kur šis tiesnesis atrodas pašlaik? Ko teica "melnais Aivars" TV - 3 par haritonovu un tiesnesi saistībā ar tiesneša likteni, kas viņu tiesāja. Aivaru arestēja, ka viņš izplata baumas par kukuļošanu ar miljonu. Vai nebija tā, ka par haritonova atbrīvošanu iestājās vairāk kā 100 "sabiedrībā pazīstami " cilvēki un pat deputāti? Patiniet atpakaļ šīs lentes, kas var un māk, šādi fakti ir jāskaidro, ja tiem ir kaut kāds sakars šajā gadījumā. Ja nav, tad nav, bet attīrīšana vajadzīga.. Ieteikt Atbildēt Ziņot redakcijai .Tādu vajag Latvijai Pirms 37 minūtēm . Vai nav skaisti - Haritonovs, Lembergs, no advokāta par virsprokuroru, sievas ģelas, izskats kā Puzes traktoristam, runas veids - kā tikko no miega pamodies uz lielām paģirām..
Andris >> puaro
A
Tas tiešām varētu būt ļoti skumji, ka tas varētu tikai mani interesēt. Kaut kā nebiju iedomājies, ka Latvijā īstu sevi cienošu latviešu vairs palicis tik maz.
Arturs M
A
Sevišķi viņš pārliecināja Par labu Latviju klanu un Lemberga "advokātus"!:D
puaro
p
Tas varbūt interesē tevi, bet tos, kas šo cilvēku bīda un iebīdīs, tas neinteresē ne maz, jo viņi paši ir no tā paša 1989.gada ''zināmajām'' aprindām
ss
s
nu mulis baigais
Andris
A
Ja pareizi atceros, tad Ēriks Kalnmeiers kā prokurors sāka strādāt Kirova rajona prokuratūrā pirms 1989. gada 23. augusta (ja nemaldos - 1987. gadā). Jautājums: "Kāda bija viņa (kā prokurora) loma 1989. gada 23. augusta notikumos pie Brīvības pieminekļa?" Un nestāstiet, ka Kirova rajona prokuratūra tur nebija iesaistīta. Bet varbūt tas vairs nevienu neinteresē...
aaa
a
Ja šo ievēlēs, tad jau viena vieta paliks brīva priekš Maizīša!
savējais
s
Ar ko viņš tur Puzes mežos kopīgi medījis? Tā runā!!!
mika
m
Divkosīgai opozīcijai SC, TP un LPP/LC jau arī pret Maizīti "nebija" nekādu iebildumu, vismaz sēdē nebija. Nez kāpēc tomēr balsojums kārtējo reizi nesaskanēja ar iepriekš teikto. Atliek vien cerēt, ka šis kandidāts ir profesionāls un godprātīgs, kā Maizītis, nevis kārtējais Maskavas pakalpiņu (tā saucamās opozīcijas) kretīns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Neesmu prece, nepārdodos.

Intervija ar Ēriku Kalnmeieru portālā politika.lv


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas