Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 30. maijs
Lolita, Vitolds, Letīcija

Kalvītis: "Es tikai redzu, ka viss iet uz elli"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kalvītis LOHS kaut viņš nos
K
Stulbā tauta, ja man būtu piķis tad uzredzēšanos no šīs valsts, te takš nav jēga kur dabūt darbu bļed jibanie lohi. LATVIJA SŪKĀ. Lai jums urlas te savairojās un nogalina. Tāds ir jums novēlējums.
Kalvītis LOHS kaut viņš nos
K
Kalvītis tauku blāķis, Kalvītis ir pidars uz visu mūžu, nahuj par tādiem lohiem vēlēja. Viņam vajag pie cūkām iet.
Kalvītis LOHS kaut viņš nos
K
Ievads Pasauli pārņēmusi ekonomikas krīze. Katra valsts cīnās kā var ar notiekošo. Katrs izvēlas savu politikas veidu, kā cīnīties. Cits aizņemas, cits paaugstina nodokļus, cits pazemina nodokļus. Latvijā pirmās krīzes pazīmes parādījās 2007.gadā, taču to kā problēmu vēl nesaskatīja. Valsts amatpersonas uzskatīja, ka mums šī problēma nedraudēs. Cerēja, ka pasies garām. 2008.gada beigās Latvijā un arī citās pasaules valstīs iestājās ekonomikas krīze. Latvija no Eiropas Savienības un daudzām citām valstīm aizņēmās naudu, kuras summa sasniedz 7,5 miljardus eiro. Šobrīd valstī aktuālākais temats ir ekonomikas krīze valstī. Katra iedzīvotāja prātu nodarbina, kas gan notiks tālāk. Cik gan tālu viss notiekošais mūs novedīs un cik tālu valdība ies ar saviem ģeniālajiem plāniem. Jau 2007. Gada nogalē tika runāts par ekonomikas krīzi valstī, bet tajā laikā tik izteica kā varbūtību- „Valsts atrodas ja ne dziļā ekonomikas krīzē, tad tās priekšvakarā.” (1.) Valdība vēl nesaskatīja tuvojošās briesmas un dzīvoja labu dzīvi. Uzsākot 2008.gadu Ministru prezidents Aigars Kalvītis izteicās: „Ekonomikas krīze Latvijā varētu iestāties gada otrajā pusē. Tas, kas šobrīd būtu jādara valstī, ir- jābūt pareizam situācijas novērtējumam. Es personiski uzskatu, ka Latvijā nav iestājusies ekonomiskā krīze. Ir tikai dažas pazīmes, kas liek domāt, ka krīze tuvojas.” (2.) Ja tā padomā, tad kāpēc jau tajā laikā neviens nekā nesāka darīt? Varbūt ja viss būtu sākts darīt uzreiz un laicīgi, tad nebūtu tik lielas problēmas kādas ir tagad. Tā vien liekas, ka Kalvīša kungs laikam nesaskatīja nekādas problēmas un nevēlējās smērēt rokas un mocīt savu galvu ar domām, kā valsti izvest no krīzes. Tad šādam cilvēkam nav ko meklēt tādā amatā. „Biju divas dienas Latgalē, tur „Lokomotīve” Daugavpilī ir briesmās, pievadķēžu rūpnīcā ir 200 cilvēki atlaisti, Liepājā ir aizvērušās vairākas ražotnes. Ko valdība var darīt? Pašvaldībās ir iespējams ēkas atbrīvot no nekustamā īpašuma nodokļa uz kaut kādu laiku vai vismaz saglabāt iedzīvotāju ienākuma nodokli, lai nebūtu jāmaksā no sociālajiem budžetiem pabalsti.” (2.) Tā izteicās Kalvīša kungs par notiekošo valstī. Valdība visu ir uztvērusi ar vēsu prātu. „Man pašam ir sajūta, ka daudz efektīvāks instruments ir paātrināt amortizāciju, jo tas ir vienkāršāk administrējams un tur nav tie riski. Valdība analizē situāciju, lai pieņemtu pareizos lēmumus, un tie jau var stāties spēkā, sākot ar pusgadu vai no nākamā gada. ” Vai valdība kaut ko vispār pieņēma? Diez vai. Sekas redzam tagad un pie tam smagas.
Heincs
H
Lai nu, kas būtu runājis, bet ne jau šis puisis ar baļķi savā acī. Kurš tad šādu mantojumu atstāja???
Arva
A
Kalvīša kungs gribētu zināt kas ir šīs elles' radīšanas -Tēvs- Vai Tauta būtu jau aizmirsusi....
Valdis
V
Būtu labak lieko svaru nodzinis un beidzis ar demagoģiju nodarboties, jo paskats kā vaislas veprim, kuru Kremlis piebaro.
kaza
k
a kas ielika elles pamatus, izraka bedri?
cui
c
nu ja, nu kam vairs politika, ja gana sagrābts, viss iztukšots... d ,,, irsa
Dace
D
Tautai pietiek klausities tos politikus kuru valdibas laika , nekas labs nav noticis . Jaaizmirst par visu un japadoma kas labs ir padarits un ja ta padomajot sanak ja slikta un neapdomatu soli ir vairak neka laba tad te jau viss skaidrs tadai valdibai nav vairs ko darit VALDIBA , lai iet sava "GODAM NOPELNITA PENSIJA" un uz savas adas izjut ka ta nauda aiziet un nenak atpakal . Neskatisimies parak talu PANEMSIM PIEMERU VIS TO TUVAKO UN SPILKTAKO - Šķēle ATGRIEZIES POLITIKA , UZDODIET SEV JAUTAJUMU KAPEC VINAM KA VEIKSMIGAM UZNEMEJAM TAS VAJADZIGS , TAK TAPEC KA: 1.ja Tu neatrodies valdibas aparata kur kase vala un ir kur panemties vajadzibas gadijuma tad tavi izdevumi parsniedz ienemumus , 2.ja Tu neatrodies valdibas aparata tad pienemtie likumi ietekme ari Tevi . Tiem kas bijusi valdibas aparata un "izstajusies' ir neiespejamie pielagoties "parasto" cilveku dzivei jo ta ir ka , kalnu upe , kur tu nezini kura bridi bus tas straujais pagrieziens , un ja neturesi roku uz pulsa tevi izmetis un sabradas - jauni likumi , jauni nodokli . Valdibas pienemtie likumi atiecas tikai un vienigi uz Tautu - LATVIJAS VALDIBA IR ARPUS LIKUMA VISAS SVERAS kas atiecas uz ALGAM ITSEVISHKI , MUSU VALDIBAS ALGAS IR SVETA LIETA KO AIZTIKT NEVAR TA PAT KA IEROBEZHOT ! VAI TAD TADA VALDIBA LATVIJAI IR VAJADZIGA , KAS NUPAT IR APKLUSUSI KA, JURA PIRMS VETRAS !? TIKAI PADOMAJIET KAS BUS KAD SI VALDIBA ATKAL TIKS IEVELETA , ATCERIETIES KO VINA IZDARIJA PEC PAGAJUSAM VELESANAM , PIRMS KURAM AR BIJA IESTAJIES KLUSUMS UN LIELS SOLIJUMS PAR PENSIJU NESKARSANU UN JAUNU NODOKLU NEIEVIESHANU , BET JAU NAKAMA DIENA TIKA PIENEMS JAUNS LIKUMS PAR PENSIJAM , KAS NOZIME KA TO VINA GATAVOJA KLUSUMA LAIKA , UN MELOJA TAUTAI ACIS SKATIDAMAS , KADU PARSTEIGUMU VINI MUMS GATAVO TAGAD !?!
jurists
j
šis cilvēks nav labojums, viņu izmācīs, kā mēdz teikt, tikai kaps
ikite
i
Tev, draudzinj, tiesam celjsh laikam ved uz elli..
Līdaka
L
Kalviitis politikaa taspats kas meerkaķis ar pielaadeetu revolveri...
kur dzivojam
k
Žēl, ka Kalvītis nepaguva aiziet uz minēto vietu savlaicīgi. Bet ļorti ceru, ka viņš saņemsies un turp dosies labprātīgi.
Atmiņa
A
Atcerēsimies Kalvīša sarokošanos ar Putinu un kopopiustiskām vakariņām Maskavā! Tā bija pateicība par rus izdevīgo robežlīgumu. Ja to atceraties, tad nojaušat kāpēc šis treknais mūlāps no tp pēkšņi pamodies ... No šī treknā mūlāpa vajadzēja treknupus nošnāpt, nevis no Latvijas - kā tas ir treknā tp mūlāpa no Latvijas puses parakstītajā robežlīgumā!
neticami!
n
Tp lielākā CŪKA redz braši mīžot uz elli ! ha-ha-ha! Kurš, kurš būtu bezdējis, bet ne jau šī CŪKA!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēlamies lielāku skaidrību visā šajā procesā

Par to, kādi zemūdens akmeņi varētu apgrūtināt valdības koalīcijas vienošanos par Satversmes tiesas tiesneša kandidātu, Progresīvo Saeimas frakcijas priekšsēdētāju Andri Šuvajevu iztaujā...

Nākamnedēļ gaidāms vēsāks laiks

Jūnija sākumā gaisa temperatūra Latvijā nedaudz pazemināsies, nākamās nedēļas vidū iespējams krasāks temperatūras kritums, liecina jaunākās laika prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas