Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Kalvītis: politika ir vēlētājiem domāts iepriekš iestudēts teātra uzvedums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reālists
R
Āžu Diena publicē viedokli iz izgāztuves...
.........
.
Visa Kalvīša darbošanā bija viens šausmu teātris.......
...
.
Interesanti, cik daudz tiek maksats, lai sabiedribai butu jauzklausa si diletanta mulkibas. Atgadinasu zurnalistiem - tas, ka Jusu tirgus samazinajies un samazinasies (lidz ar to ienakumi bus mazaki, vares sliktak gimeni apgadat utt.), jo cilveki emigres, ir ari si raksta varona nopelns. Katru reizi, kad sis gimis paradas prese, ir noteikts skaits cilveku, kam tas ir pedejais piliens, lai atstatu valsti, kas, savukart, nozime, ka nepirks portalos reklametos pakalpojumus un preces, pat, ja portalu lasis, bet avizes paviam noteikti nelasis, jo lasis sava jaunaja mitnes zeme. Principa si kunga vieta ir cietums, un, ja pienem, ka agrak vai velak katrs sanem pec nopelniem, tad ari vins sanems - jacer, ka cietuma biedriem patiks teatris (iesaku vederdejas vai kaut ko lidzigu), bet diezin vai - jo arpuse daudziem cietumniekiem gimenes, ari berni, kam grutibas atrast darbu, nodrosinat partiku, tadel var sanakt, ka aplausu vieta teatra izradei bus kaut kas cits.
Arnis
A
Tu,pats saproti ,aiz savas lielummānijas esi zaudējis.un tagad liecies mierā.
katrs saņem ko pelnījis
k
Dieva sods sāk iedarboties, ka Kalvītis atzīst cik nelietīgi muļķojis, krāpis un izmantojis sabiedrību un valsti.
ak vai kalvītis ir dumiķis
a
viņš domā ka velētājiem ir skaitāju loma, bet skatījās, nepatika ko redz un atlaida bležu bandu. nu luk, skatitāju vara.
Bet
B
kalviitis jau nezin kas ir ētika, inflācija. nezinādams tik un tā vadija latviju lidz krizei. paldies kalvīti, tu esi izdzinis latviešus no latvijas, varbut tas bija tavs merķis?
Andris
A
Kāds BNS?Autoru lūdzu šim raksteļiem!
to Kalvitis
t
Labāk būtu paklusējis. Tieši Jūs Kalvīša kungs ar savu labi iestudēto teātri (un visiem režisoriem, kas bija ar Jums) novedāt šo valsti tur, kur tā ir tagad. Tiešām brīnos, cik gan cilvēkam var būt daudz nekaunības, lai tā vietā, kad vajadzētu atvainoties tautai par savām negausībām, vēl ar to pašu augstprātīgo smīnu lūpās spētu kaut ko tādu teikt. Bet, cilvēkiem, kuriem sirdsapziņas nav, tādā vecumā, kādā ir Kalvītis, vairs to nevar radīt, diemžēl. Bet tauta, paldies dievam, ir gudrāka un redz, kas ir kas
Jōrens
J
Ne Dienu bez tauksaimnieka Kalvīša ? Nu kāpēc Dienas lasītājiem tāds sods un kurš par to maksā ? Pat ja Kalvītis teiks, ka 2x2=4, bet nevis 5, tauta domās, ka to atkal krāpj, un ka patiesībā viss ir otrādi. Izskatās, ka tieši tā kāds cenšas veidot sabiedrisko domu ar Kalvīša palīdzību. Nu ļoti interesants piegājiens...
Šovs
Š
Piekrītu. kapēc tagad viņš tik zolīds bet bija riktīga cīkka kā premjies
Augusts Biezais
A
Manās acīs Aigariņš no profesionāla piensaimnieka, ar kuru ir hokejs kopā skatīts, tapa par .... 0 līmeņa politiķi [domāju absolūto 0]. No 1988. gada esmu sekojis LV attīstībai, un, lai bļauj vai nē, politikas nianses te ir... tuvu 0. Vienīgie politiķi LV, kas darīja to, ko prot, tiek nozākāti [publiski], 20 gadi ir pakāsti un arī tagad visi reformisti runā par... kosmētisku remontu, neievērojot, ka valstij vajag kapitālremontu no pamatu pamatiem. Aigariņš aizmirst, ka valstī 20 gadus attīstības domu, politikas vai ... nav bijis. Pat tagad nekā TĀDA nav! Ir tukša muldēšana. Elementāra lieta: ja politiķis nerēķinās un ierēdnis likumiski var dancināt VIŅUS uzturošu uzņēmēju, kurš te vēlēsies strādāt?
nazis
n
Un kas nu buutu kunksteejis! Kalviiti pats ir liekuliibas kanlgals. Un vispaar, izskataas, ka Kalviitis ir panjeemis to 9000 LS veerto PR piedaavaajumu un nu ir saakusies Kalviisha akcija - katru dienu no vinja pa kaadam murgam. Ka tikai peec nedeeljas nepazinjo, ka atgriezhas politikaa zem savaa vecaa choma Shlesera spaarna.
Diivi Luuguminji Kalviitim.
D
1. Apklusi. 2. Pazudi.
Tā lūk...
T
Kalvīša "brīnišķīga" pārmaiņa - pēc izmesanas no politikas pēkšņi saredz visus trūkumus, bet varbūt ir vēlētājiem domātā teātra aktieris? Nevisai talantīgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas