Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Kalvītis: nav jāmazgā veļa kongresā, bet jākļūst izlēmīgākiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ko.
k
Tiešām jābūt izlēmīgākiem,aiziet no politikas skatuves,vai tad vēl maz putras savārīts,ka tagad visai tautai pietiks uz ilgiem gadiem ko srēbt. Sen jau vajadzēja kaunu prasties.,jo uzticības kredīts sen kā iztērēts,uz ko tad vēl cer.Bija pietiekoši ilgi politikā ,un pierādīja,ka neprot Latvijas un tautas labā strādāt. Par vēlu jūs esiet atjēgušies,par to bija jādomā kad bijāt pie stūres,ko tad nu vairs,viss ir sagrauts ,sile ir sasista. Visgodīgākais ko jūs varētu izdarīt, ir aiziet no politikas uz neatgriešanos.
gudrīte
g
Kurš nu dzīvoja labi, kurš nedzīvoja. Lielum lielā tautas daļa necik labi nedzīvoja. Nekustamā īpašuma uzpūstā burbuļa zviedru bankās aizņemtā nauda jau vien uzburbuļoja šos "treknos" gadus. Lai aizņemto naudu notrallinātu liela prāta nevajadzēja kas TP arī nebija, citādāk būtu likuši kādas barjeras un naudu tērētu attīstībai kā to darīja igauņi un leiši.
prom
p
Ko viņi savārījuši ,no tā vēl mūsu bērni cietīs.
Valdis
V
Resnais vepri labaak klusee,Tu dabuuji no kvaukshkjiem to,ko Tu un TP bijaat pelniijushi,tas pats juus gaida Saeimas veeleeshanaas,neliidzees vairs nekaadas reklaamas un kampanjas,vilciens TP ir aizgaajis uz visiem laikiem.
ju-huu
j
Labaakais kas vareeja notikt - tautas partija ir caurkritusi kalviiti un skeelii var rakstiit ar mazo burtu, shiem džekiem jaaaiziet meeslainee
biblioteeka
b
izleemiiga TP buutu TP, kas godiigi pashlikivideejas. lidz ar paareejiem ultra labeejiem polit-homunkuliem. Remarks: [ir partijas, kuraam] Laiks dziivot, laiks mirt. Citaadi mums vel kadu laiku paliek Rietumu fronte bez paarmainjaam. AR telefonisku/lattele komisku sveicienu, Tava Biblioteeka, Aigar K.
ezis parastais
e
Šis ir pilnīgi saprotams rezultāts, it īpaši ņemot vērā TP aroganci, nekaunību un visas pārējās sliktās īpašības, kas tika demonstrētas jau vairākus gadus. Domāju, ka tagad ir stulbi vainu uzvelt krieviem un SC, kas visu laiku ir bijis opozīcijā. Es pats neesmu viņu atbalstītājs, tomēr ļoti labi saprotu, kāpēc ir tieši šāds vēlēšanu rezultāts. TP ir izzagusi un izsaimniekojusi Latviju, brāļojas ar Gazpromu un bijušajiem čeklsitiem. Latvija un tās tauta tai ir bijusi dziļi vienaldzīgas, kāpēc lai mums tagad būsu žēl šo taukmūļu?! Bankas, protams, nebija jēriņi, bet vai tās nedarbojas LV spēkā esošo likumu ietvaros? Valdības kompetencē bija aizliegt muļķīgas un neatbilstošas reklāmas, kā arī ieviest stingru uzraudzību. Es varētu piekrist Jūsu viedoklim tad, ja Kalvīša valdības laikā būtu ieviests progresīvais ienākumu nodoklis un"t.s. Nulles deklarācija, kā arī nebūtu devalvēta nekustamā īpašuma nodokļa pati būtība, t.i. tas netiktu pielāgots vienai spekulantu un grābēju šķirai!
bēdīgi...
b
TP valdīšanas laikā visi dzīvoja vislabāk un tā labā dzīve tika veidota nevis dzīvojot uz parāda, bet gan no pašas valsts nopelnītās naudas, bet cilvēki to jau ir aizmirsuši,diemžēl... ja kas bija vainīgs kalvīša laikā ,tad tās bija BANKAS, kuras gribēja šiki padzīvot ,tāpēc tās ievilināja savos tiklos mantkārīgos, negausīgos pieaugušus cilvēkus/kredītu dod tikai pilngadīgajiem ,nevis mazgadīgajiem/ un nav ko vainot kalvīša valdību par to ,ka tā rūpējās ,lai ļaužu dzīves līmenis kaut mazliet pietuvotos vecās ES valstu iedzīvotāju dzīves līmenim/ gan jau vēsture pierādīs, ka man ir taisnība, bet pašlaik latviešiem jāizdabā brēcējiem no JL un krieviem no SC vēl liesim gaužas asaras par savu izvēli ....tā būs ,ticiet man....
Eva
E
TP visupirms ir jāatvainojas saviem vēlētājiem par partijas pamatuzdevuma(sk.statūtu 4.p.) neizpildīšanu!
gudrīte
g
Laukos cilvēki balsoja par zināmām personālijām nevis pēc partiju piederības. Tas nekādā ziņā nav TP kā tādas nopelns. Un vismazāk jau Kalvīša vai Segliņa.
krista
k
Prieks, ka šī pašpārliecinātā zagļu partija nolikta pie vietas.
andris->ups!
a
Sūdi tādi ka laukos TP bieži vien ir normāli cilvēki. Un balsoja jau par vietējām pašvaldībām nevis rīgas sivēniem. Tā ka ruksim vispār nebūtu ko plātītes arī par lauku rezultātiem.
andris
a
Suns zin ko ēdis. Ja vēl tagad ruksis turpina lekties, viseim normālajiem ļaudīm vajadzētu šo kantoiri vienkārši pamest!
aizspogulija
a
Laikam ir jābūt trakam, lai vēlēšanās nobalsotu par partiju, kas valsti ir novedusi līdz bankrotam.
ups!
u
jā , laukos latvijā dzīvo vislielākais idiotu elektorāts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas