Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Kalvītis: Latvijā īstu oligarhu nemaz nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lala
l
Kā pēc tam Kalvītim kaut jel ko vēl jautā? Jāaizmirst viņš ir kā kauna traips. Kāpēc joprojām viņam tiek dota iespēja vāvuļot? Lai viņš pin vīzi par oligarhiem savā virtuvē. Viņa laiki aizgājuši un mums kauns viņu atcerēties.
Oskars
O
Ja tos pat KALVITIS zin tauta redz , bet tad kāpēc tos nevar ATRAST - IERAUDZIT KNAB ar VK ?????????!!!!!!!!!
xxx.
x
Kalvīt,kad modīsies labas idejas,nāc atpakaļ politikā,a kas zin,ja nu notiek brīnumi?
ŪPIS
Ū
Jā,tādi laiki,kā Kalvīša valdīšanas laikā,vairs nebūs ,cilvēki,kas to saprata un pareizi rīkojās šai laikā daudz ieguva.Taču,tie,kas par daudz pārspīlēja savu varēšanu,tie zaudēja.Paies gadi un domāju,ka daudzi šos laikus atcerēsies ar patīkamām atmiņām un pārmetīs sev';oi,oi,kāds lohs esmu bijis.
legolas
l
Ietekme ir tikai viens no oligarhu atributiem. Galvenais,ka šī ietekme tiek izmantota personīga labuma gūšanai! Un šādu oligarhu Latvijā ir daudz. Minētie 3 ir kriminalie oligarhi,kuri neaprobežojas tikai ar ietekmi,bet pārkapj pašu rakstītos likumus.
viesis
v
Es negribu visās malās redzēt Kalvīša padomus.
Toties
T
zagļu, korumpantu un sarežģītu shēmu radītāju TIK daudz, ka valsts VAIRS NAV !!!!
flo
f
Ārprāts, kā šī seja ir apnikusi .
ziv3
z
Jā protams. Ir tikai resnas, zaglīgas cūkas.
Nav
N
gan. Bet zaglēni un šuleri gan. Tādēļ jo vairāk žēl, ka viņi valda pār politiķiem un nozog tautai valsti.
Caune Alberts, [email protected]
C
Interesants ir Kalvīša definējums par Latvijas oligarhiem: "Šeit nav neviena cilvēka kuŗš spētu kontrolēt absolūtu visus processus". Vadoties no šīs definīcijas jāsaka ka tad valstī var būt tikai viens oligarchs. Ja rastos otrs tad neviens vairs nevarētu kontrolēt visis processus. Neloģiska definīcija iraisa neloģisku secinājumus. Tāpēc Kalvīša teiktais ir tikai viņa izdoma un jāuzskata kā murgojums.
Jōrens
J
Vai tiešām ir tik slikti, ka sliktāk vairs nevar būt un pastardiena ir tuvu, ka tiek gatavota Kalvīša otrā atnakšana ? Kā lai savādāk izskaidro šo ĪSTĀ kretīna rēgošanos te katru dienu ? Varbūt tā ir zīme, ka sagaidāma barga ziema un tāpēc jātiek tuvāk pie siles ? Vai tik sivēns netaisās par aviatoru - nākamo AirBaltic vadītāju ?
Vērotājs
V
Riebjas nākt iekšā Dienā - tie politisko līķu ģimji priekšā! Vai pašiem neriebjas?
aploksne,lācis,vilks arī oligarhi
a
sprūdžam piekritu,ka APLOKSNEari oligarhs, 27.08.2011 15:54 Pirms Zatlera uzrunas tautai bijāt kaut ko dzirdējis par oligarhiem? Ar viņu ietekmi biju saskāries diezgan daudz. Kur un kā? Konkursiņi. Valsts iepirkumi. Vai varat nosaukt kādu konkrētu piemēru? Mēs apstrīdam tendenciozi rakstītu konkursu nolikumus. Pat tad, ja beigās tiek izvēlēts tas pats risinājums, kuram tie nosacījumi ir labvēlīgi, mēs vismaz nodrošinām to, ka tas tiek nopirkts par adekvātu cenu. Tas labi. Bet, kuri konkrēti oligarhi kuros konkrētos gadījumos ir izdarījuši kādas darbības, ko esat jutis? To es nezinu. Bet teicāt, ka esat saskāries ar oligarhu ietekmi. Jā. Bet es jau nezinu, kuru (smejas). Bet kā tā ietekme izpaudās? Aivars Lembergs gāja un kādam teica – šitam šajā konkursā ir jāuzvar? Nē. Nu nē. Nekā tāda. Vienkārši, ja jūs orientējaties kādā nozarē, jūs saprotat, vai tas ir konkurss, kurā var piedalīties visi, vai tomēr nevar. Bet kā jūs zināt, ka tur visu ietekmē oligarhi? Varbūt tie ir tikai kaut kādi sīki blēži. Arī sīkus blēžus es ierindoju zināmā oligarhijas kategorijā.
borcinsh
b
piekritu pilnigi tam ! - vai drikst katru veiksmigu zagli nosaukt par - oligarhu !??? Latvijaa tas vards ir vienadi "populars" ka - sushi ! ( sievieshu izpildijumaa : "esmu tada - kada esmu..." un tikai velns zin kada vina ..... bet "oligarhs" - bagatnieks ...un nav svarigi NO KA ! )

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas